Takže voni pěkně potichoučku udělali revoluci a mě ještě skoro celý dvě pětiletky udržovali v nevědomosti ?MF píše:Bůhví jak to s tou revolucí bylo. Ta velká říjnová také byla vlastně v listopadu![]()
No to je hnus velebnosti...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Takže voni pěkně potichoučku udělali revoluci a mě ještě skoro celý dvě pětiletky udržovali v nevědomosti ?MF píše:Bůhví jak to s tou revolucí bylo. Ta velká říjnová také byla vlastně v listopadu![]()
Bůhví jak to s tou revolucí bylo. Ta velká říjnová také byla vlastně v listopadudemon píše:Zrušení TT na Václaváku kdyže ?Richard Sadílek píše:..."Zrušení TT na Václaváku po revoluci bylo chybou"....![]()
Co to bylo v roce 1980 za revoluci, že o tom nic nevim ?
Něco jsem zaspal ?
Zrušení TT na Václaváku kdyže ?Richard Sadílek píše:..."Zrušení TT na Václaváku po revoluci bylo chybou"....
Když vezmu v úvahu nájmy na VN a Příkopech... to by mne zajímala, na kolik by pak taková klobása vyšlaVarecka píše:To sem slyšel, já bych je zrušil, nebo at si to daj do kamenejch obchodů, ono se i tak dost širokym chodníkem prodírat mezi stánkama. ....Richard Sadílek píše:veřejnost však ony svatováclavské klobásy miluje.
To sem slyšel, já bych je zrušil, nebo at si to daj do kamenejch obchodů, ono se i tak dost širokym chodníkem prodírat mezi stánkama. ....Richard Sadílek píše:veřejnost však ony svatováclavské klobásy miluje.
V pohoděRichard Sadílek píše:Chápu, Proxy, promiň. (Ale mám pocit, že jsem napsal: Článek si protiřečí (alespoň tak jak ho interpretuješ ty), nebo ne?
Richarde, promiň, ale dezinformace tu vytváříš spíš ty. Ten článek pojednává o názorech třech různých stran (Prahy 1, architekta, Magistrátu). Protože tyto názory stojí proti sobě, tak si článek "protiřečí"Richard Sadílek píše:Jakoby to samotné nestačilo k vytvoření dezinformace, V textu (alespoň tak jak ty jsi ho podal, MF), si vzájemně protiřečí informace že se do toho pět let nepodívají, a to že už vědí jak to (blbě) pojede. Toť mé stanovisko.
Mé stanovisko k tomu je takové: Bulvár (byť "serióznější" 24hodin), pochytí 1% pravdy a zbylých 99% si vymění za své dřisty. Jakoby to samotné nestačilo k vytvoření dezinformace, V textu (alespoň tak jak ty jsi ho podal, MF), si vzájemně protiřečí informace že se do toho pět let nepodívají, a to že už vědí jak to (blbě) pojede. Toť mé stanovisko.MF píše:Včera jsem četl v plátku 24hodin o nějakých problémech ohledně stavby tratě na Václaváku. Prý se na to zatím minimálně pět let nešáhne. Ještě se tam psalo v tom smyslu, že by ze středu zatím jezdila tramvaj jen do Opletalky a okolo hlavákuAž se vyřeší magistrála, tak by se to napojilo na Vinohradskou. Už jsem se ale nedočetl, jestli by pak trať v Opletalce zůstala...
Já bych spíš řekl, že ten článek upozorňuje na to, že MČ Praha 1 má představy, co by s Václavákem udělala, ale klíčové slovo bude mít Magistrát, který zatím mlčí. Ta trať v Opletalce jaké jednom představa jednoho z radních Prahy 1.MF píše:Včera jsem četl v plátku 24hodin o nějakých problémech ohledně stavby tratě na Václaváku. Prý se na to zatím minimálně pět let nešáhne. Ještě se tam psalo v tom smyslu, že by ze středu zatím jezdila tramvaj jen do Opletalky a okolo hlavákuAž se vyřeší magistrála, tak by se to napojilo na Vinohradskou. Už jsem se ale nedočetl, jestli by pak trať v Opletalce zůstala...
Jó, pěší zóna na Vodičkově ulici by byla dobrá, jako ne že ne, ale má to pár háčků. Zkusil jste někdy vytřást odtamtud automobily, ve kterých si nějací tlustoprdi převážejí svůj zadek z místa na místo? Mohlo by se to podařit ( 1 : 10 000), ale i v tom případě by tramvaje musely jezdit hodně pomalu (20km/h)... Docela zajímavá by byla linka typu :... - Lazarská - Vodičkova - Václavské náměstí - Můstek (A a B) - Příkopy - Nekázanka - Prašná brána - Náměstí Republiky - ...(viz můj návrh pojmenování zastávek zde na stránce 19). Ale návrh na pěší zónu je vlastně dobrej, to joMF píše:To asi neprojde. Leda, že by bylo zcela změněno noční linkové vedení. Stávající stav na Lazaru je vyhovující. Akorát bych si tam představoval pěší zónu.bokša píše:Přišlo by mi logický, udělat centrální přestupní bod uprostřed Václaváku...
Nebylo by to špatný to udělat uprostřed Václávaku, ale musím se přiklonit k tomu názoru že jim to Lazarský vyhovuje...bokša píše:Přišlo by mi logický, udělat centrální přestupní bod uprostřed Václaváku...