Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...

Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět

Kolikrát jste byli v Muzeu MHD ve vozovně Střešovice?

Nebyl
52
14%
Jednou
53
14%
2-3x
73
20%
3-5x
58
16%
Více než 5x/nespočetněkrát
112
31%
Klikací koutek
18
5%

Celkem hlasů: 366

MF
Uživatel

Re: hlášení..

Příspěvek od MF » 10.12.2007 15:47

MOp píše:Hlášení v zastávkách zní vždy jen "přestup na metro", tudíž "přestup na metro a linky S" je správně.
Zajímalo by mne, kolik ČD platí DPP za svou reklamu, kterou způsobuje zbytek hlášení "a další linky Českých drah!" Jsem zvědavý, zda-li se bude stejně přistupovat k ostatním dopravcům. Např. (fantaziruji linka 13) "Smíchovské nádraží, přestup na metro, linky S a další vlaky Českých drah, Student Agency, Viamontu a Veolie Transport (Connex), konečná zastávka". To než se vyhlásá, bude tram již dávno ve smyčce..

No a nebo třeba: možnost využití vozidel taxislužby ..... :D

MOp
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

hlášení..

Příspěvek od MOp » 10.12.2007 15:19

Hlášení v zastávkách zní vždy jen "přestup na metro", tudíž "přestup na metro a linky S" je správně.
Zajímalo by mne, kolik ČD platí DPP za svou reklamu, kterou způsobuje zbytek hlášení "a další linky Českých drah!" Jsem zvědavý, zda-li se bude stejně přistupovat k ostatním dopravcům. Např. (fantaziruji linka 13) "Smíchovské nádraží, přestup na metro, linky S a další vlaky Českých drah, Student Agency, Viamontu a Veolie Transport (Connex), konečná zastávka". To než se vyhlásá, bude tram již dávno ve smyčce..

8750
Uživatel

Re: Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...

Příspěvek od 8750 » 10.12.2007 14:43

Já jsem v neděli na Hradčanské a Vltavské slyšel: "Přestup na vlaky linky S a další spoje ČD." Myslím, že za tím S by mělo být číslo linky S-bahnu, ale nejspíš to tam zapomněli nahrát.

2217
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 2217 » 09.12.2007 23:05

Hezký, ale to než se tramvaj vykecá vevnitř, tak mi to ujede a hlásit zvenčí linku/směr to bude někde 50m za zastávkou... :(
Už to slyším: Hlavní nádraží, přestup na metro, přestup na vlaky směřující,do .................. a ještě do ............ a taky fo....... Cililink, huuu - prásk - hůůů.... Linka devět, směr Sídliště Řepy.
Škoda, že je v obouku do JIndř. Chtěla jsem jet. :cry:
TAkže naučte tramvaje kecat zevně a uvnitř nastejno. :)

Tonda Ježek
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda Ježek » 09.12.2007 21:49

jara píše: Oni jen žárlí na strojvedoucí metra, že mají větší platy tak hlasí, že provoz je přerušen aby se metrem nejezdilo a museli ho třeba zavřít :-) .
Jé, to by bylo krásné. To bych si dal pěkně nohy na panel, ruce za hlavu, pohodlně se opřel a ...
Jako 1. září :D

Jabberwocky
ďábelský pedagog

Příspěvek od Jabberwocky » 09.12.2007 21:15

arny píše:A do Benešova doporučuji cestu jen na vlastní nebezpečí, ale až to dostavíme... :D
Hm, no, chodové vlastnosti řady 451/452 jsou tak neprůstřelné, že to drncá a hází i na zkoridorovaných úsecích. Míň, ale hází. A že bych se dožil nasazení čehokoli jiného, tak tomu se mi nechce věřit...

jara
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jara » 09.12.2007 20:18

Tonda Ježek píše:Některé autobusy dnes místo hlášení o možnosti přestupu na S linky hlásily, že provoz metra je přerušen. Že by soudruzi udělali chybu? 8-)
Oni jen žárlí na strojvedoucí metra, že mají větší platy tak hlasí, že provoz je přerušen aby se metrem nejezdilo a museli ho třeba zavřít :-) . Na přejezdových kodech u tramvají to také není nahrané. A noční tramvaje také nehlasí nic :-(

Tonda Ježek
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda Ježek » 09.12.2007 20:06

Některé autobusy dnes místo hlášení o možnosti přestupu na S linky hlásily, že provoz metra je přerušen. Že by soudruzi udělali chybu? 8-)

arny
Uživatel

Příspěvek od arny » 09.12.2007 12:45

Jabberwocky píše:A už se těším na to hlášení u nás: "Nádraží Strašnice, přestup na žabotlamu, totiž vlastně S-Bahn do Benešova... ;-)
Pane kolego, už se těšit nemusíte, už to na Strašnickém nádraží uslyšíte... :wink: A do Benešova doporučuji cestu jen na vlastní nebezpečí, ale až to dostavíme... :D :smt023

Jabberwocky
ďábelský pedagog

Příspěvek od Jabberwocky » 08.12.2007 22:19

P_V píše:Upozornění, že na nádraží lze přestoupit na vlak, je zajisté informačně přínosné...
Zhruba jako upozornění, že se v Praze krade :-) A už se těším na to hlášení u nás: "Nádraží Strašnice, přestup na žabotlamu, totiž vlastně S-Bahn do Benešova, co ale kvůli výstavbě koridoru jede jenom do Strančic a s největší pravděpodobností skončí kvůli poruše dveří nejdál v Říčanech." ;-)

trainzjohny
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trainzjohny » 08.12.2007 22:07

P_V píše:Upozornění, že na nádraží lze přestoupit na vlak, je zajisté informačně přínosné, zvláště když to nádraží už je v názvu zastávky :)
A zvláště v nástupní zastávce na Nádraží Braník :lol: :lol: :lol:

P_V
Uživatel

Příspěvek od P_V » 08.12.2007 22:07

Upozornění, že na nádraží lze přestoupit na vlak, je zajisté informačně přínosné, zvláště když to nádraží už je v názvu zastávky :)

MF
Uživatel

Příspěvek od MF » 08.12.2007 20:48

Asi na dnešek nahrávali nová data, která se zpravidla obměňují před nějakou plánovanou akcí.

admirak

Příspěvek od admirak » 08.12.2007 20:43

MF píše:
admirak píše:Tak jsem dneska koukal, že DP rožířil hlásič o pár nových hlášení. Dneska jsem v tramvai slyšel nové hlášení na S-Bahn a na upozornění proti kapsářům. Odkazy vedou na mp3 soubory (omluvte zhoršenou kvalitu, nahrával jsem to na telefon).

Hlášení S-Bahn
Hlášení upozornění MP a DPP na kapsáře
Včera jsem drandil 14ku a ještě to tam nehlásilo. Už to tady ale kdysi bylo s těma krádežema. Pak se to přestalo pouštět s tím, že to nedělá dobrý dojem.
Já jsem to shodou okolností také nahrával na 14ce. Že by DP dokoupil paměť do hlásiče?

7080
Uživatel

Příspěvek od 7080 » 08.12.2007 20:35

MF píše:
admirak píše:Tak jsem dneska koukal, že DP rožířil hlásič o pár nových hlášení. Dneska jsem v tramvai slyšel nové hlášení na S-Bahn a na upozornění proti kapsářům. Odkazy vedou na mp3 soubory (omluvte zhoršenou kvalitu, nahrával jsem to na telefon).

Hlášení S-Bahn
Hlášení upozornění MP a DPP na kapsáře
Včera jsem drandil 14ku a ještě to tam nehlásilo. Už to tady ale kdysi bylo s těma krádežema. Pak se to přestalo pouštět s tím, že to nedělá dobrý dojem.
Problém je taky v tom, že si lidi začnou dávat pozor na své věci tím způsobem, že si prosahají kapsy, kde že mají doklady schované. Tím ovšem báječně nahrají kapsářům, protože jim vlastně ukáží co kde mají.

Odpovědět