Provoz fóra

Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
jara
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Provoz fóra

Příspěvek od jara » 03.2.2008 21:34

MOp píše:Deset dní je to výjimečně, běžně do týdne. Důvod je prostý, ne každý den je čas na to projít veškerou poštu a opravdu je to účinný nástroj proti robotům. Urychlit se dá registrace zadáním všech potřebných údajů, pakliže někdo zadá jen svůj nick a zbytek nechá nevyplněný, můžeme to považovat za registraci robota.

edit 20:40:
Vy mne pane provozovateli vezmete někam na dovolenou? :)
Já tedy navrhuji Petrovi zaměstnat jednoho člověka na PLNÝ úvazek a ten bude moderátor a bude toto vše řešit. Jo a kde se bude brát na plat. No tak v prvním bodě platné registrace bude měsiční paušál 500kč za uživatele. A plus každý z pracovníků DP bude ze svého platu odvádět 10 procent na forum. Dneska paní říkala na zastávce že je to hrozné, že tramvaje nejezdí přesně. A to ted těm řidičům přidali už mají přes 30 čistého a furt jim to nestačí :-)

MOp
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MOp » 03.2.2008 20:26

Deset dní je to výjimečně, běžně do týdne. Důvod je prostý, ne každý den je čas na to projít veškerou poštu a opravdu je to účinný nástroj proti robotům. Urychlit se dá registrace zadáním všech potřebných údajů, pakliže někdo zadá jen svůj nick a zbytek nechá nevyplněný, můžeme to považovat za registraci robota.

edit 20:40:
Vy mne pane provozovateli vezmete někam na dovolenou? :)

Petr
Provozovatel
Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
Kontaktovat uživatele:

Re: Nové tramvajové tratě

Příspěvek od Petr » 03.2.2008 20:16

demon píše:Já to tedy chápu tak, že systém automaticky pošle oznámení o přijetí registrace, ovšem registrace samotná a tím i možnost přispívání je na Petrovi.
A 10 dní je tedy i na mě dost velká pecka.
Možná by tím mohl Petr pověřit někoho důvěryhodného, kdo je tu častěji... :wink:
Víte co znamená výraz cca 10 dní? Přibližně, neboli maximální lhůta, pokud opravdu nejsem u pc (i já snad mohu občas jet na dovolenou!) a momentálně třeba se mnou odjedou i další lidé, jimž bych neváhal svěřit administrátorské pravomoci. Běžný průměr jsou 3 dny.... Ovšem nyní něco zkouším. Pokud se to osvědčí...no uvidíme

davidtk
Uživatel

Příspěvek od davidtk » 03.2.2008 19:48

Čekal jsem a dočkal jsem se ... :twisted: Možná je 10 dní opravdu dost, ale na druhou stranu to lehce profiltruje návštěvníky, kteří sem chtějí napsat jen pár vět a odejít ... a ty věty by mohly být i spam (-X

demon
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od demon » 03.2.2008 19:33

Proxy píše:Goode, teď jsi to dodělal :roll: Petr přece psal, že vše jde automaticky bez jeho zásahu.
Já to tedy chápu tak, že systém automaticky pošle oznámení o přijetí registrace, ovšem registrace samotná a tím i možnost přispívání je na Petrovi.
A 10 dní je tedy i na mě dost velká pecka.
Možná by tím mohl Petr pověřit někoho důvěryhodného, kdo je tu častěji... :wink:

Proxy
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Proxy » 03.2.2008 18:33

I.am.good píše:
Petr píše:2. Nové uživatele aktivuji cca jednou za 10 dní.
Mám tomu rozumět tak, že se někdo zaregistruje a pak třeba 10 dní čeká, než ho schválíš, aby mohl psát příspěvky? Jestli to takhle je, tak to musí odradit mnoho a mnoho zájemců, sám osobně bych takhle dlouho nečekal a forum by upadlo v zapomnění. A byla by to určitě škoda... :wink:
Goode, teď jsi to dodělal :roll: Petr přece psal, že vše jde automaticky bez jeho zásahu.

Jinak ještě doplním za sebe, že jsem ten Lordův příspěvek nekopíroval s úmyslem útočit na prtky nebo tram-forum. Doufám, že to tak nebude chápáno :oops:

I.am.good

Příspěvek od I.am.good » 03.2.2008 18:21

Petr píše:2. Nové uživatele aktivuji cca jednou za 10 dní.
Mám tomu rozumět tak, že se někdo zaregistruje a pak třeba 10 dní čeká, než ho schválíš, aby mohl psát příspěvky? Jestli to takhle je, tak to musí odradit mnoho a mnoho zájemců, sám osobně bych takhle dlouho nečekal a forum by upadlo v zapomnění. A byla by to určitě škoda... :wink:

Petr
Provozovatel
Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
Kontaktovat uživatele:

Nové tramvajové tratě

Příspěvek od Petr » 03.2.2008 17:14

Lord Vetinari na k-reportu napsal píše:Asi po dvou letech jsem si prohlížel web "Pražské tramvaje". V debatě jsem narazil na dozal Richarda Sadílka, jak jsem to myslel s tramvají na Dívčí Hrady zde: http://vetinari.wz.cz/map_2034.gif

Pokoušel jsem se odpovědět, ale ty stránky jsou tak paranoidní, že tam mohou jen registrovaní ... a mají mne tam tak zoufale rádi, že na můj pokus se registrovat jsem nedostal ani odpověď. Takže odpovídám zde: (...)
Sice si to dotyčný asi nepřečte, ale musím reagovat:
1. Paranoidní registrace nastaly poté, co každý den na Tf přibylo cca 100 příspěvků spam botů....
2. Nové uživatele aktivuji cca jednou za 10 dní. Žádného Lorda Vetinari, ani Kocoura jsem však v seznamu čekatelů opravdu nenašel. Pak je možná logické, že skript nezaslal automaticky žádnou odpověď na registraci, která se nejspíš nezdařila. Opravdu žádné odpovědi jednotlivě nikdo z nás uživatelům neposílá. Všechno to je automatika vložená do 1 a 0 :roll:

MOp
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MOp » 21.1.2008 21:54

Taky jsem si s tím dal zabrat! :-)

PvvS
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PvvS » 21.1.2008 21:46

Diky uz chodi.

PvvS
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PvvS » 21.1.2008 17:29

No me stale nechodi notifikace na email...

trainzjohny
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trainzjohny » 21.1.2008 17:20

Aha, ale mě ještě ani nepřestalo fungovat :roll:

Chyba tedy odstraněna, ale u mě žádná nebyla =D>

MOp
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MOp » 21.1.2008 15:50

Registrování nových uživatelů do Tram-fora by mělo být opět funkční. Chyba zdá se býti vyřešena.
Stávajícím uživatelům se omlouvám za odhlášení, je nutné přihlášení. Chyba není na vašem přijímači a pakliže zaškrtnete volbu "přihlašovat při další návštěvě automaticky", mělo by vám automatické přihlašování opět fungovat.

MF
Uživatel

Příspěvek od MF » 13.1.2008 19:02

2217 píše:Ahoj Goode! mohu doučovat angličtinu... :lol:
Vítej zpět!
Maj strrrreujda jjje z Turrrnoua.

2217
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 2217 » 13.1.2008 17:33