Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výluky a jiná omezení
Good: A co kdybys pouzil mozek a rucicky a tu 24 proste a jednoduse strhnul. To te nenapadlo?
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Spíš bych tentokráte pochválil DP o snahu dát JŘ dříve než začnou platit a zachovat přitom současné platné JŘ. Celá trať do Řep byla už včera opřívěskována JŘ pro 4 a 10 na výluku karláku. (stranou nechávám, že by se na všech stanicích JŘ vešli normálně do budky k ostatním, bo je tam 6 míst a 7+9+10=3 resp. 4+7+9+10=4). Možná se blízká na lepší časy. A co se týče samolepek, tyk ty už dlouho nebudou a papíry se mění většinou s JŘ tedy včas.
-
I.am.good
A takhle to vypadalo dnes ráno v šest na Vinici. JŘ na provázku pro 55 tam je
, ale podle vršku sloupku jezdí stále ještě 24. Podle JŘ ale jezdí 7. Tak jak to je?
Kvalita informování cestujících - tragická.
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No, jel jsem domu až po desáté, to už celkem foukalo, ale JŘ se pevně držel svého poslání (a sloupku) a zatím se nevydal na cestu po krajině české.2217 píše:Chci vidět, jak je při větru, jakej byl třeba včera v podvečer, honíme po trati...![]()
Ten vichr musel bejt fakt silnej, rpotože mi to shodilo plnou flašku piva z okna!
- 2217
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Chci vidět, jak je při větru, jakej byl třeba včera v podvečer, honíme po trati...trainzjohny píše:Na I.P.Pavlova včera nemalé množství JŘ bylo na provázku, tedy asi jsi to trefilVenca píše:Jinak jsem zvědav kam daj výlukově jízní řády např. na Výtoni, když píšou, že JŘ dotčených linek budou uvedeny na zastávkách současně s pravidelnými JŘ.Snad né na provázek.
Ten vichr musel bejt fakt silnej, rpotože mi to shodilo plnou flašku piva z okna!
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Na I.P.Pavlova včera nemalé množství JŘ bylo na provázku, tedy asi jsi to trefilVenca píše:Jinak jsem zvědav kam daj výlukově jízní řády např. na Výtoni, když píšou, že JŘ dotčených linek budou uvedeny na zastávkách současně s pravidelnými JŘ.Snad né na provázek.
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Aha, to bude něco podobného, jako když jsem si na projekčním plátně přečetl informaci, že vestibul Jungmannovo náměstí je sice uzavřen, ale provoz infocentra je nepřerušen - zavřené dveře o mé nedělní návštěvě však hovořily o opaku. Uzavřené infocentrum si však zřejmě žije vlastním životem a vytváří ony dezinformace, protože jinak si to nedokážu vysvětlit2217 píše:Ale bude! V matení kaštanů si DP libuje...
- Venca
- Uživatel
- Bydliště: Poblíže několika tramvajových a jedné lodní zastávy.
- Kontaktovat uživatele:
Ad Proxy: Bohužel je tomu tak, protože v okolí Karláku a Palačáku už jsou rozmístěny známé plechové cedule informující o výluce.
Jinak jsem zvědav kam daj výlukově jízní řády např. na Výtoni, když píšou, že JŘ dotčených linek budou uvedeny na zastávkách současně s pravidelnými JŘ.
Snad né na provázek. 
Jinak jsem zvědav kam daj výlukově jízní řády např. na Výtoni, když píšou, že JŘ dotčených linek budou uvedeny na zastávkách současně s pravidelnými JŘ.
- 2217
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ale bude! V matení kaštanů si DP libuje...Proxy píše:Dnes v metru jsem slyšel hlášení, že od 24. října se všechny linky jedoucí přes Palackého náměstí vrací do svých PRAVIDELNÝCH trastak mám z toho hlášení pocit, že výluka Karláku nebude, páč přece by si DP nedovolil takhle mást kaštany
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dnes v metru jsem slyšel hlášení, že od 24. října se všechny linky jedoucí přes Palackého náměstí vrací do svých PRAVIDELNÝCH tras
tak mám z toho hlášení pocit, že výluka Karláku nebude, páč přece by si DP nedovolil takhle mást kaštany 
Re: Karlák
Karlák začnou rozebírat až ve čtvrtek po 20. hodině2217 píše:Hele, kdy a jka moc chtějí rozebrat Karlák? J8 jedu zejtra na Albertov. Dostanu se 17 z NT? Nebo jak?
Díky.
Jsem blbka.Jezdí přece 18!
A od středečního rána je zcela v provozu Palackého náměstí a tak se vrací vše do "původních" kolejí, ale ne na dlouho (viz výše).
- Absolut
- Moderátor
Na Vršovické se podfoukávání dělalo týden. Předpokládám, že na Plzeňskén to taky nebude akce na dvě hodiny. Takže je to ve výsledku celkem jedno, ne? Byl se tam někdo odsud podívat v těch 10-11hod?
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Volno o víkendu před a po práci na Karláku je rozhodně víc než adekvátní, stejně jako 9001 si ale myslím, že by bylo vhodnější nechat to na pozdější (= dopolední) čas. To snad takový problém není...Absolut píše:ad 9001: Bože, tenhle národ umí fakt jenom nadávat... Vzhledem k tomu, že příští 3 víkendy budou makat jako mourovatí na Karláku, tak se ani nedivím, že se nějaké pitomé podfoukávání na trati, která v nejlepším případě bude sloužit ještě rok a půl, dělá za provozu v pracovní den, protože při třech víkendech práce za sebou je minimálně slušné dát pracovníkům víkend předtím a potom volný, nemyslíš? Buď rád, že se to opravuje...
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A to je jenom jedna parta? Není to trochu málo na tak rozsáhlou sít.Absolut píše:ad 9001: Bože, tenhle národ umí fakt jenom nadávat... Vzhledem k tomu, že příští 3 víkendy budou makat jako mourovatí na Karláku, tak se ani nedivím, že se nějaké pitomé podfoukávání na trati, která v nejlepším případě bude sloužit ještě rok a půl, dělá za provozu v pracovní den, protože při třech víkendech práce za sebou je minimálně slušné dát pracovníkům víkend předtím a potom volný, nemyslíš? Buď rád, že se to opravuje...
No tak at to dělají třeba okolo 10-11,kdy tolik zpoždění nevadí.