jj, stejnou noční můru už jsem zažil i pražských ulicích - například u Anděla nebo u BulharaAbsolut píše:Vidíš to proxi, já v sobotu okukoval totální reko uličního prostoru s novou tratí na BKV
TT Laurová - Radlická
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: TT Laurová - Radlická
- syverin
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Je vidět, že Poláci nemají k česko-německému městu Vratislavi řádný vztah. Napadly mě Lvov a Vinnica 
- Absolut
- Moderátor
Jaký místa Tě napadají? Já jsem byl ve Wroclawi.
- syverin
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Napadají mě dvě místa, kde jsi to mohl vidět, ale obě mi přijdou dost šílený na víkendový výlet... ačkoliv Arad není o moc blíž...Absolut píše:Vidíš to proxi, já v sobotu okukoval totální reko uličního prostoru s novou tratí na BKV
- Absolut
- Moderátor
Vidíš to proxi, já v sobotu okukoval totální reko uličního prostoru s novou tratí na BKV
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Klasická stavba = pražceRichard Sadílek píše:Správné uvažování - jen ne starou dobrou Koněvkupawel píše:hm, pěkný!
jaký povrch vlastně bude mít nová TT? (klasická stavba + kostky? asfalt? jen ne zákrytové panely a la Koněvka). Kostky tam podle mně určitě budou (ale nevím co to znamená "klasická stavba"
)
(případně ještě možná monolitickou betonovou desku nebo nějakou kombinaci).
Zákryt bych tipoval spíš z asfaltu, vzhledem k tomu požadavku na možnost nouzového přejíždění. Kostky jsem jako zákryt nové trati v poslední době příliš neviděl, páč na kostičkách to autíčkům drncá
Naposledy upravil(a) Proxy dne 26.11.2007 19:42, celkem upraveno 1 x.
-
Richard Sadílek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Správné uvažování - jen ne starou dobrou Koněvkupawel píše:hm, pěkný!
jaký povrch vlastně bude mít nová TT? (klasická stavba + kostky? asfalt? jen ne zákrytové panely a la Koněvka)
PS: Nevím jestli to tak někomu připadá jako mně - formát Tram-fóra (15 příspěvků na stránku) je docela malý. Párkrát napíšu a jsem v půlce 17. stránky ze začátku 15.
hm, pěkný!
jaký povrch vlastně bude mít nová TT? (klasická stavba + kostky? asfalt? jen ne zákrytové panely a la Koněvka)
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak v tom případě přeju, aby se fotožurnál brzy uzdravil...MOp píše:Tys mi neco posilal? Prisla mi dnes pouze fota z nataceni na Belehradske od Lukase Hrdiny.Proxy píše:Protože fotožurnál ještě spinká, posílám pár fotek ze stavby TT sem:
Fotozurnal nespinka, fotozurnal je nemocny - vlastne jiz zdravy, ale stale to neni na nejake to foceni..
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tys mi neco posilal? Prisla mi dnes pouze fota z nataceni na Belehradske od Lukase Hrdiny.Proxy píše:Protože fotožurnál ještě spinká, posílám pár fotek ze stavby TT sem:
Fotozurnal nespinka, fotozurnal je nemocny - vlastne jiz zdravy, ale stale to neni na nejake to foceni..
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pokračování předchozího příspěvku:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Protože fotožurnál ještě spinká, posílám pár fotek ze stavby TT sem:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No, poté co jsem dotaci na Lanovku Pankrác našel v kapitole 6 je možné cokoliv...P_V píše:http://magistrat.praha-mesto.cz/zdroj.a ... =918608829
vezměte si brýle, popř. mikroskop a v kapitole 3 najděte částku na výstavbu TT Laurová - Radlická pro rok 2008...
http://magistrat.praha-mesto.cz/zdroj.a ... =918608829
vezměte si brýle, popř. mikroskop a v kapitole 3 najděte částku na výstavbu TT Laurová - Radlická pro rok 2008...
zazní-li výstraha...Absolut píše:Ale za to děvče Ti tady dávám veřejnou výstrahu![]()
opuste prostor fóra ... nemístná poznámka od mod. trainzjohny