8256 ani omylem !
Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Škoda 14T (Porschetra)
Zatím jsou složeny v ÚD, ale být strašnické...
8256 ani omylem !
8256 ani omylem !
JANEK.L : Ne, jen ty ze Strašnic.
V SA nové zvedáky? Jo? A kde? Ještě dnes odpoledne tam nebyly... A údajně maj jít na PA (ale kdo ví, to jsou jen řeči)
Jestli se budou provádět střídané přestávky na jiný vůz, tak tim se taky ušetří vozy, pak se může prodloužit interval, změnit linkové vedení atd. Já moc naději SA nedávám i když bych neradši aby dalších 100let tu byla a fungovala jako vozovna a ne jako tržnice
V SA nové zvedáky? Jo? A kde? Ještě dnes odpoledne tam nebyly... A údajně maj jít na PA (ale kdo ví, to jsou jen řeči)
Jestli se budou provádět střídané přestávky na jiný vůz, tak tim se taky ušetří vozy, pak se může prodloužit interval, změnit linkové vedení atd. Já moc naději SA nedávám i když bych neradši aby dalších 100let tu byla a fungovala jako vozovna a ne jako tržnice
-
JANEK L.
- Uživatel
Vím ,že už jsem se na to ptal, ale na Pankrác by měly přejít všechny Škodovky?demon píše:Pokusim se odpovědět já...
Letos už nám hrozí jen 9133 tento pátek a 9134 příští čtvrtek (nebo pátek). Nic dalšího (tedy krom jedné NP kachny a tří skříní na wany, ale na to ses neptal...) !
Škodovky jdou na PA hned po novém roce, opačným směrem půjdou náhradou některé z prvních šumperáků.Zrušení Strašnic zatím není natolik akutní, aby se do té doby nedala postavit nová vozovna, ať už v ÚD nebo někde jinde.
Tento týden zrovna dostaly do SA nové zvedáky, takže s tím zastavením investic to taky není tak horký...
Nic dalšího (tedy krom jedné NP kachny a tří skříní na wany, ale na to ses neptal
Takže do konce roku dorazí ještě osmá letošní kachna? Já jsem si myslel, že v plánu pro rok 07 bylo jen šest kachen. Už ta sedmá mě překvapila.
Co se týká Wan, vyjede na koleje letos aspoň ještě 8256?
Škodovky jdou na PA hned po novém roce
A garance?
není natolik akutní, aby se do té doby nedala postavit nová vozovna
Jestli se má zrušit do těch pěti let, jak psal zdepa, nevidím to reálně. Postavit vozovnu, když se ještě ani nezanesla do ÚP odhaduji miimálně na 5 let, a to by se o ní muselo již teď dost hlasitě mluvit.
dostaly do SA nové zvedáky, takže s tím zastavením investic to taky není tak horký
Snad...
Jinak díky
Takže do konce roku dorazí ještě osmá letošní kachna? Já jsem si myslel, že v plánu pro rok 07 bylo jen šest kachen. Už ta sedmá mě překvapila.
Co se týká Wan, vyjede na koleje letos aspoň ještě 8256?
Škodovky jdou na PA hned po novém roce
A garance?
není natolik akutní, aby se do té doby nedala postavit nová vozovna
Jestli se má zrušit do těch pěti let, jak psal zdepa, nevidím to reálně. Postavit vozovnu, když se ještě ani nezanesla do ÚP odhaduji miimálně na 5 let, a to by se o ní muselo již teď dost hlasitě mluvit.
dostaly do SA nové zvedáky, takže s tím zastavením investic to taky není tak horký
Snad...
Jinak díky
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pokusim se odpovědět já...
Letos už nám hrozí jen 9133 tento pátek a 9134 příští čtvrtek (nebo pátek). Nic dalšího (tedy krom jedné NP kachny a tří skříní na wany, ale na to ses neptal...
) !
Škodovky jdou na PA hned po novém roce, opačným směrem půjdou náhradou některé z prvních šumperáků.
Zrušení Strašnic zatím není natolik akutní, aby se do té doby nedala postavit nová vozovna, ať už v ÚD nebo někde jinde.
Tento týden zrovna dostaly do SA nové zvedáky, takže s tím zastavením investic to taky není tak horký...
Letos už nám hrozí jen 9133 tento pátek a 9134 příští čtvrtek (nebo pátek). Nic dalšího (tedy krom jedné NP kachny a tří skříní na wany, ale na to ses neptal...
Škodovky jdou na PA hned po novém roce, opačným směrem půjdou náhradou některé z prvních šumperáků.
Zrušení Strašnic zatím není natolik akutní, aby se do té doby nedala postavit nová vozovna, ať už v ÚD nebo někde jinde.
-
JANEK L.
- Uživatel
Ajajaj a nevíš náhodou jejich výrobní čísla?Nin píše:9133 ma udajne dorazit tento patek jo a jeste k vyrobnim cislum tramvaji14T cisel 9131 - 9170.Vyrobni cisla 9424 - 9429 maji take tramvaje ,ale pro Sardinii typ 06 T0 dale vyrobni cisla 9430 - 9449 maji masiny rady 380 pro CD dale je Wroclaw tramvaje typu 16T1 vyr.cisel 9450 - 9457 a potom 9458 - 9502 je Metro .atd....
zdepa:
Letošní smlouva byla do čísla 9137. Předpokládám, že do 31.12. to asi nestihnou. Nebo snad dodaj v posledním týdnu 4 kusy?
Jak žhavý je přesun těch Škodovek na Pankrác? A dotkne se to nějak garancí, především na lince 26?
Existuje alespoň reálná záchrana vozovny Strašnice? Nedovedu si představit, že se zruší vozovna, nepostaví jiná a ještě budou chtít stavět nový tratě. Je to technicky (fyzikálně) reálný, nebo-li pojme zbylých 6 vozoven, to co vypustěj SA?
Díky
Letošní smlouva byla do čísla 9137. Předpokládám, že do 31.12. to asi nestihnou. Nebo snad dodaj v posledním týdnu 4 kusy?
Jak žhavý je přesun těch Škodovek na Pankrác? A dotkne se to nějak garancí, především na lince 26?
Existuje alespoň reálná záchrana vozovny Strašnice? Nedovedu si představit, že se zruší vozovna, nepostaví jiná a ještě budou chtít stavět nový tratě. Je to technicky (fyzikálně) reálný, nebo-li pojme zbylých 6 vozoven, to co vypustěj SA?
Díky
9133 ma udajne dorazit tento patek jo a jeste k vyrobnim cislum tramvaji14T cisel 9131 - 9170.Vyrobni cisla 9424 - 9429 maji take tramvaje ,ale pro Sardinii typ 06 T0 dale vyrobni cisla 9430 - 9449 maji masiny rady 380 pro CD dale je Wroclaw tramvaje typu 16T1 vyr.cisel 9450 - 9457 a potom 9458 - 9502 je Metro .atd....
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Přeci v pátek, tolikrát už to tu proběhlo...JANEK L. píše:Nevíš náhodou, kdy má dorazit 9133?
Pátek je (na rozdíl od úterka) zatím vždycky jistý...
-
JANEK L.
- Uživatel
Nevíš náhodou, kdy má dorazit 9133?zdepa píše:dnes depáci z SA a hlavně plzeňaci "šperkovali" 9132. 9130 už má všechny mouchy vychytaný, jen se čeká na papíry. podle slov plzeňáků další sudá (po jejich 24, po DP 9134) půjde do prahy 27.12. jinak vypravení stále 6 + školní, přes svátky 7 (školáci ne)
dnes depáci z SA a hlavně plzeňaci "šperkovali" 9132. 9130 už má všechny mouchy vychytaný, jen se čeká na papíry. podle slov plzeňáků další sudá (po jejich 24, po DP 9134) půjde do prahy 27.12. jinak vypravení stále 6 + školní, přes svátky 7 (školáci ne)
-
JANEK L.
- Uživatel
Sarančata pro Brno mají ev.č. od 9570.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Zatím jdou výrobní čísla postupně za sebou, Brno má jinou číselnou řadu, takže s největší pravděpodobností skutečně 9425...Nin píše:Jake ma vubec 9132 vyr.cislo?
-
Quetzalcoatl
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
9132 na zkušebce
9132 (22) dnes přibližně v 16:20 projížděla Karlínem.
- 2217
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Někdo tu psal, že 9131 má výrobní číslo tušim 9424, takže dle logiky by měla 9132 mít číslo 9425, že?
Kdeyžtak mě někdo opraví...
Kdeyžtak mě někdo opraví...