T6A5 a T6A5.3
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: T6A5 a T6A5.3
Modleme se za něj, ikdyž je to jedináček
nezaslouží si recyklaci.
Pevně věřím, že si jí budeš moc vyfotit ještě v provozuVarecka píše:nebylo by možné mě nějak dostat do UD ?? za učelem vyfocení jí ? Já jí měl ale nějak sem si nezazálohoval fotky a přeinstaloval windows, takže ted fotim vše odznova
![]()
, ale slyšel jsem že prej se tam kontroluje jestli nemaj lidi fotáky ...
nebylo by možné mě nějak dostat do UD ?? za učelem vyfocení jí ? Já jí měl ale nějak sem si nezazálohoval fotky a přeinstaloval windows
, takže ted fotim vše odznova
, ale slyšel jsem že prej se tam kontroluje jestli nemaj lidi fotáky ...
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Fujtajbl, o takových věcech se nežertuje!Oskar píše:Že by vítězný únor 2008? :lol:
(Jde se do kůlny podívat, jestli jsou srp a kladivo pořád v různých přihrádkách.)
Že by vítězný únor 2008? 
-
Quetzalcoatl
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: T6A5.3 8600
To je od vás sympatické, že máte starost.
Já mám stejně pocit že to špatně skončí > únor 2006 - 8205 > únor 2007 - 8200 - snad to s ní dopadne líp. 
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
T6A5.3 8600
Dneska jsem se na chvilku vyděsil, když jsem na "svém" místě před výstrojákem nezahlédl žižkovského kočkopsa...
Tak jsem upaloval na kolej smrti a tam kromě pluhů jen nováčci 5515 a 7013 (???). Uffff...
Ještě kolečko kolem haly, pak juk-ho na jízdárnu a ejhle
!
8600 teď dlí na zkušebně výzbroje !
Že by ?
Tak jsem upaloval na kolej smrti a tam kromě pluhů jen nováčci 5515 a 7013 (???). Uffff...
Ještě kolečko kolem haly, pak juk-ho na jízdárnu a ejhle
8600 teď dlí na zkušebně výzbroje !
Že by ?
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: řadiče
Tak to až v příplatkové výbavě...trainzjohny píše:Čím se to asi tak liší ??? Verze AU má připojených 600V do ovládacího panelu???
AU má jiný typ spínacích kontaktů, vizuálně se snad liší tvarem tlačítek. Starší má asi čtvercové, novější kulaté (ale bez záruky !).
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Čím se to asi tak liší ??? Verze AU má připojených 600V do ovládacího paneludemon píše:Je to přesně tak, řadič původního provedení HH102 už se hezkých pár let nevyrábí, takže není-li ten původní v provozuschopném stavu, musí být nahrazen řadičem Alfa Union HH128 nebo HH128AU.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Je to přesně tak, řadič původního provedení HH102 už se hezkých pár let nevyrábí, takže není-li ten původní v provozuschopném stavu, musí být nahrazen řadičem Alfa Union HH128 nebo HH128AU.Mr.Cross píše:Co se týče zakoupení původních řadičů je nemožné kdoví zdali se ještě vůbec vyrábějí...I když u tohoto podniku člověk nikdy neví...[/color]
Koukám že přesto že máš velmi silné dioptrické brýle jseš velmi bystrá holka!Bába Foutéř píše:Všimla jsem si, že se v Motole opět objevilo pár vozů T6A5 po nějaké opravě, s novotou zářícím lakem. Jeden z nich je i 8665 a na něm jsem si všimla, že dostal opět onu novější páku na řízení. Protože tu radek31 kdysi psal, že ty nové jsou strašně poruchové a proto si motolské depo vydupalo, aby zůstávaly jen ty staré, docela mne to překvapilo. Ráda bych věděla, co se změnilo, že se opět dávají nové páky. A pokud jsou opravdu tak poruchové, proč někoho nenapadlo zakoupit ty staré a nahradit jimi všechny poruchové.
Děkuji
- Bába Foutéř
- Šťoura
řadiče
Všimla jsem si, že se v Motole opět objevilo pár vozů T6A5 po nějaké opravě, s novotou zářícím lakem. Jeden z nich je i 8665 a na něm jsem si všimla, že dostal opět onu novější páku na řízení. Protože tu radek31 kdysi psal, že ty nové jsou strašně poruchové a proto si motolské depo vydupalo, aby zůstávaly jen ty staré, docela mne to překvapilo. Ráda bych věděla, co se změnilo, že se opět dávají nové páky. A pokud jsou opravdu tak poruchové, proč někoho nenapadlo zakoupit ty staré a nahradit jimi všechny poruchové.
Děkuji
Děkuji
1) když T6 došly, tak se to zkoušelotrainzjohny píše:MF v tématu 14T píše:No a to si ještě neviděla pětici té-šestekkristepane, to zní obludně. Měl bych takových pár otázeček na to:
1) Proč ??? Sunutí soupravy soupravy mi dáva 2+2=4 ale co ten pátý vůz ?
2) Jak ??? Jaké vozy v soupravě zabíraly a jak měli ptg ?
3) Dlouho ??? Jak daleko to takhle jelo ?
4) Díky za vysvětlení, páč tohle je trošku dost.
2)Všechny vozy táhly a brzdily. PGT 1., 3. a 5. vůz
3) bylo to z Modřan dolů do Dvorců
4)není zač
Vozům hůře odjišťovala kotoučová brzda (hlavně těm posledním), a např. po stažení a opětovném zvednutí nevyjel poslední PTG, musel se zvednout z kabiny zvlášť tlačítkem.
PS: Každý vůz T6 může napájet jen jeden sousední vůz. Je tedy nutno mít min. 3. PTG. Takže alternativy použití při třech PTG jsou 124,125, 135, 145, 234, 245. Je samozřejmě možné jet se všemi PTG na troleji s ohledem na nebezpečí podhození výhybek - zejména oerlikonů s "kvalitním" blokováním. Do města se však nejelo.
Čísla vozů si nepamatuji, jen vím, že první byl 8608.
- PvvS
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Prez sprahla nejde tusim napajet vic jak 1-2 vozy.2217 píše:Zabíralo všechno, ale PTG jen první vůz, zbytek propojen přes spřáhla.
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ale osmivozovka je osmivozovka!Karotka píše:A co Trojská? Tam by i bez lidí musel pomáhat dvojnásobný počet vozů (tj. dohromady šestivozovka).