Nenastal již ten správný okamžik ke zprovoznění Návštěvní knihy ?
Provoz fóra
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Provoz fóra
Mám drobný dotaz.
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zajímavé, že se pohybuji také v několika občanských sdruženích a mám podobné zkušenosti, ikdyž naštěstí nikoli tak drastické ... bohužel závist je všudypřítomnáAbsolut píše:Spojuje nás tady jeden zájem: Tramvaje. Přesto se hádáme a někteří vytvářejí zbytečné spory, máme to zapotřebí? Proč je v CZ zažité, že se každý sebemenší spolek rozhádá? Byl jsem 9 let ve spolku ochránců zvířat, který provozoval kočičí útulek a ty ženské se hádaly ještě hůř, než co tady předvádí pan i.am.good, normálně se i soudily, asi dvakrát se v noci měnily klíče od společných prostor, volala se k tomu policie, tahalo se to přes soudy... a to všechno jenom proto, že si některé dámy připadaly důležité a nedoceněné a zdálo se jim divné, že chod zařízení pro opuštěná a týraná zvířata řídí spíš jedinci zkušení a v oboru vzdělaní, než oni, fungovala tam závist, že někdo něco vybudoval a funguje to, z čiré závisti odvolané předsedkyně se musel útulek se 70 kočkami během několika dní celý přestěhovat do náhradních prostor a tak podobně. To prosím jen tak na okraj k tuposti našeho národa.
- Absolut
- Moderátor
Fungovalo v minulé verzi. Nyní ne.
Automatické mazání uživatelů tady IMHO nefunguje. V seznamu uživatelů se tu vypisují jedinci registrovaní před 4 lety s 0 příspěvky, dovolil bych si pochybovat že se tu od té doby kdy ukázali.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Kdybych si měl brát každou pomluvu, narážku, urážku (a kdo ví co ještě), týkající se PrT k srdci, tak už bych byl dávno pod drnem, jelikož by ten nápor nevydrželo puklo. Myslím si, že Petr je na tom obdobně..
Vytečkováváním činěné mazání příspěvků považuji za slabost autora. Bývalý uživatel požádal o zrušení účtu, a tak bylo postupováno dle standardních postupů. Byl informován prostřednictvím fóra, že účet I.A.G. bude v čase nastaveném systémem jako neaktivní odstraněn. Jelikož se však nadále na účet přihlašoval a znemožňoval automatické vymazání systémem (a v době přihlášení vymazával obsahy svých příspěvků), bylo přikročeno k okamžitému zamezení takového postupu.
Dovolím si také bývalému uživateli TF něco vzkázat - nejprve se nauč zákony, a teprve poté se jimi oháněj. Klidně nás/Petra zažaluj, bude/me se bránit. Ač právu moc neholduji, vím, kam a na koho se obrátit, rozhodně to nebudeš mít lehké..
All: Myslím si, že osobních útoků již bylo dosti, nechme toto téma již být. Obrázek o bývalém uživateli I.A.G. si udělá každý sám. Já se v něm mýlil...
Vytečkováváním činěné mazání příspěvků považuji za slabost autora. Bývalý uživatel požádal o zrušení účtu, a tak bylo postupováno dle standardních postupů. Byl informován prostřednictvím fóra, že účet I.A.G. bude v čase nastaveném systémem jako neaktivní odstraněn. Jelikož se však nadále na účet přihlašoval a znemožňoval automatické vymazání systémem (a v době přihlášení vymazával obsahy svých příspěvků), bylo přikročeno k okamžitému zamezení takového postupu.
Dovolím si také bývalému uživateli TF něco vzkázat - nejprve se nauč zákony, a teprve poté se jimi oháněj. Klidně nás/Petra zažaluj, bude/me se bránit. Ač právu moc neholduji, vím, kam a na koho se obrátit, rozhodně to nebudeš mít lehké..
All: Myslím si, že osobních útoků již bylo dosti, nechme toto téma již být. Obrázek o bývalém uživateli I.A.G. si udělá každý sám. Já se v něm mýlil...
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Takže fše nejlepčí k narozeninám, méně kopanců a sporů a více lásky (nejen) k tramvajím, štěstí , schopnosti empatie i peněz Vám i všem ostatním lidem dobré vůle....fibou píše:Jsem rád, že jsem ve své narozeniny mohl napsat tento příspěvek, ikdyž bych radši oslavoval.
To je asi tak vše, co bych k posledním událostem mohl a chtěl poznamenat.
No to se ale tady dějí věci
Šmangodde
Dozvěděl jsem se o tom, že Petr je vlastně svině. Hrůza. Já být Petrem, tak si z toho vskutku nic nedělám. Vzpoměl jsem si na otázku jednoho z dětí Dalibora Vrány ve filmu Vrchní prchni: A tati, jak se má prase (svině) v žitě? Odpověď: ..... ale jen jeden si mohl říct - byl jsem v žitě... Takže ono zase být sviní není třeba zase tak špatné
A to žito jsou jeho (nebo vlastně naše) Pražské tramvaje... 
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Petře, já být Tebou, tak to nechám plavat. Neřešil bych, zda mě někdo pomlouvá, protože pomlouvači byli, jsou a budou. Psi štěkají, karavana jde dál... A vliv štěkotu na karavanu bude vždy jen takový, jaký ta karavana sama připustí. Pokud si to nepřipustíš, štěkot prostě jen zazní a pak vyšumí. A Ty půjdeš dál, jelikož podstatného se nestalo VŮBEC NIC.
Abych to nějak zasadil do reality. Ve škole kromě výuky taky zkouším. Letos byla úroveň mnoha studentů prachmizerná, takže jsem to (a bohové nesmrtelní jsou mi svědky, že nerad) musel vyhazovat. Občas jsem si připadal jako kat, když třeba neprošli čtyři lidi za sebou :-( Nejsem na takovou řezničinu zvyklý, ale mám svá měřítka a slevit nehodlám - když to zvládly předcházející ročníky, nevidím důvod, proč by to najednou nemělo jít. Kolega, který seděl vedle v kabinetě a měl otevřené dveře, mi pak vyprávěl, jaké výrazivo zaznívalo na moji adresu. No a co? Kdo na to měl a připravoval se poctivě, dostal jedničku. A nedal jsem jich málo. Tak proč bych se měl starat o to, že pro blbce a flinky jsem svině? Psi štěkali, karavana šla dál...
Tak přeju pevné nervy s tím pytlem blech tady na TF ;-)
Abych to nějak zasadil do reality. Ve škole kromě výuky taky zkouším. Letos byla úroveň mnoha studentů prachmizerná, takže jsem to (a bohové nesmrtelní jsou mi svědky, že nerad) musel vyhazovat. Občas jsem si připadal jako kat, když třeba neprošli čtyři lidi za sebou :-( Nejsem na takovou řezničinu zvyklý, ale mám svá měřítka a slevit nehodlám - když to zvládly předcházející ročníky, nevidím důvod, proč by to najednou nemělo jít. Kolega, který seděl vedle v kabinetě a měl otevřené dveře, mi pak vyprávěl, jaké výrazivo zaznívalo na moji adresu. No a co? Kdo na to měl a připravoval se poctivě, dostal jedničku. A nedal jsem jich málo. Tak proč bych se měl starat o to, že pro blbce a flinky jsem svině? Psi štěkali, karavana šla dál...
Tak přeju pevné nervy s tím pytlem blech tady na TF ;-)
To jméno tu už před časem uveřejnila Yvona a to tu Good nic o přestupkovém řízení nepsal.demon píše:Bývalý uživatel I.am.good píše:Nicméně to, že si, nejspíš neuváženě, dovolil zveřejnit mé občanské jméno, tím rozhodně porušil nějaký ten zákon o osobních údajích, což už je docela dobrý námět k přestupkovému řízení
Bohužel v Česku panuje taková smutná věc - a to, že hodně lidí musí mít všechno podle sebe. Nesnáší pravidla a místo,aby se jimy řídili či to nechali být, snaží se je změnit k obrazu svému, nehledíc na okolí. Poté vznikají spory a kopance, protože pravidla jedné osoby se nelíbí druhému, třetímu se nelíbí ani ty původní, ani ty druhého, a tak to je dále a dál. Nakonec zjistí, že stávající pravidla jsou dané první osobou. Proto do ní začnou kopat (+ do lidí, kteří s přizpůsobením nemají problém a za první osobou stojí, protože snahu a práci té osoby oceňují). Nakonec jsou dvě možnosti. Ta častější bohužel je, že ten první člověk to nevydrží. Pak buď všechno zanikne a nebo to převezme některá jiná osoba. Pak se zase bude kopat do ní a tak dále do kolečka... Druhá verze je, že první osoba je silnější a lidé kolem této osoby dokáží dotyčného podržet a stát za ním a nápor vydrží, protože časem ustane. Bohužel ale přijde zase další.
Avšak najdeme-li společně dostatek síly a Petr to ustojí, bylo by to fajn, moc fajn. Ty kopance jsou tu časté proto, že pravidla jsou v některých ohledech přísná. Je určeno, že tam a tam se bude diskutovat o tom a tom, ne o něčem jiném. To se některým nelíbí. Proto by stálo za zvážení, tyto pravidla přehodnotit a ZPŘÍSNIT JE! Kopat začnou lidé, kteří začnou nšco porušovat, je jim vyčiněno, ale nic víc. Proto by stálo zauvažovat nad tím, pokud někdo začne porušovat častěji pravidla, napomenout, nepomůže-li to, nemilosrdně jednat. Tak se dá podle mého názoru řada kopanců a sporů, ušetřit. Snad...
Ještě bych měl vzkaz pro Petra: Petře, vím, že je to těžké a hnusné, ale snaž se víc koukat na lidi, kteří jsou s tebou a podporují tě. A také na spokojené uživatele. Na ty problémové a zlé musíš koukat z ptačí perspektivy. Akdyž to bude s někým neúnosné, je asi lepší vzít gumu a z mapy hřiště ho vymazat. Já ti držím palce a moc ti děkuju, cos pro nás všechny doposud zvládl udělat. Stáo to moc úsilí, lásky k tramvajím, ochoty a snahy, ale také peněz.
A vzkaz pro rýpavé - pokud by někdo usoudil, že z Petra dělám ideál či boha či já nevím, co chcete - tak NE! Je to pouze člověk! A o to víc, by si zasloužil uznání. Nikdo není dokonalý a pokud by snad takový byl, pak tento svět přestane mít smysl, protože všichni ostatní budou k ničemu.
Jen mě ještě navíc mrzí, že tímto rýpáním tu kazíte atmosféru i nám všem ostatním. Tím, že rýpáte do některých lidí, rýpáte do všech, co sem rádi chodí.
Jsem rád, že jsem ve své narozeniny mohl napsat tento příspěvek, ikdyž bych radši oslavoval. Doufám, že si jej alespoň někteří, vy rýpaví, vezmete trochu k srdci. My totiž nikdo, kdo tu jsme, o tohle nestojíme. Když se vám tu nelíbí, odejděte, nikdo vás tu nedrží. Snad máte natolik rozumu,abyste zvážili všechna pro a proti.
Toť ode mě v tuto chvíli vše.
Ještě bych měl vzkaz pro Petra: Petře, vím, že je to těžké a hnusné, ale snaž se víc koukat na lidi, kteří jsou s tebou a podporují tě. A také na spokojené uživatele. Na ty problémové a zlé musíš koukat z ptačí perspektivy. Akdyž to bude s někým neúnosné, je asi lepší vzít gumu a z mapy hřiště ho vymazat. Já ti držím palce a moc ti děkuju, cos pro nás všechny doposud zvládl udělat. Stáo to moc úsilí, lásky k tramvajím, ochoty a snahy, ale také peněz.
A vzkaz pro rýpavé - pokud by někdo usoudil, že z Petra dělám ideál či boha či já nevím, co chcete - tak NE! Je to pouze člověk! A o to víc, by si zasloužil uznání. Nikdo není dokonalý a pokud by snad takový byl, pak tento svět přestane mít smysl, protože všichni ostatní budou k ničemu.
Jen mě ještě navíc mrzí, že tímto rýpáním tu kazíte atmosféru i nám všem ostatním. Tím, že rýpáte do některých lidí, rýpáte do všech, co sem rádi chodí.
Jsem rád, že jsem ve své narozeniny mohl napsat tento příspěvek, ikdyž bych radši oslavoval. Doufám, že si jej alespoň někteří, vy rýpaví, vezmete trochu k srdci. My totiž nikdo, kdo tu jsme, o tohle nestojíme. Když se vám tu nelíbí, odejděte, nikdo vás tu nedrží. Snad máte natolik rozumu,abyste zvážili všechna pro a proti.
Toť ode mě v tuto chvíli vše.
- Absolut
- Moderátor
Petře, netrap se s tím. Je to přesně o tom, že ti lidé, kteří Tě pomlouvají, to neřeknou nahlas a veřejně. Za zády pomluva a před Tebou Ti lezou do zadku a lžou do očí - tenhle gen má náš národ moc dobře vyvinutý. A i.am.good je vlastně úplně stejný, nadává na Tebe, ale chce zůstat "anonymní", poslal Ti dopis podepsaný vlastním jménem, protože si myslel, že je to dobré k zastrašení a teď se čertí, že je jeho jméno na fóru, protože s tím nepočítal. Přitom tady část lidí zná jeho jméno od něj a zbytku je to fuk.... Posledn´í dobou jsem se s panem i.am.goodem celkem dost bavil, kdyby ses mě před týdnem zeptal, zda smazat jeho nick, určitě bych ho hájil a myslel bych si, že horká hlava brzo vychladne. Teď fakt nevím a hájit už ho nebudu...
V průběhu let jsem na Admina Petra slyšel různé názory, pochvalné i kritické, dokonce i nadávky a urážky. Naslouchal jsem i těm "bývalým uživatelům", když mi vysvětlovali, jaké je tramfórum teroristické s despotickým adminem a moderátory. A někteří z nich vyšuměli a znovu sem chodí. Jiní ne. Všem jsem se snažil vysvětlit to, že věci je třeba brát takové, jaké jsou. Tramfórum je prostě takovéhle. Ber nebo nech bejt. Já jsem s tramfórem taky dlouho váhal, byl jsem od roku 2000 na K-Reportu a až v roce 2005 jsem se posunul na tramfórum.
Spojuje nás tady jeden zájem: Tramvaje. Přesto se hádáme a někteří vytvářejí zbytečné spory, máme to zapotřebí? Proč je v CZ zažité, že se každý sebemenší spolek rozhádá? Byl jsem 9 let ve spolku ochránců zvířat, který provozoval kočičí útulek a ty ženské se hádaly ještě hůř, než co tady předvádí pan i.am.good, normálně se i soudily, asi dvakrát se v noci měnily klíče od společných prostor, volala se k tomu policie, tahalo se to přes soudy... a to všechno jenom proto, že si některé dámy připadaly důležité a nedoceněné a zdálo se jim divné, že chod zařízení pro opuštěná a týraná zvířata řídí spíš jedinci zkušení a v oboru vzdělaní, než oni, fungovala tam závist, že někdo něco vybudoval a funguje to, z čiré závisti odvolané předsedkyně se musel útulek se 70 kočkami během několika dní celý přestěhovat do náhradních prostor a tak podobně. To prosím jen tak na okraj k tuposti našeho národa.
V průběhu let jsem na Admina Petra slyšel různé názory, pochvalné i kritické, dokonce i nadávky a urážky. Naslouchal jsem i těm "bývalým uživatelům", když mi vysvětlovali, jaké je tramfórum teroristické s despotickým adminem a moderátory. A někteří z nich vyšuměli a znovu sem chodí. Jiní ne. Všem jsem se snažil vysvětlit to, že věci je třeba brát takové, jaké jsou. Tramfórum je prostě takovéhle. Ber nebo nech bejt. Já jsem s tramfórem taky dlouho váhal, byl jsem od roku 2000 na K-Reportu a až v roce 2005 jsem se posunul na tramfórum.
Spojuje nás tady jeden zájem: Tramvaje. Přesto se hádáme a někteří vytvářejí zbytečné spory, máme to zapotřebí? Proč je v CZ zažité, že se každý sebemenší spolek rozhádá? Byl jsem 9 let ve spolku ochránců zvířat, který provozoval kočičí útulek a ty ženské se hádaly ještě hůř, než co tady předvádí pan i.am.good, normálně se i soudily, asi dvakrát se v noci měnily klíče od společných prostor, volala se k tomu policie, tahalo se to přes soudy... a to všechno jenom proto, že si některé dámy připadaly důležité a nedoceněné a zdálo se jim divné, že chod zařízení pro opuštěná a týraná zvířata řídí spíš jedinci zkušení a v oboru vzdělaní, než oni, fungovala tam závist, že někdo něco vybudoval a funguje to, z čiré závisti odvolané předsedkyně se musel útulek se 70 kočkami během několika dní celý přestěhovat do náhradních prostor a tak podobně. To prosím jen tak na okraj k tuposti našeho národa.
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Je skvělé, když se o sobě na veřejných diskuzích člověk dočte jaká je vlastně svině. Říká si pak, jestli vlastně má jeho život nějaký smysl, když každému tak strašně hrozně moc ubližuje, každého schazuje, podráží mu nohy. Řeknu vám, zkuste si to, přečíst si každý den o sobě, jaký jste podrazák, PROTOŽE TO PŘECE NĚKDY NĚKDO ŘEKL A TEN DOBRÝ MUŽ TOMU SICE NEVĚŘIL, ALE TEĎ UŽ VĚŘÍ, PROTOŽE JE TO JEŠTĚ HORŠÍ, NEŽ MU ŘÍKALI. Klasická pomluva vůči níž je člověk, kor ve sféře internetu, takřka bezbranný. Balónek vylétl ven a je to... A tak si připadám jak sadomasochista. Platím něco, kde po mně někteří plivou a sebe sama se ptám, zda mám chuť takovéhole místo udržovat vlastními penězmi při životě...
Jsem hrdý na to, že svůj osobní spor hodlá pan bývalý uživatel řešit i přes našeho společného zaměstnavatele. Jo paní Nováková, pojďte mi pomoct, Pepíček mi rozšlápnul bábovičku....Bývalý uživatel I.am.good píše: (...)V tomto případě mi nejspíš nezbyde nic jiného, než začít pohybovat věcmi i uvnitř našeho zaměstnavatele.(...)
Ano, máte pravdu, bývalý uživateli. Zaodporoval jsem si. Protože lidé kteří Vás znají mne přesvědčovali, ať Vám ten nick zachovám, protože se stejně vrátíte, neb jste z TF odcházel již cirka 3x. Kvůli těmto lidem jsem smazání nicku odložil. Bohužel, za chyby se platí a já uznávám, že to byla chyba veliká. Omlouvám se!Bývalý uživatel I.am.good píše: (...)Za prvé jste si tímto sám zaodporoval, neb při mém odchodu jste psal, že nick bude zrušen po x dnech neaktivity, přičemž najednou byl zrušen během aktivity!!!(...)
- dušan
- Uživatel
- Bydliště: v roce 2015 u nové tramvajové trati, tedy dá-li Bůh,Bém a DP
Jak je vidět, Good to tu stále čte a vypadá to, že má docela přehled.Bývalý uživatel I.am.good píše:Hoy,
myslete si všichni o mě co chcete, máte na to právo.
..... Petr není schopen žádné rozumné domluvy,
......Bohužel, Petr je tak podlý, že neustále si dovoluje zde veřejně probírat mé kroky a komentovat je, aniž bych měl možnost komentu též (opravdu, to je chlapské jednání).
Také je velice smutné to, že jsem byl určitými bývalými zdejšími návštěvníky varován před takovýmto chováním Petra a já tomu nevěřil. Pravda je ale snad ještě horší.
......Vzhledem k tomu, že jsem zde psal i spoustu věcí, která by mohla být použita proti mě, kdyby to začal řešit nějak můj zaměstnavatel, tak tímto se cítím i ohrožen, že nemám možnost ty příspěvky upravit. V tomto případě mi nejspíš nezbyde nic jiného, než začít pohybovat věcmi i uvnitř našeho zaměstnavatele.
......jaký je Petr ve skutečnosti. Doporučoval bych se zeptat bývalých členů TF, leč o to je postaráno, aby je neznalý člověk nenašel.
Takže to vezmu popořadě - a neberte další řádky jako pochlebování, protože v mém věku, který je přeci jen vyšší než u většiny zdejších uživatelů, a během života jsem již faulů a podrazů zažil dosti.
Kdysi před lety jsem se také nechtěně přimotal do jednoho nedorozumnění (možná sporu) a nsžil jsem to rozmotat tak, aby spolu ti lidé zase mluvili. Šrám na duši je jediným výsledkem mého snažení. Již v té době jsem byl varován, jaký Petr je, dokonce i jím samotným. Poznal jsem ho docela dost a můžu říci, že takový ale není. Není člověk ten, aby se zavděčil lidem všem. Když se mi něco nelíbilo, vždy jsem se snažil mu to říci, tu s větším, tu s menším úspěchem. Znám i jeho mouchy a snažím se je respektovat, leckdy se skřípěním zubů, ale ani já nejsem dokonalý a Petr to mockrát poznal. Je to vždy v tom, jaký vztah ti lidé k sobě najdou. Rozumnou domluvu jsem vždy dokázal s Petrem udělat a že je podlý? To je výkřik člověka, kterému sebrali na písku jeho bábovičku.
Good chce vymazat příspěvky ze strachu před zaměstnavatelem - a to je během těch měsíců psal beze strachu? A nyní se bojí? Moc divné zdůvodnění.
Myslete si každý co chcete, ale uvědomte si jednu věc - není to první útok vůči Petrovi přes stránky fóra či přes PrTky, a může se nám všem stát, že Petr to vše jednou zabalí a budeme mít velké kulové. Petr si za svou snahu zaslouží velký dík a uznání a ne že do něj někdo stále bude kopat. Je to jen člověk. Já už bych dávno vše zabalil, on stále stojí. Ale jak dlouho?
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Inu, Pánbůh má na světě rozličnou čeládku...
- PvvS
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Obcansky jmeno je udaj verejny.. S tim si nabehl tak leda sam...