Provoz fóra
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Provoz fóra
Prosím o zásah moderátorů!!! Zakažte mu přístup:svettram !!!!
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Milý 9001. Až budeš vědět proč jsem knihu zamkl, klidně se mnou na hranici. Určtiě nebyla zamčena kvůli tramvajové diskuzi. Ale kvůli SPAMU. SPAMU, který tam nadšeně někteří čtenáři vpisovali. Nemám opravdu čas každý den trávit mazáním 30 nesmyslných příspěvků...9001 píše:Sice to sousvisí s NK na prt,ale to je jedno. Nepřišlo vám trošku unáhlené znovu uzamknutí knihy? Jasně byly tam příspěvky, které spíš patřily do fora, ale pořád se pohybovaly v mezích a HLAVNĚ BYLY TRAMVAJOVÉ, což se od předchozích od řidiče z Motola nedalo říct. S takovýhle přístupem je pak NK naprosto k ničemu
- dušan
- Uživatel
- Bydliště: v roce 2015 u nové tramvajové trati, tedy dá-li Bůh,Bém a DP
Docela by mne zajímalo, co by jsi chtěl psát do návštěvní knihy třeba na hradě, který jsi právě navštívil. Již několikrát bylo jasně naznačeno, že NK slouží hlavně k rychlým poznámkám,připomínkám,radám pro admina stránek. To, že se tam můžeš na něco i zeptat, je jeho benevolence. Nebrblej tedy, že je zamčená, důvod pro to byl. Taky se může stát, že nebude fungovat již vůbec, i tato varianta byla několikrát ve vzduchu. Ono stále proti něčemu brojit jaksi nepomáhá, chtělo by to občas i nějaké povzbuzení a poděkování, ale to se tady jaksi moc nenosí, zvlášť u některých.9001 píše:Sice to sousvisí s NK na prt,ale to je jedno. Nepřišlo vám trošku unáhlené znovu uzamknutí knihy? Jasně byly tam příspěvky, které spíš patřily do fora, ale pořád se pohybovaly v mezích a HLAVNĚ BYLY TRAMVAJOVÉ, což se od předchozích od řidiče z Motola nedalo říct. S takovýhle přístupem je pak NK naprosto k ničemu
Stejně si myslím, že NK nebude zrušena. Myslím si, že to je jen vystašení aby sme to tam nepsali...
No ono to bylo zamčeno nejspíše z důvodu zaspamování srdíčky a podob. Tyto příspěvky byly smazány a NK zamčena. Myslím, že to nebylo z důvodů příspěvků níže..9001 píše:Sice to sousvisí s NK na prt,ale to je jedno. Nepřišlo vám trošku unáhlené znovu uzamknutí knihy? Jasně byly tam příspěvky, které spíš patřily do fora, ale pořád se pohybovaly v mezích a HLAVNĚ BYLY TRAMVAJOVÉ, což se od předchozích od řidiče z Motola nedalo říct. S takovýhle přístupem je pak NK naprosto k ničemu
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Sice to sousvisí s NK na prt,ale to je jedno. Nepřišlo vám trošku unáhlené znovu uzamknutí knihy? Jasně byly tam příspěvky, které spíš patřily do fora, ale pořád se pohybovaly v mezích a HLAVNĚ BYLY TRAMVAJOVÉ, což se od předchozích od řidiče z Motola nedalo říct. S takovýhle přístupem je pak NK naprosto k ničemu
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl bych požádat, jestli by opět nebylo možné dát do fóra mód, který by automaticky mazal vícenásobné citace v odpovědích
Ve staré verzi diskuze toto bylo možné, ale nyní se jen vypíše hláška "Můžete vložit jen 2 citací v jednom příspěvku.".
Nebo nešlo by, aby se tato hláška vypsala rovnou při psaní odpovědi a nikoliv při odesílání, kdy zablokuje odeslání příspěvku
Ve staré verzi diskuze toto bylo možné, ale nyní se jen vypíše hláška "Můžete vložit jen 2 citací v jednom příspěvku.".
Nebo nešlo by, aby se tato hláška vypsala rovnou při psaní odpovědi a nikoliv při odesílání, kdy zablokuje odeslání příspěvku
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Vpravo nahoře vedle datumu najdeš tlačítko "[zapni letní čas]", tak ho zkus...zastavaman ve vláknu čeština píše:OT: jak tak na to koukám, čas blbne jenom mě nebo máte zimní čas i vy ostatní?
Netřeba takhle složitě, mělo by stačit použít postup viz výše.8750 píše:Co jsem si přepnul na časové pásmo o jednu hodinu vyšší, tak už mám správně letní čas.
Mě to tak funguje.
K Prtkám: U fotky 9138 se zobrazuje 9139. A asi by to chtělo aktualizovata stránku o muzeu, je tam stará otvírací doba z loňska. Doufám, že již brzy bude možné psát do NK, abych to nemusel psát sem. 
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Néé, to fakt nebylo o rejpání, chraň Bůh..
Já jsem ve středu také přišel o kocoura, takže mohu jen soucítit
Každopádně už vím kdo to je a proč tam je. Děkuji a už mlčím 
- dušan
- Uživatel
- Bydliště: v roce 2015 u nové tramvajové trati, tedy dá-li Bůh,Bém a DP
Pánové prosím, nerozebírejte dále toto choulostivé téma - kokršpanělka Betynka nedávno odešla do psího nebe a admin Petr, který má pejsky moc rád, našel novou rodinnou přítelkyni Valinku, kterou vám představil na titulce PrTek. A i ve skutečnosti je fakt nádherná a milá.fricoolinek2 píše:Myslím, že je to kokršpanělka admina Petra Špitálského. Svého času nám vyprávěl, že mu chudinka dost klempírovala, ale nakonec se snad uzdravila.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jj, byl o ní článek(možná více než jeden) v úvodníčku. A když je to posila, tak by mohla dodat nějaký fotožurnál 
P.S.: má super uši...s těma mě kokrouši dycky dostanou
P.S.: má super uši...s těma mě kokrouši dycky dostanou
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že je to kokršpanělka admina Petra Špitálského. Svého času nám vyprávěl, že mu chudinka dost klempírovalaKarosák píše:Já bych měl dotaz k tomu psovi co je na titulní straně PrTek..nějak nerozumím co tam dělá
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já bych měl dotaz k tomu psovi co je na titulní straně PrTek
..nějak nerozumím co tam dělá