On je trochu problém,že není moc času na vyfocení v zastávkách,jedině ve smyčkách a taky nikdo neručí za určitou trasu s časem.demon píše:To skutečně zkouší - i dnes a zítra.Tonda Ježek píše:Dnes jsem ve 3:15 vylezl na Holešovicích z metra a okolo zrovna projela níže uvedená zkušební dvojice. Takže se skutečně zkouší jak to jde
Copak dělají fotiči, že je fotek tak poskromnu ?
T3R.P, T3R.PV (krnovy), T3R.PLF (wany)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Tom 11
- Uživatel
- Bydliště: Byla doba, kdy se mé bydliště nacházelo u linky, jejíž číslo mám v nicku.
- Kontaktovat uživatele:
Re: T3R.PLF aneb pražské wany
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To skutečně zkouší - i dnes a zítra.Tonda Ježek píše:Dnes jsem ve 3:15 vylezl na Holešovicích z metra a okolo zrovna projela níže uvedená zkušební dvojice. Takže se skutečně zkouší jak to jde
Copak dělají fotiči, že je fotek tak poskromnu ?
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem ve 3:15 vylezl na Holešovicích z metra a okolo zrovna projela níže uvedená zkušební dvojice. Takže se skutečně zkouší jak to jde 
V unifiku? Taky souhlasím, že ten nátěr je zajímavý ... Není úplně supr, měl bych výhrady, ale líbí se mi, co se týče bílé barvy, tak když unifik, tak T3 z krémové do bílé (páč T6 a kačenky do krému ...), ale zas si nějak lidi na tuhle kombinaci zvykli 
Má někdo nějaký čásek kdy tak +/- Vokovice vyrážej na zkušebky? A jestli nějak normálně za dne? Když takle jezdim po doktorech, tak bych si i blejsknul
přec jen Vokovice mám co bych kamenem dohodil (a dokopal
)
Má někdo nějaký čásek kdy tak +/- Vokovice vyrážej na zkušebky? A jestli nějak normálně za dne? Když takle jezdim po doktorech, tak bych si i blejsknul
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
Kdepak, ta červeno-stříbrná je velmi zajímavá kombinace, ta krémová vypadá tak, že DP nemá na kvalitní bílou barvuBlizzy píše:A co takhle kompromis? Wana v unifiku, ale s véčkem?
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tuším už třetí noc teď probíhají zkoušky soupravy PLF+PV, dnes bude další možnost jí někde zastihnout a blejsknout... 
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pozor..dnes v noci pri navratu z plesu mezi 1:40-1:50, v useku Lazarska-Blanicka dvojice 8253+8153(za cislo PV nerucim, byl jsem preci jen znaven..mozna 8185). Nez prisel pravy cas odjezdu z Lazarske (1:45), dvojicka zahnula do Myslikovy, postavaje nejaky cas v oblouku. Chvilku okolo krouzila plosina (NE dratenicka, ale takovej ten kos-mohlo by se jednat o posouvani kontaktu). Pak z Myslikovy vycouvala a jela pred nami az na Nam. Miru, zabocila do Blanicke a opet zustala stat v oblouku a okolo bylo nekolik ovestovanych pracovniku DP a diskutovali nad dilem a vzhlizeli k nebesum. (asi aby uz to proboha fungovalo
)
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ale to není opak !Petr píše:Ano tvrdí:Tonda Ježek píše:Wana má své netradiční barvy hlavně proto, aby si i ta nejposlednější babička na zastávce všimla, že přijela "ta tramvaj, co nemá uprostřed schody".
To je jen další argument pro její odlišné barevné schéma !
Možná mělo být místo slova "hlavně" použito "mimo jiné", protože těžko říct jaký z těch několika argumentů měl větší váhu...
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Ano tvrdí:demon píše:A on tu snad někdo tvrdí opak ?gabuliatko píše:sem myslel ze wana je jina kvuliva potkavani, ale smele do mne
Tonda Ježek píše:Wana má své netradiční barvy hlavně proto, aby si i ta nejposlednější babička na zastávce všimla, že přijela "ta tramvaj, co nemá uprostřed schody". Tímhle by to ztratilo smysl.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A on tu snad někdo tvrdí opak ?gabuliatko píše:sem myslel ze wana je jina kvuliva potkavani, ale smele do mne
-
gabuliatko
- Uživatel
sem myslel ze wana je jina kvuliva potkavani, ale smele do mne
a co 8256 uz byla zarazena do provozu nebo porad stoji ve Vokovicich...
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Na druhém voze nebude vidět to čelo (a pokud jsem tu dobře četl, tak snad "béčka" budou mít lak na čelech rovně).Pavel PS píše:Jenže pak bude mít netradiční barvy i tradiční RP(V) a chudák babička bude hladat kde jsou ty "nízký dveře".. A KT8D5.RN2P taky nemá pro kaštany o tolik odlišný vzhled. Tohle je bohužel problém těch rekonstrukcí, kdy některý jsou VP a některý NP.. Na nízkopodlažnost navíc upozorňuje symbol vozíčkáře, lidi by se snad na něj naučili
Práva nízká kachna je v tomto ohledu špatný příklad. Dost lidí ani netuší, že ta tramvaj je nízkopodlažní.
- Pavel PS
- Uživatel
- Bydliště: tak už nejbližší vozovnou nejsou Střašidelnice, ani Pankrác, ale Kobylisy
- Kontaktovat uživatele:
Jenže pak bude mít netradiční barvy i tradiční RP(V) a chudák babička bude hladat kde jsou ty "nízký dveře".. A KT8D5.RN2P taky nemá pro kaštany o tolik odlišný vzhled. Tohle je bohužel problém těch rekonstrukcí, kdy některý jsou VP a některý NP.. Na nízkopodlažnost navíc upozorňuje symbol vozíčkáře, lidi by se snad na něj naučiliTonda Ježek píše:Wana má své netradiční barvy hlavně proto, aby si i ta nejposlednější babička na zastávce všimla, že přijela "ta tramvaj, co nemá uprostřed schody". Tímhle by to ztratilo smysl.