A ty PX se v Práglu někdy používaly? Jo a PX znamená P*delí Xobě?Fořtík píše:To by bylo velice šmakózní řešení. Ovšem v reálu by to bylo plýtvání vozokilometry, bo někdo musí ten mrtvej vlečňák platit. No a nakonec tu máme oblíbenou překážku, kterou jsou kontakty elektricky ovládaných výhybek (na šestce to jsou Lazarská, Myslíkova, Karlák (2x) I.P.Pavlova (3x), Kubáň (2x), Kubáň smyčka a případně ještě Zvonařka, ale tam je teď stejně bílý kříž)gabuliatko píše:na nebudou na 6 jezdit T3RP PX ? kapacitne by to bylo stejne
Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výluky a jiná omezení
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To by bylo velice šmakózní řešení. Ovšem v reálu by to bylo plýtvání vozokilometry, bo někdo musí ten mrtvej vlečňák platit. No a nakonec tu máme oblíbenou překážku, kterou jsou kontakty elektricky ovládaných výhybek (na šestce to jsou Lazarská, Myslíkova, Karlák (2x) I.P.Pavlova (3x), Kubáň (2x), Kubáň smyčka a případně ještě Zvonařka, ale tam je teď stejně bílý kříž)gabuliatko píše:na nebudou na 6 jezdit T3RP PX ? kapacitne by to bylo stejne
-
gabuliatko
- Uživatel
Neni to u KT8 jedno ?Ve Strašnicích by museli zatahovat popředu, protože neprojedou po objízdné koleji.
-
gabuliatko
- Uživatel
na nebudou na 6 jezdit T3RP PX ? kapacitne by to bylo stejne 
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To bude taky slusnej rachot
...to asi hrozi nejake presuny kvuli uveznenym Vokovicim ze?..a taky bych tipnul nejakou NTD, nejspis DŠ-PdB...co myslite 
Určitě budou doma. Ve Strašnicích by museli zatahovat popředu, protože neprojedou po objízdné koleji.
Ještě jsem zapoměl uvést, že někdy od podzimu se k uzavření Letné přidá uzavření úseku Vítězné náměstí - Prašný most - Hradčanská - křižovatka Chotkova. A Prašný most - křižovatka Sirotčinec.
Ještě jsem zapoměl uvést, že někdy od podzimu se k uzavření Letné přidá uzavření úseku Vítězné náměstí - Prašný most - Hradčanská - křižovatka Chotkova. A Prašný most - křižovatka Sirotčinec.
No spíš bych řekl, že zůstanou doma...na 26 a 15 to nemají daleko. Jědině kuli 6, ale to uvidíme.8251 píše:Co myslíte budou KT8 ve Vokovicích nebo během výluky Vokovice linku 26 nebude jezdit.
Spíš asi bude mít KT8 Hloubětín a Strašnice co?
Co myslíte budou KT8 ve Vokovicích nebo během výluky Vokovice linku 26 nebude jezdit.
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Kolik sežere kačen ta 26 s 35?MF píše:Tak jsem se včera dozvěděl toto: Uzavření trati na Laurovou od 1. 5. 2008. Ukončení linky 6 v zastávce Křížová. Nový trojúhelník pro T3 asi nebude, takže budou nasazeny KT8. Na opravu křižovatky Ženské domovy nejsou peníze...
Jestli jsem dobře slyšel, tak zároveň od toho 1. 5. 2008 uzávěra Letné s tím, že na Letenském náměstí budou ukončeny linky 26 od Hostivaře a 35 (ex 15) snad od Střelničné a Trojské (?). Provoz má být organizován tak, že řidič přijede jako linka 35, převlékne se na 26 a pojede směr Hostivař. U vozovny Strašnice by měl mít střídanou přestávku.
Jak jsem nakoupil, tak prodávám. V papírové verzi zatím informace nemám. Až je mít budu, tak případně upřesním svá slova.
Jj, obsazeností vhodná linka pro nasazení 14T.DavidD píše: To zní dobře, po otevření radlic by mohla 6 zůstat ve dvojicích.
No, nevím nevím, jestli má zůstat na Kubáni...DavidD píše: To zní dobře, po otevření radlic by mohla 6 zůstat ve dvojicích.
To zní dobře, po otevření radlic by mohla 6 zůstat ve dvojicích.MF píše:Tak jsem se včera dozvěděl toto: Uzavření trati na Laurovou od 1. 5. 2008. Ukončení linky 6 v zastávce Křížová. Nový trojúhelník pro T3 asi nebude, takže budou nasazeny KT8....
křížová: tak to je celkem překvapení..
letná: 26 mi vždycky přišla jako nejrozumnější volba, protože člověka doveze všude - na všemožná nádraží, C i B, skoro do centra a jako bonus ještě na žižkov
letná: 26 mi vždycky přišla jako nejrozumnější volba, protože člověka doveze všude - na všemožná nádraží, C i B, skoro do centra a jako bonus ještě na žižkov
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Že by se nám objevila první plně nízkopodlažní linka? Protože dost pochybuji, že řidiči by na letný přetáčily budníky.
A druhá bude vůbec dost vozů? Jenom 6 potřebuje 13 vozů. Ještě když jsou rozjetý reka + nehody, prohlídky a ještě k tomu zálohy
A druhá bude vůbec dost vozů? Jenom 6 potřebuje 13 vozů. Ještě když jsou rozjetý reka + nehody, prohlídky a ještě k tomu zálohy
Výluky a jiná omezení
Tak jsem se včera dozvěděl toto: Uzavření trati na Laurovou od 1. 5. 2008. Ukončení linky 6 v zastávce Křížová. Nový trojúhelník pro T3 asi nebude
, takže budou nasazeny KT8. Na opravu křižovatky Ženské domovy nejsou peníze...
Jestli jsem dobře slyšel, tak zároveň od toho 1. 5. 2008 uzávěra Letné s tím, že na Letenském náměstí budou ukončeny linky 26 od Hostivaře a 35 (ex 15) snad od Střelničné a Trojské (?). Provoz má být organizován tak, že řidič přijede jako linka 35, převlékne se na 26 a pojede směr Hostivař. U vozovny Strašnice by měl mít střídanou přestávku.
Jak jsem nakoupil, tak prodávám. V papírové verzi zatím informace nemám. Až je mít budu, tak případně upřesním svá slova.