Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Škoda 14T (Porschetra)
Příští týden by měla dorazit 9124
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Martin píše:Hlavně, že se ten podnik pořád chlubí, jak dodává tramvaje po Evropě: http://www.skoda.cz/holding/novinky/c31 ... d1908.html.
Ta čeština je krásná, ji mi jasné, že nechtěli říct, že budou jezdit jen do konce roku, ale nezní to tak ???
Hlavně, že se ten podnik pořád chlubí, jak dodává tramvaje po Evropě: http://www.skoda.cz/holding/novinky/c31 ... d1908.html.

- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
...které ještě ani po dvou měsících nenajelo 100 km bez závady...m@rtin píše:...poslední číslo je 9123.
Jestli je reálné dodat do konce roku zbylých 14 kousků ?
No, co myslíš ?
Zítra začíná listopad a poslední číslo je 9123. Od předposledního čísla (jaro) jen čtu, jak se po letních prázdninách rozjedou dodávky. Je reálné, aby Škodovka dodala těch nasmlouvaných 14 kusů pro tento rok do čísla 9137 do 31.12.2007? Nebo alespoň, kdy konečně začnou chodit nový tramvaje častěji, než jednou za dva měsíce?
Díky
Díky
-
I.am.good
Já jsem úchyl, mě se líbí šoférování čehokoliv...MF píše:No a Goode, že to je paskvil, ale šoférování se ti líbilo cóó
Já s tím tedy moc nejezdím (a ani o to moc nestojím), ale měl jsem možnost smykovku občas vyzkoušet a jevila se mi vždy velmi dobrá.I.am.good píše:V případě dobře fungující protismykové ochrany by se to stál nemělo na žádné tramvaji. Nechme ale našim starším vozům jejich nedokonalost. Každopádně "technický skvost" 14T od firmy Škoda by ale měl mít skutečně takovou ochranu, která prostě nedovolí kolu zablokovat se, pakliže se vůz pohybuje... Další poznatek do už obrovského koše s poznatky, že je to jen neskutečnej paskvil...dušan píše:.. .protože by se to na této tram stát nemělo.![]()
Já jí před chvílí potkal Mezi hřbitovy na d-10, je to dobrej nářez.
No a Goode, že to je paskvil, ale šoférování se ti líbilo cóó
-
I.am.good
V případě dobře fungující protismykové ochrany by se to stál nemělo na žádné tramvaji. Nechme ale našim starším vozům jejich nedokonalost. Každopádně "technický skvost" 14T od firmy Škoda by ale měl mít skutečně takovou ochranu, která prostě nedovolí kolu zablokovat se, pakliže se vůz pohybuje... Další poznatek do už obrovského koše s poznatky, že je to jen neskutečnej paskvil...dušan píše:.. .protože by se to na této tram stát nemělo.
Já jí před chvílí potkal Mezi hřbitovy na d-10, je to dobrej nářez.
- zastavaman
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
kolem 13:30, spíš krátce po půljaluh píše:Kdy jste tím úsekem projížděl?zastavaman píše:dnes jsem měl to štěstí na 9121 na tradičně pro železářství skvělém úseku nnž-olšanské nám. a byl jsem velmi mile překvapen... enem ten pan fíra to eště neměl v ruce a dost tim cukal...
- dušan
- Uživatel
- Bydliště: v roce 2015 u nové tramvajové trati, tedy dá-li Bůh,Bém a DP
admin Pter v tom nejede, neb jsem s tím měl již tu čest také a to již v minulém týdnu. Mop může potvrdit, neb mne na to upozorňoval. kdy kde a jak se to stalo ovšem zůstává záhadou, protože by se to na této tram stát nemělo.Oskar píše:Že by se tak stalo po včerejší jízdě admina Petra?![]()
Že by se tak stalo po včerejší jízdě admina Petra?Polaanek píše:Dnes jsem jel 9111 a nutně by potřebovala na soustruh, ma "pěkně" obutý poslední podvozek. Takže pojízdné železářství všude, ne jen na křížení a pod.
-
jaluh
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Kdy jste tím úsekem projížděl?zastavaman píše:dnes jsem měl to štěstí na 9121 na tradičně pro železářství skvělém úseku nnž-olšanské nám. a byl jsem velmi mile překvapen... enem ten pan fíra to eště neměl v ruce a dost tim cukal...
-
radek31
- Moderátor
osvětlení transparentů se zapíná zvlášť a není problém na to zapomenout (není to nijak signalizováno, na rozdíl od světel - taky už se mi to jednou stalo)
ovšem co nechápu, proč není to tl. stále zapnuté (já ho tak nechávám) - pokud se jede na denní svícení, tak se automaticky vypne a pokud tam má "noční", tak přece nevadí, že svítí i transparent (to je protiargument na případnou námitku, že si někdo rád zapne obrysovky i přes den)
ovšem co nechápu, proč není to tl. stále zapnuté (já ho tak nechávám) - pokud se jede na denní svícení, tak se automaticky vypne a pokud tam má "noční", tak přece nevadí, že svítí i transparent (to je protiargument na případnou námitku, že si někdo rád zapne obrysovky i přes den)
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dnes k večeru jsem potkal saranče na d-11 a zvenku nesvítilo ani jediné buse, takže orientace značně ztížena...
Šlo o poruchu, nebo jel pan šofér na světla pro denní svícení, případně se osvětlení buse zapíná zvlášť ?
Šlo o poruchu, nebo jel pan šofér na světla pro denní svícení, případně se osvětlení buse zapíná zvlášť ?
- zastavaman
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
dnes jsem měl to štěstí na 9121 na tradičně pro železářství skvělém úseku nnž-olšanské nám. a byl jsem velmi mile překvapen... enem ten pan fíra to eště neměl v ruce a dost tim cukal...