Asi jsme se minuli, nastupoval jsem okolo 16.15 a střídalo se.radek31 píše:no vidíš a já tu 8552 dneska dokonce chvilku (Palmovka - SĎ - Palmovka) řídil
T3R.P, T3R.PV (krnovy), T3R.PLF (wany)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
Quetzalcoatl
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: T3R.P
-
radek31
- Moderátor
no vidíš a já tu 8552 dneska dokonce chvilku (Palmovka - SĎ - Palmovka) řídilQuetzalcoatl píše:Dneska jsem jel 8552. Voněla novotou.Zvláštní, že 8553 ne.
jen pro info - podle tacha měla najeto cca 900 km
- 2217
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Hmch. Zase chyba!trainzjohny píše:2217 - Demon to řekl za mně, zahýbá směrem Moráň.
Jinak kvůli té fotce jsem se na tajícím sněhu málem zabil a stejně jsem jí stihl až v oblouku. Naštěstí ta 22 stanicovala jako druhá a měl jsem možnost, kdyby nepadli čočky měl jsem prd
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
2217 - Demon to řekl za mně, zahýbá směrem Moráň.
Jinak kvůli té fotce jsem se na tajícím sněhu málem zabil a stejně jsem jí stihl až v oblouku. Naštěstí ta 22 stanicovala jako druhá a měl jsem možnost, kdyby nepadli čočky měl jsem prd
- 2217
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
MOc hezká fotka, pane Trainzjohny!
To zahybá do Ječné, že?
Jinak sluníčko je moc pěkná věc, zejména jde-li se rpoti němu. Hnedle jsem vletěla z chodníku pod T6, když jsem ztratila vodící linii...
Ale kdybych neměla celej den tu zapíp.. školu, bejvala bych vyrazila taky...
Jinak sluníčko je moc pěkná věc, zejména jde-li se rpoti němu. Hnedle jsem vletěla z chodníku pod T6, když jsem ztratila vodící linii...
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Ošklivá, ošklivá žlutá tvář, pálí nás do očiček :-(trainzjohny píše:Tedy pane osvětlovači jen tak dál.
-
Quetzalcoatl
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem jel 8552. Voněla novotou.
Zvláštní, že 8553 ne.
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jj, 8552-8553 spolu na 10. Díky sluníčku se dnes dalo fotit (pokud šikovně svítilo) moc pěkně.Varecka ve vypravení vozů píše:8552 8553 - 10 9124 - 7
Tedy pane osvětlovači jen tak dál
Re: Wany pro Prahu
demon píše:Těsně před svátky dorazila z Krnova další skříň VarCB3LF v.č.049/2007 pro wanu ev.č.8262.
Skříň wany 8256 prošla lakovnou a přesunula se na lávky k montáži výzbroje, na ostatních se intenzivně pracuje.
Dle zápisu z porady vedení jednotky by v letošním roce mělo dojít k zkušební instalaci klimatizačních jednotek (pochopil jsem z toho, že snad ne "mokrých hadrů") až na 10 vozů T3R.PLF.
O tom jestli je navýšen letošní plán wan (zatím 7 ks), nebo se budou klimatizací doplňovat už vyrobené kusy, zpráva nehovoří...
Vzhledem k tomu, že tato zpráva přichází těsně poté, co skočil prac. poměr Ing. Doubka u DPP, viděl bych to, že dojde na "mokré hadry," kterých to byl zmiňovaný odpůrcem.
A nebo třeba Cegelec začal za stejnou cenu dodávat silnější staťák, takže stačí koupit klimatizační jednotku
A nebo třeba Cegelec začal za stejnou cenu dodávat silnější staťák, takže stačí koupit klimatizační jednotku
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ona se změní konstrukce vozu ?? Nebo nejdou světe div se to půjde i na T3, což v Praze ale nikdy dřív nešlo (Xkrát opakováno všemožnými lidmi z DP).
Teď už neironicky .... to to trvalo
Teď už neironicky .... to to trvalo
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Těsně před svátky dorazila z Krnova další skříň VarCB3LF v.č.049/2007 pro wanu ev.č.8262.
Skříň wany 8256 prošla lakovnou a přesunula se na lávky k montáži výzbroje, na ostatních se intenzivně pracuje.
Dle zápisu z porady vedení jednotky by v letošním roce mělo dojít k zkušební instalaci klimatizačních jednotek (pochopil jsem z toho, že snad ne "mokrých hadrů") až na 10 vozů T3R.PLF.
O tom jestli je navýšen letošní plán wan (zatím 7 ks), nebo se budou klimatizací doplňovat už vyrobené kusy, zpráva nehovoří...
Tu 25 bych prohodilMF píše:Nevím jak podnik spolupracuje s imobilními občany, ale myslím si, že tito lidé jsou určitě organizováni v nějakých "invalidních" klubech, který jim v jejich handicapu pomáhá. Proto si myslím, že by ROPID měl více spolupracovat s těmito kluby a na jejich požadavky brát ohled. Tam, kde je větší počet těchto obyvatel vozy nasadit a ne mít úchylnost dvě wany za sebou a pak hodinu nic nízkého.
Každou sólo linku obsadit alespoň jednou či dvěma wanama. Zohlednit jejich nasazení tam, kde jezdí jiná dlouhá nízká tramvaj - všední den tedy na 2, 5, 6, 15, 25. Úmyslně vynechávám 13 a 21, kde je souběh s linkami, kde je nasazen jiný nízký typ vozu. Ne že by jinde souběh nebyl (ještě jsem zvažoval vynechat 5), ale na 13 a 21 by to byla zbytečnost.
O víkendu je na 5, 6, 11, 15, 19. Vynechal jsem 4ku a 16ku, protože ze Spojovací jezdí nízká 9 a na Biskupcové přestup na 10 a na Palačáku na 3, 17... Samozřejmostí by bylo nasazování na první a poslední spoje. Uvidíme, jak se pochlapí nové linkové vedení. Tedy jestli bude - má být od února.
Třeba má někdo ve Vo protekciMOp píše:Třeba právě proto poslaly včera Vokovice 3 wany za sebou na linku 15..