Dík za vyjádření, ale tohle by chtělo poopravitdemon píše:T3SUCS / 7058 -->> T3R.PV / 8571
(T3SUCS / 7059 > T3R.P / 8571)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Dík za vyjádření, ale tohle by chtělo poopravitdemon píše:T3SUCS / 7058 -->> T3R.PV / 8571
Jo dobrý to mi stačídemon píše:8251 píše:Souprava 7060+61 byla v dílnách v pondělí dopoledne. Konkrétní důvod po mě nechtěj...
U vozů 14T ta MO znamená, že absolvovaly v minulém týdnu soustružení kol, tj. pobyly v dílnách max jeden den a jen vyjímečně dvě nebo více najednou.8251 píše:To snad nemyslite vazne ze na MO jde tolik 14T sem zvedav jestli na garantovanych poradi bude 14T.
To mi trošku nesedí, když celý týden jezdila a dneska je na 23demon píše:Nové případy v ÚDDP:
na MO ... 7060, 7061 (SA), ...
Ne, už to tu bylo psáno několikrát, že ta zkratka u rekonstrukcí znamená původní vozovnu, ze které byly ukradeny9001 píše:na GO 7226 (ŽI-8570)
Takže další alstomy jdou na Žižkov?
Jara zůstane po škole a napíše 100x "Nemám se posmívat starým lidem."jara píše:A já si dovolím zaslat odkaz na dnešní číslo http://www.24hodin.cz/assets/Archiv/29012008.pdf doufám že vás pane Goode neurazímI.am.good píše: Vaše je druhá fotka je velice nápadně podobná fotografii uveřejněné dnes v gratis deníku 24, bylo tam hodně fotografů, přesto bych si dovolil navrhnout Vám, opatřit si výtisk a prozkoumat detaily.On je Liška Mopička již starší člověk a nemusel by to ke stojanu s tímto plátkem stihnout tak rychle jako důchodci
A já si dovolím zaslat odkaz na dnešní číslo http://www.24hodin.cz/assets/Archiv/29012008.pdf doufám že vás pane Goode neurazímI.am.good píše: Vaše je druhá fotka je velice nápadně podobná fotografii uveřejněné dnes v gratis deníku 24, bylo tam hodně fotografů, přesto bych si dovolil navrhnout Vám, opatřit si výtisk a prozkoumat detaily.
Vaše je druhá fotka je velice nápadně podobná fotografii uveřejněné dnes v gratis deníku 24, bylo tam hodně fotografů, přesto bych si dovolil navrhnout Vám, opatřit si výtisk a prozkoumat detaily.MOp píše:Ale z těch tří jsem fotil pouze já..Fotek je díky doprovodnému programu hodně moc, ale nějakou tu reportáž bych do dvou dnů mohl zvládnout..
Nabízím zatím malou kompenzaci..