Ústřední dílny
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
Quetzalcoatl
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ústřední dílny
Jojo, moc pěkné "atmosférické" fotky z UD. Budete nám chýbět. 
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Klasický košový pantograf je tak vyráběn. V dolní části jsou nějaká péra,která ho tlačí stále nahoru.
Spíš mě podivil, jaktože je poloptg v poloze nahoře
Spíš mě podivil, jaktože je poloptg v poloze nahoře
- 2217
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Teď jsem koukala na Dílenské okénko. Paráda, Goode!
ž e mi dalo práci, přemejšlet, kde skladujete PTG... Objasněno. Jen jsem myslela, že jaksi samy nestojej rozložený, ale složený...
Copa je nutí jít nahoru?
Aha - tak to je to, co jsem dneska našel ve zpravodajství ČTK:
Avízo, 2.11.
Praha - 11:30 Prohlídka nového hybridního autobusu firmy Solaris Bus & Coach S.A., která bude spojena s projížďkou za účasti radního Petra Štěpánka.
Místo: zastávka autobusu MHD linky č. 133, naproti Rudolfinu, náměstí Jana Palacha, Praha 1
Avízo, 2.11.
Praha - 11:30 Prohlídka nového hybridního autobusu firmy Solaris Bus & Coach S.A., která bude spojena s projížďkou za účasti radního Petra Štěpánka.
Místo: zastávka autobusu MHD linky č. 133, naproti Rudolfinu, náměstí Jana Palacha, Praha 1
-
I.am.good
Ono je to nějaké posunuté, dnes jsem si na ploše všiml 8551 - je už celá v laku, 8550 je ale jenom v základovce... Neznám příčinu posunu.
Jinak dneska do UD přijel nějaký super krásný autobus Solaris U18 hybrid (teda to měl na displeji), na sobě něco německy. Je to pěkná harmonika, demon je zaúkolován zjistit víc.

Jinak dneska do UD přijel nějaký super krásný autobus Solaris U18 hybrid (teda to měl na displeji), na sobě něco německy. Je to pěkná harmonika, demon je zaúkolován zjistit víc.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
8544 se předávala 19.září, o jejím dalším osudu mi není nic známo, 8546 je stále na lávkách a zmíněná 8547 ho předběhla a na předání by měla jít zítra.
8545 se tuším předávala v úterý, ale je to bez záruky...
8545 se tuším předávala v úterý, ale je to bez záruky...
- Absolut
- Moderátor
Kluci dílenský, jak jsou na tom T3R.P? Vím o poslední předané 8543, na 8545 se furt něco zkouší a 8547 už jsem taky potkal asi 3x na zkušebce.... ale co sudá čísla - 8544 a 8546 ?? Ty jsem neviděl a v Démonickém přehledu myslím taky nebyly.... kdyžtak mně nekamenujte, nestíhám teď číst fórum v práci a mohlo mi něco uniknout.
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Není ani tak otázkou co MOpův foťák, jako spíš co by s tím udělal MOpI.am.good píše:Děkuji za pochvalu, mé narcistické EGO se tetelí blahem....![]()
![]()
![]()
K té 5415 - tahle a ještě jedna zezadu se povedly, jen je škoda, že to je krabičkou od mýdla, ta pracovala na samé hranici možností.. Vemte si, co by s daným námětem udělal např MOpův foťák......![]()
-
I.am.good
Děkuji za pochvalu, mé narcistické EGO se tetelí blahem....
K té 5415 - tahle a ještě jedna zezadu se povedly, jen je škoda, že to je krabičkou od mýdla, ta pracovala na samé hranici možností.. Vemte si, co by s daným námětem udělal např MOpův foťák......

K té 5415 - tahle a ještě jedna zezadu se povedly, jen je škoda, že to je krabičkou od mýdla, ta pracovala na samé hranici možností.. Vemte si, co by s daným námětem udělal např MOpův foťák......
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Na fotce 2 je torzo bývalého kobyliského pluhu 5402 úpějící pod ostrým plamenem autogenu. Vrchní část je již odpárána to co zbývá je podvozková část.
Na fotce 3 je nový strašnický pluh 5415 stojící na osvětleném "kanále" v tajemném přítmí zkušebny tramvají (jízdárny). Podvozky má vlastní, ovšem ještě nemá přimontovanou radlici.
Asi tak...
Na fotce 3 je nový strašnický pluh 5415 stojící na osvětleném "kanále" v tajemném přítmí zkušebny tramvají (jízdárny). Podvozky má vlastní, ovšem ještě nemá přimontovanou radlici.
Asi tak...
- 2217
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Krásné fotky!
Peosím trochu blíže popsat fotku 2 a 3. Sice mám jisté tušení, co to tam je, ale jistásiúplně nejsem, idkyž to mám zvětšené. TA xx15 na fotce 3 stojí na vlastních podvozcích?
Díky
Peosím trochu blíže popsat fotku 2 a 3. Sice mám jisté tušení, co to tam je, ale jistásiúplně nejsem, idkyž to mám zvětšené. TA xx15 na fotce 3 stojí na vlastních podvozcích?
Díky
Teda Goode ta fotka 5415 je hustá! 
Tato demence nastává po několika letech zaměstnání v DPP.
-
I.am.good
Tak tohle je demence, ne neznalost rodného jazyka...demon píše:Hezký, ale kdo že to má problémy s psaným textem ?![]()
Z tebe taky padaj hezký perly...
Viz třeba "Malá upoutávka na další díl dílenské okénka" nebo "Dneska jsem sice neměl mobil, ale všiml jsem si šíleně fotogenického objektu, tak alespoň mobilem..." - nechápu, to jsi si skočil na šatnu pro krabičku od mejdla ?
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Hezký, ale kdo že to má problémy s psaným textem ?
Viz třeba "Malá upoutávka na další díl dílenské okénka" nebo "Dneska jsem sice neměl mobil, ale všiml jsem si šíleně fotogenického objektu, tak alespoň mobilem..." - nechápu, to jsi si skočil na šatnu pro krabičku od mejdla ?