Malá upoutávka na další díl dílenské okénka - tentokrát na téma "Švédi opět v Praze" a "Noční focení"
Ústřední dílny
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
I.am.good
Re: Ústřední dílny
Reklama
Malá upoutávka na další díl dílenské okénka - tentokrát na téma "Švédi opět v Praze" a "Noční focení"

- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No dobře, zaměnil...I.am.good píše:100% jsi jí zaměnil, oni jsou prohozený, nevím proč, ale jsou.
Takže 5418 bude hotov dříve než 5417.
Na tom ostatním si trvám, 5415 není na ploše, má dokončenou kastli, zavázaný podvozky, pantograf, výzbroj, dokonce má i podlahu a probíhá oživování, takže pojízdný je (lhostejno jestli vlastní silou...
-
I.am.good
100% jsi jí zaměnil, oni jsou prohozený, nevím proč, ale jsou.demon píše:5418 na ploše ? řekl bych že ještě ani nenavštívila karosářskej box (pokud jsem jí nezaměnil s 5417 což pochybuju), takže do konce roku těžko...
Komp do toho nepleť, mam taky voči, woe...
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
8629 byla dnes na d-7, ale jestli s opěrkou nebo bez, to nevim.Mr.Cross píše:...přišla 8629 po PO bez nového řadiče a chybějící levé loketní opěrky nové pneu sedačky?
Ale že by to vaše TK převzala bez ní se mi moc věřit nechce...
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak popořádku:I.am.good píše:Trochu poopravím demonovu statistiku vyjetou z počítače.
8545 je dávno hotová, čeká jenom na nějaké podložky na podvozku
8547 jede v pondělí druhou zkušební jízdu
5413 je na statické prohlídce = do středy by mohl být doma
5415 je na ploše, finišuje se na montáži výzbroje (kde jsi vzal, že je pojízdnýto asi píšou do compu pěkný lži)
5418 je na ploše vedle 5415, takže to vidím že do konce listopadu by mohl také jít domů.....
8545 je dáááávno hotová, ale stále jezdí zkušebky kvůli tlumičím na podvozcích a momentálně může čekat na nějaké podložky, ale to se nijak nevylučuje s tím co jsem napsal,
8547 jede v pondělí na zkušebku a byla na ní i minulý týden, vidíš někde rozpor ?,
5413 už je doma ? no sláva, ještě v pátek jsem jí viděl v ÚD a proto jsem to napsal,
5415 dostala myslim právě v pátek podvozky,
5418 na ploše ? řekl bych že ještě ani nenavštívila karosářskej box (pokud jsem jí nezaměnil s 5417 což pochybuju), takže do konce roku těžko...
Komp do toho nepleť, mam taky voči, woe...
-
I.am.good
Tak fajn, čili se to stačilo odevzdat - pěkné. Já ho viděl ještě v pátek ráno rozkrytý, tak jsem nevěděl, v jakém stavu je prohlídka. Pěkně.Mr.Cross píše:Já teda nevim ale 5413 máme od pátku ve vozovně Motol na 24 koleji!
I.am.good píše:Trochu poopravím demonovu statistiku vyjetou z počítače.demon píše:Na zkušebkách je stále 8545, 8547, 8254, 5413, pojízdný je 5415, dorazila skříň 8256.
Ze Žižkova dorazil pluh 5408, ale přestože je ve velmi špatném stavu, vzhledem ke stavu rozpracovanosti jeho nástupce se nejspíš provede jen jeho drobná úprava a část zimy ještě odslouží.
5415 je na ploše, finišuje se na montáži výzbroje (kde jsi vzal, že je pojízdnýto asi píšou do compu pěkný lži)
5418 je na ploše vedle 5415, takže to vidím že do konce listopadu by mohl také jít domů.....
Já teda nevim ale 5413 máme od pátku ve vozovně Motol na 24 koleji!
-
I.am.good
Trochu poopravím demonovu statistiku vyjetou z počítače.demon píše:Na zkušebkách je stále 8545, 8547, 8254, 5413, pojízdný je 5415, dorazila skříň 8256.
Ze Žižkova dorazil pluh 5408, ale přestože je ve velmi špatném stavu, vzhledem ke stavu rozpracovanosti jeho nástupce se nejspíš provede jen jeho drobná úprava a část zimy ještě odslouží.
5415 je na ploše, finišuje se na montáži výzbroje (kde jsi vzal, že je pojízdný
Třeba jí v Motole ihned někdo odcizil protože v místě uchycení loketní opěrky jsou 2 imbus šrouby...demon píše:Radek byl rychlejší, ale je to přesně tak, jak píše !
Po opěrce se poptám, sám nevim...
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Radek byl rychlejší, ale je to přesně tak, jak píše !
-
radek31
- Moderátor
slyšel jsem, že Depo Mo požaduje ponechávat staré řadiče, protože nové Alfa Uniony jsou prý šmejdyMr.Cross píše:Dotaz nejspíš na démona ono už se v ú.d zase šetří že přišla 8629 po PO bez nového řadiče a chybějící levé loketní opěrky nové pneu sedačky?Díky
a ta opěrka? to doufám není záměr, ale omyl
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tento týden v ÚDDP:
na PÚ 6938 (SA),
na PO 8724 (MO),
na MO 7086 (SA), 7275 (ŽI).
Na zkušebkách je stále 8545, 8547, 8254, 5413, pojízdný je 5415, dorazila skříň 8256.
Pawel: Informace o ceně pochází od vlastníka a přesně na tuhle cenu je tu ten vůz pojištěn.
Proto jsme se taky pozastavovali nad tím, že časem neztrácí na ceně...
Moje porovnání vycházelo čistě z faktu, že spousta lidí kritizuje výrobu klonů wany, které označuje za šroty z minulého tisíciletí, přičemž technicky i designově (mohu-li soudit) jsou x-wany o několik generací modernější než tento stroj, který se bude modernizovat v roce >2007.
na PÚ 6938 (SA),
na PO 8724 (MO),
na MO 7086 (SA), 7275 (ŽI).
Na zkušebkách je stále 8545, 8547, 8254, 5413, pojízdný je 5415, dorazila skříň 8256.
Pawel: Informace o ceně pochází od vlastníka a přesně na tuhle cenu je tu ten vůz pojištěn.
Proto jsme se taky pozastavovali nad tím, že časem neztrácí na ceně...
Moje porovnání vycházelo čistě z faktu, že spousta lidí kritizuje výrobu klonů wany, které označuje za šroty z minulého tisíciletí, přičemž technicky i designově (mohu-li soudit) jsou x-wany o několik generací modernější než tento stroj, který se bude modernizovat v roce >2007.
Dotaz nejspíš na démona ono už se v ú.d zase šetří že přišla 8629 po PO bez nového řadiče a chybějící levé loketní opěrky nové pneu sedačky?
Díky
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Absolut
- Moderátor
Dík za fotky i za mms 
-
I.am.good
Dneska jsem sice neměl mobil, ale všiml jsem si šíleně fotogenického objektu, tak alespoň mobilem...
Torzo 5402 - jen pro silné nátury..
----------------------
Jo a pirátsky jsem si prohlížel tu cizí tramvaj, hlavně zespodu. Jako spodek vozu je klasicky zasviněn, jako naše vozy, ale když jsem si otevřel skříň výzbroje (obětoval jsem čisté ruce..
), tak jsem nestačil zírat! Skříň jako ze škatulky, samá elektronika, stav jakoby právě vyjela z fabriky... Fakt nářez.. Pak jsem si otevřel i trakční měnič, to samé, čistota, že přejet to bílou rukavicí, tak zůstane čistá.... A nevypadá to jako umývané, to by rohy a zákoutí byly špinavé, prostě mi přijde, že je to buď nové (blbost, když to chtějí předělat), nebo tak skvěle utěsněné a především dobře udělané, že jsem možná byl první, co to po dvaceti letech otevřel... 
Torzo 5402 - jen pro silné nátury..
----------------------
Jo a pirátsky jsem si prohlížel tu cizí tramvaj, hlavně zespodu. Jako spodek vozu je klasicky zasviněn, jako naše vozy, ale když jsem si otevřel skříň výzbroje (obětoval jsem čisté ruce..