Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výluky a jiná omezení
Jaký efekt má odklon linky 16 z Palackého nám.? Přece jenom lidi oželí jednu linku u BZ než aby přišli o přímé spojení na Palackého nám.
- Absolut
- Moderátor
Dušane, pošli mi prosím po SMS jaké máš v pátek pořadí a zda ráno nebo odpoledne. Nebo to napiš sem. Láká mě zajít si udělat foto...
- dušan
- Uživatel
- Bydliště: v roce 2015 u nové tramvajové trati, tedy dá-li Bůh,Bém a DP
tak napočítal jsem přibližně 17 koleček, tři přestávky, jinak neustálé předjíždění. heč,Fořtík píše:Otázečka - ta geniální linka 38 bude v jaké sestavě? Asi 1xT, že? Vyhrál jsem na pondělí skoro desetihodinové číslo, to bude kolotoč!
- Absolut
- Moderátor
Nahoru - dolů - nahoru - dolů - ... a pak ještě 20x
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Otázečka - ta geniální linka 38 bude v jaké sestavě? Asi 1xT, že? Vyhrál jsem na pondělí skoro desetihodinové číslo, to bude kolotoč! 
Proč vlastně chce za každou cenu zkrátit linku 12 ze Sídliště Barrandov na Smíchovské nádraží...? Proč nezkrátíte linku 14, která, pokud se nepletu, dřív jezdila do Radlic a ne směrem do Hlubočep... Tam pokud vim, jezdila 12... Proč nezkrátit 14 na Smíchovské nádraží, linku 20 na Sídliště Barrandov na furt a linku 12 na Barrandov taky na furt... takže by to tam mohlo vypadat: Vnější kolej - linka 12, Střední kolej - linka 20, vnitřní kolej - ve špičkách linka 14 a v ranní špičce linka 13......... Ale jenom se ptám...
Nojo, když si zavzpomínám kolikrát jsem tam viděl obtisklé spřáhlo v tom kopečku
Jedno oko nezůstane suchý...
Jo mimojiné, zatím k neurčenému datumu bude upraveno DZ v obratišti Zvonařka ku prospěchu provozu tramvají. Tak snad to bude brzy a né v nejbližší pětiletce...
Jo mimojiné, zatím k neurčenému datumu bude upraveno DZ v obratišti Zvonařka ku prospěchu provozu tramvají. Tak snad to bude brzy a né v nejbližší pětiletce...
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No, nechme se překvapit. V každém případě se mi bude po Laurové stýskat. Byla - vlastně ještě je - to v jistých ohledech hodně zajímavá konečná. Už jenom tím, jak byla uspořádaná a jakým způsobem zde vlaky obracely... 
Jojo, jezdily tam starý T3 a označení 45 se rovnalo i počtu kol za směnuAbsolut píše:Náhradní doprava z výstaviště směrem do Troji byla myslím ta d-45.
- Absolut
- Moderátor
Náhradní doprava z výstaviště směrem do Troji byla myslím ta d-45.
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Měla by žít ve StrausberguQuetzalcoatl píše:Na takovou linku by se vyplatilo půjčit si T6C5, jestli teda ještě žije.
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Jo. Existuje pohlednice se soupravou T3 PX na výlukové lince 45, někdy kolem r. 1983. Ale odkud kam to jezdilo, kdy přesně a jak dlouho, to netuším.fricoolinek2 píše: A ty PX se v Práglu někdy používaly? Jo a PX znamená P*delí Xobě?
X-6 Hotliner bych to viděl...Radek píše:Třeba bude 36 Křížová - Anděl - Křížová
-
Quetzalcoatl
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Na takovou linku by se vyplatilo půjčit si T6C5, jestli teda ještě žije.Radek píše:Třeba bude 36 Křížová - Anděl - Křížová
- Radek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Třeba bude 36 Křížová - Anděl - Křížová