Dnes na lince 11 a 7268+7269 na lince 16.Tom 11 píše:Jedná se o soupravu 6813+6876(ex The North Face) -
Reklamní nátěry tramvají
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Reklamní nátěry tramvají
- Tom 11
- Uživatel
- Bydliště: Byla doba, kdy se mé bydliště nacházelo u linky, jejíž číslo mám v nicku.
- Kontaktovat uživatele:
Jedná se o soupravu 6813+6876(ex The North Face) - na silvestra byla na 507/59.
A ještě doplním,že 7268+7269 byla na silvestra také na noční - 804/58.
A ještě doplním,že 7268+7269 byla na silvestra také na noční - 804/58.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Díky Jakubovi Hradilovi bude v žurnále - teda alespoň verze 7268+7269 z linky 16.
Na Silvestra u Národního divadla nová reklama Firo tour, dodá někde čísla vozů, domnívám se, že zadní vůz byl 6871, díky za doplnění
- Radim7227
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nová reklama na žižkovský 7113-7091 na Nový Smíchov dneska na ?/9
.
Ne, minimálně nějak začátkem října (přesné datum bych musel dohledat) se tam podívala 8212+8211.fricoolinek2 píše:Na 32 byl dnes i CVR Samsung. Není to historicky první souprva s CVR, která se kdy vydala na Barrandov?
Vokovice nezůstávají s novými CVR pozadu, 7170+7170 se oblékla do žluto-zeleného kabátku na téma BECK
Venku nejspíš až v pondělí na lince 25.
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To je zase kombinace a vyhazování penězPepa píše:Jo takle. To jsi mě překvapil. Já očekával, že na Smícháči, je jakási přesuvna nebo jeřáb... Či snad parta silných depáků a nosej tramvaje na rukách.MF píše:Určitě zatahují na Pankrác, protože v Hlubočepech je to na trať ČD kousek a na Knížecí, když vybrousí tu zavařenou srdcovku můžou přejet zpátky na síť DP
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
MF ty také neumíš udržet tajemství........ Ano je tomu tak jak píšeš.Pepa píše:Jo takle. To jsi mě překvapil. Já očekával, že na Smícháči, je jakási přesuvna nebo jeřáb... Či snad parta silných depáků a nosej tramvaje na rukách.MF píše:Určitě zatahují na Pankrác, protože v Hlubočepech je to na trať ČD kousek a na Knížecí, když vybrousí tu zavařenou srdcovku můžou přejet zpátky na síť DP
PEPA:Také jsi to nemusel prozradit. Já čekal kdo se chytne....
Jo takle. To jsi mě překvapil. Já očekával, že na Smícháči, je jakási přesuvna nebo jeřáb... Či snad parta silných depáků a nosej tramvaje na rukách.MF píše:Určitě zatahují na Pankrác, protože v Hlubočepech je to na trať ČD kousek a na Knížecí, když vybrousí tu zavařenou srdcovku můžou přejet zpátky na síť DP
Určitě zatahují na Pankrác, protože v Hlubočepech je to na trať ČD kousek a na Knížecí, když vybrousí tu zavařenou srdcovku můžou přejet zpátky na síť DPPepa píše:Jestli to nebude tim, že jsou ty vozy odříznuté od zbytku sítě. Nebo se na noc přenášej do vozovny?
Jestli to nebude tim, že jsou ty vozy odříznuté od zbytku sítě. Nebo se na noc přenášej do vozovny?
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A prozradím sladké tajemství. Podle vypravení se počítá s touto soupravou s vypravením na linku 32 i zítra a o víkendu.fricoolinek2 píše:Na 32 byl dnes i CVR Samsung. Není to historicky první souprva s CVR, která se kdy vydala na Barrandov?
-
admirak
Zvláštní linka 32 jezdí v úseku Sídliště Barrandov - Hlubočepy. Kvůli výluce na Smícháči. Na l. 17 jezdila Hornbach, jen pořadí jsem nestihe to zvláštní linka, která jezdí v úseku Sídliště Barrandov - Hlubočepy. Je to kvůli výluce na Smícháči.2217 píše:Na čem? Co je to za linku??fricoolinek2 píše:Na 32 byl dnes i CVR Samsung. Není to historicky první souprva s CVR, která se kdy vydala na Barrandov?
Dnes na l.17 Hornbach souprava a na Pankráci se dnes dolepila další Hornbach souprava.
- 2217
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Na čem? Co je to za linku??fricoolinek2 píše:Na 32 byl dnes i CVR Samsung. Není to historicky první souprva s CVR, která se kdy vydala na Barrandov?