Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výluky a jiná omezení
To je koukám místo, kdy si dodržoval bezpečnost práce při focení a tři stravenky by nestačily! 
- Absolut
- Moderátor
1) Olšanská - upřímně řečeno NEVÍM a netrápí mě to.
2) Libeňský most vydrží - BKV v přímé vydrží leccos, akorát se tam holt bude muset jezdit pomalu. Furt je Libeňský most lepší, než třebas Hatar ut. v Budapešti, kde se fakt d-30 plouží asi tři zastávky 20km/h za doprovodu takových zvuků, že jste to ještě nežrali.
2) Libeňský most vydrží - BKV v přímé vydrží leccos, akorát se tam holt bude muset jezdit pomalu. Furt je Libeňský most lepší, než třebas Hatar ut. v Budapešti, kde se fakt d-30 plouží asi tři zastávky 20km/h za doprovodu takových zvuků, že jste to ještě nežrali.
A vydrzi Libenský most? ten je taky v dost spatnem stavu.....
A este jeden dotaz: bude olsanská zatravnená po dokoncení?
dik za odpoved
A este jeden dotaz: bude olsanská zatravnená po dokoncení?
dik za odpoved
- Absolut
- Moderátor
No vidíš, to já jsem radši, když mi tramvaj na jaře pojede. No a na podzim snad budu mimo Prahu.
já to nevydržim tak dlouho čekatfricoolinek2 píše:Docela mne překvapilo, že výluka v Modřanech nebude v klasickym termínu únor/březen, ale až v listopadu, vydrží to vůbec?
- Absolut
- Moderátor
Milada Horáková v úseku Stross - Letenské nám. bude obnova BKV.
Sparta bude přejezd. To vyjádření PČR je buď staré, nebo k NAD, nebo o Špejcharu, nebo blbě napsané (nejpravděpodobnější varianta)
Modřany do podzimu samozřejmě vydrží. A hlavní dění podzimní výluky čekejte v Braníku.
Letošní úsek vymlácení BKV je vyšehradský tunel
Sparta bude přejezd. To vyjádření PČR je buď staré, nebo k NAD, nebo o Špejcharu, nebo blbě napsané (nejpravděpodobnější varianta)
Modřany do podzimu samozřejmě vydrží. A hlavní dění podzimní výluky čekejte v Braníku.
Letošní úsek vymlácení BKV je vyšehradský tunel
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
Docela mne překvapilo, že výluka v Modřanech nebude v klasickym termínu únor/březen, ale až v listopadu, vydrží to vůbec?
Obratiště Letná
Bude to přejezd, aspoň tak, jak se to včera prezentovalo na setkání s občany.
obrázek
obrázek
má někdo informace o stupni rekonstrukcí? tj. jde-li o kompletní reka (pokud možno spojené s deKBVizací) či o prostou opravu trati původní metodou?
zajímalo by mě to hlavně u TT Leten.n.-Stross, protože ta trať je děsná a provoz silný. celá ulice (a co teprv její obyvatelé) by si zasloužila kompletní reko á la Sokolovská v Karlíně. je něco takového v plánu?
předem díky
edit: aha, tak podle infa z webu P7 to vypadá na pouhé "opravy výtluk v panelech". dalším otazníkem je tajemné "obratiště letná". podle náznaků ze zmíněného dokumentu to vypadá na smyčku (např. zde - o trase X1: "Sparta za ul. U Sparty v Jižním koridoru, za ul. U Sparty, (v zastávkách obratiště Letná – požadavek MČ a DP a.s., OD MHMP a PČR nesouhlasí se zajížděním do obratiště)"). i když bus by teoreticky mohl zajíždět do zastávek tram umístěných před kolejovým přejezdem, takže kdo ví...
zajímalo by mě to hlavně u TT Leten.n.-Stross, protože ta trať je děsná a provoz silný. celá ulice (a co teprv její obyvatelé) by si zasloužila kompletní reko á la Sokolovská v Karlíně. je něco takového v plánu?
předem díky
edit: aha, tak podle infa z webu P7 to vypadá na pouhé "opravy výtluk v panelech". dalším otazníkem je tajemné "obratiště letná". podle náznaků ze zmíněného dokumentu to vypadá na smyčku (např. zde - o trase X1: "Sparta za ul. U Sparty v Jižním koridoru, za ul. U Sparty, (v zastávkách obratiště Letná – požadavek MČ a DP a.s., OD MHMP a PČR nesouhlasí se zajížděním do obratiště)"). i když bus by teoreticky mohl zajíždět do zastávek tram umístěných před kolejovým přejezdem, takže kdo ví...
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To se dá zvládnout během nějaké vložené víkendové výluky - viz. loňské esíčko na Smíchovském nádražíMarek B. píše:Ještě k novému seznamu výluk: Je sice docela skromný, ale řeší většinu akutních problémů. Akorát bych si tam přál Ještě TT na Národní třídě a TT Mezi Andělem a Na Knížecí(v Nádražní).
Já jsem ten systém pochopil tak, že vždy v jednom směru budou 9 a 26 odkloněny přes Floru, ne že se bude jezdit po jedné koleji střídavě oběma směry. Na lince 9 se tak v jednom směru pouze prodlouží jízdní doba.Marek B. píše:Trošku nechápu systém, jakým bude proveden jednosměrný provoz v Olšanské. Jestli bude celá trať 1kolejná, tak už jen linka 9 nemůže stíhat projet ve špičce. Ta trať je podle mě docela dlouhá. (Chybí tu docela hodně TT Husitská, Nejen, že by lidé ze vzdálenějšího Žižkova(Koněvova ul.) jeli rychleji, ale hlavně by měli náhradu za Seifertku, když se něco stane.(nebo děje)).
EDIT: MOp byl rychlejší
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Vždyť si to napsal - bude jednosměrná - tj. pojede se pouze vždy jen jedním směrem - 2 týdny tak 2 týdny opačně. Druhý směr pojede odklonem přes Floru.
Trošku nechápu systém, jakým bude proveden jednosměrný provoz v Olšanské. Jestli bude celá trať 1kolejná, tak už jen linka 9 nemůže stíhat projet ve špičce. Ta trať je podle mě docela dlouhá. (Chybí tu docela hodně TT Husitská, Nejen, že by lidé ze vzdálenějšího Žižkova(Koněvova ul.) jeli rychleji, ale hlavně by měli náhradu za Seifertku, když se něco stane.(nebo děje)).
Ještě k novému seznamu výluk: Je sice docela skromný, ale řeší většinu akutních problémů. Akorát bych si tam přál Ještě TT na Národní třídě a TT Mezi Andělem a Na Knížecí(v Nádražní).
Také by ,mě zajímalo, jestli bude ve Vyšehradském tunelu nahrazen BKVový svršek za jiný, protože jinak nechápu co by tam měli dělat měsíc, kdyby jen měnili panely. Moc bych si to přál, ale to je asi utopie.
Ještě k novému seznamu výluk: Je sice docela skromný, ale řeší většinu akutních problémů. Akorát bych si tam přál Ještě TT na Národní třídě a TT Mezi Andělem a Na Knížecí(v Nádražní).
Také by ,mě zajímalo, jestli bude ve Vyšehradském tunelu nahrazen BKVový svršek za jiný, protože jinak nechápu co by tam měli dělat měsíc, kdyby jen měnili panely. Moc bych si to přál, ale to je asi utopie.
Naposledy upravil(a) Marek B. dne 29.1.2008 19:00, celkem upraveno 1 x.
Dotaz: podle rozpisu vychází výluka Hl.n.-Olšanské nám. a dvojvýluka Olšanské nám.-NNŽ a zpět disjunktně. To se bude po dobu opravy trati v Seifertově dávat na Olšaňáku kaliforňan?
- Radek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Podle posledních zpráv by měla proběhnout výluka Klárov - Čechův most v termínu 14.3. - 1.4.