Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...

Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět

Kolikrát jste byli v Muzeu MHD ve vozovně Střešovice?

Nebyl
52
14%
Jednou
53
14%
2-3x
73
20%
3-5x
58
16%
Více než 5x/nespočetněkrát
112
31%
Klikací koutek
18
5%

Celkem hlasů: 366

Brejšín
Uživatel

Re: Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...

Příspěvek od Brejšín » 31.1.2008 10:06

Teda ty máš paměť, na ten půlmaraton jsem už úplně zapoměl. #-o
Kulwa, oc je dnes jednodušší udělat nějaké šotocedule, jo technologie jdou nezadržitelně dopředu.
Viz http://foto.prazsketramvaje.cz/2008/led ... posila.jpg

MF
Uživatel

Příspěvek od MF » 31.1.2008 8:49

Teda pane A. Vy už to nepijte (tu colu) ani ředěný :!: :D I když já zase jednou ve snu hledal brzdový řadič a ne a ne ho najít (samozřejmě jsem se řítil obrovskou rychlostí). :D :D

Absolut
Moderátor

Příspěvek od Absolut » 30.1.2008 23:46

ad Brejšín: To víš že jo. Akce 31.5.1996 byla boží a vypadals fakt hustě, když jsi běžel Myslíkovou ulicí z Jiráskáče na Lazarskou :D . Dodnes mě mrzí, že jsem tehdá zku.vil matrici té cedule "Vůz jede do šrotu" přeložením dozadu na 6102. A potom to pózování na Vápence, kdy mi došel film, ale našel jsem se na fotce tuším od pana Simona....

To sklo bylo v mém snu vysypané celé, přestože se jednalůo o čelní vůz, který do ničeho nenarazil. Prostě nelogičnost snů.

Brejšín
Uživatel

Příspěvek od Brejšín » 30.1.2008 21:03

Absolut píše: Já se jdu podívat dopředu a vidim, že tou ránou prasklo sklo na čumáku 6318 i 6319. Ríkám si, a do háje, tak to nebude moct Brejšín na Smíchovskym nádraží to sklo vypreparovat.
Hele já už jsem tak známej, že se vkrádam lidem i do snění. =D>
A rozbilo se celé nebo jen půlka, páč z 6318 je jen levá půlka.
Nebyl to tenkráte krásný čas i v reálu. Zejména ultra šotous akce 31.5.1996

Jabberwocky
ďábelský pedagog

Příspěvek od Jabberwocky » 30.1.2008 20:59

Jé, sousede, to je krásně snivé... A co ten sen znamená? Inu, že máš v sobě pořád takový ten kus švankmajerovského dítěte, že ten plamen neuhasl. A to je báječná zpráva! @3644

I.am.good

Příspěvek od I.am.good » 30.1.2008 15:04

Pane Absolute, Vy už to LSD vážně nikdy nezkoušejte. :lol: :lol: :lol: Jinak čokoládového mikuláše v životní velikosti bych si také dal.. [-o< =D> =P~

MOp
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MOp » 30.1.2008 10:51

To je jednoduché, již ti z té práce hráblo!

Absolut
Moderátor

Příspěvek od Absolut » 30.1.2008 10:00

Zdarec, tak zejména pro pana Gooda, ale i pro ostatní tady z toho udělám malinko "snář" a napíšu, co se mi dneska v noci zdálo - podotýkám že pouze po 2 staropramenech a jednom jablíčku :) Takže ten sen... To se tak procházim na Národce a řikam si, že vlastně potřebuju jet na Anděl, no coby, zrovna jede desítka, T6, č. 8663 čelní vůz, tak vlezu do zadního a čumim, co je za mnou, projedeme do SPálený a za náma vystrčí čumák devítka a já čumim, že je to dvojice 6318+6319 s půleným sklem, tak měnim plány, na ND vylezu a vyfotim ji jak přijíždí a už do ní chci nastoupit a najednou vidim, že to neni jen dvojče T3, nýbrž souprava T3+T3+K2, tak běžim a když už se zavíraj dveře, tak naskakuju do třetího vozu, který je opravdu K2 a má krásné růžové a žluté laminátové sedačky jako někde v Bratislavě. Tak si říkám, že je to bomba a že ś tím pojedu až na Řepy a tam si tu k2 pořádně nafotím. Projdu vozem dozadu a rozvalim se na zadní plošince a dojde mi, jak je skoro prázdnej, protože kaštani nejsou zvyklí na d-9 na trojic e a tak se cpou do prvních dvou vozů. Nu tož tak jedeme, šupky na most legií. K2 klrásně skřípe. Čumim z okýnka a koukám, jak po Vltavě jede takovej malej člun a čumim na něj a najedou na nějaký vlně vyletí a přímo na tramvaj, tak se klidim ze zadní plošinky a už se tříští sklo apůlla zadního čela je v pytli. Tramvaj zastavuje a přiběhne řidička podívat sen na tu škodu. Nikdo neni zraněnej a z lodičky je takovej dětskej modýlek. Řidička bezradně krčí rukama a lidi jí lezou do vozovky. Já se jdu podívat dopředu a vidim, že tou ránou prasklo sklo na čumáku 6318 i 6319. Ríkám si, a do háje, tak to nebude moct Brejšín na Smíchovskym nádraží to sklo vypreparovat. Vracim se dozadu k tomu rozbitymu zadku K2, člunek upadne na zem a tramvaj se rozjíždí, řidička křičí, co to je za bordel a že to enchala nahozený a votevřenou kabinku. Já jí říkám, "Tak běžte honem za tim" a ona běží směrem k Újezdu. Já se du podivat k tomu člunu, kterej je teď najednou velkej a leží na chodniku, nikde nikdo, tak se tam jdu podivat, jestli neni někdo zraněnej, je v něm postava zachumlaná v šátku, tak to rozbalim a je tam velikej čokoládovej mikuláš, fakt nekecám mikuláš. Tak mu sežeru hlavu a posilněn běžím za nabořenou 6318+6319+K2, která zrovna odbočuje na Újezdě vlevo, doběhnu na Újezd a je tam hafo tramvají, ale samé T3SU ještě s obtiskovejma evidenčníma číslama a po nabořenině ani vidu, ani slechu... Místo pamítníku stojí výstavka reklam na vyřazených skříních T3, v popředí je Brněnská 1535 v nějaké zelené barvě (připomíná Mosteckou 311) a taky 6206 jako Olympus, jenom skříně a v nich pískoviště a hrajou si tam děti. Tak jdu k Újezdu pod růžovým tankem projíždáí 7244+7245 s reklamou na British Airways a nahlas vrní, otáčim se za ní k zastávce a vrní čím dál víc a šlape mi do ksichtu... Dobré jitro Barbucho :)

Kdo to´úspěšně analyzuje a řekne mi, co ten sen znamenal, tak má u mě pivo.

fricoolinek2
Uživatel
Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fricoolinek2 » 29.1.2008 14:43

jara píše:Tak si dneska projíždím rajče a co jsem tam našel to mě trošku překvapilo. Jaký šotoušek má na zahradě tramvajku?? http://veratom.rajce.idnes.cz/Tramvaj/#album Neví někdo náhodou co by to mohlo být za vůz a odkud. Já bych možná sázel na mekáč na Andělu když se tam rušila ta tramvaj. Protože tomu chybí zadní část.
Jj, s velkou pravděpodobností to bude z mekáče na Andělu.

jara
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jara » 29.1.2008 14:00

Tak si dneska projíždím rajče a co jsem tam našel to mě trošku překvapilo. Jaký šotoušek má na zahradě tramvajku?? http://veratom.rajce.idnes.cz/Tramvaj/#album Neví někdo náhodou co by to mohlo být za vůz a odkud. Já bych možná sázel na mekáč na Andělu když se tam rušila ta tramvaj. Protože tomu chybí zadní část.

radioanebja
problémový jedinec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radioanebja » 28.1.2008 21:48

Tak ani nevim, yesi máme v Olmiku nějaký cizince za volentem BUSu? :shock: Kluci od nás poraďte?

VareckaJ
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VareckaJ » 28.1.2008 20:43

a bude to pořád horší pánové ...

syverin
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od syverin » 28.1.2008 20:10

Jo, pamatuju si na jednoho řidiče ještě za časů Hotlinera, co nejen nevěděl, kam má jet, ale i když se mu cestující snažili napovídat, tak jim nerozuměl :-)
Jinak o Connexu je to všeobecně známé, a co bydlím na ČM, tak jsem si, dalo by se říct, i zvyknul, ale DP pro mne stále ještě symbolizuje vyšší kvalitu.

VareckaJ
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VareckaJ » 27.1.2008 13:47

U Connexu Praha je cizinců plno, ( Východní státy, ) a plno romů, horší je že se s nimi skoro nikdo nedomluví :D

Odpovědět