Tedy pane inženýre! seš, nevijedeš no hrůzaBrejšín píše:No potom seš výhodář, když můžeš dřepět v záloze a vědět že nevijedeš protože na to nemáš papíry.
T6A5 a T6A5.3
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Postřehy z terénu
No potom seš výhodář, když můžeš dřepět v záloze a vědět že nevyjedeš protože na to nemáš papíry. 
Na žadost opraveno
Na žadost opraveno
Naposledy upravil(a) Brejšín dne 27.4.2008 20:33, celkem upraveno 1 x.
- BerryML
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Aktuálně jsou z Motola na Žižkově vozy 8707-8708, 8723-8730. Ve Strašnicích vozy 8601-8626.7045 píše:Našel jsem informaci, že na Žižkově je souprava T6 s čísly 8723+8724, co souprava 8725+8726 ta je ještě v Motole nebo již také na Žižkově? Díky za odpověd
Našel jsem informaci, že na Žižkově je souprava T6 s čísly 8723+8724, co souprava 8725+8726 ta je ještě v Motole nebo již také na Žižkově? Díky za odpověd
- BerryML
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě, a proto šoupli Plzeňský pomsty k nam do Motola a v sobotu odpoledne nás dřepí 5 na záloze, protože nemáme papíry na 14T a brigádníci a výhodáři se vesele proháněj po Praze a my odcházíme po 3 hodinách domů.Brejšín píše:Jenomže počet T6 ve vozovně se nemůže řídit chtěním brigádníků ale aktuálním stavem kmenových řidičů v turnuse.
Jenomže počet T6 ve vozovně se nemůže řídit chtěním brigádníků ale aktuálním stavem kmenových řidičů v turnuse.
Spíš kapacita vozovny není nafukovací...
- BerryML
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Hrstka jich nebude, páč když jsem si tam chtěl jít zjezdit na T6, měli obsazeno, navíc teď na T6 dělá od nich dost lidí RK, dá se říct každej tejden...Brejšín píše:Jestli to možná nebute tím že ve SA má na T6 papíry jen hrstka řidičí, kdežto na ŽI fšichni.
Jestli to možná nebute tím že ve SA má na T6 papíry jen hrstka řidičí, kdežto na ŽI fšichni. 
- BerryML
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Sákra, tu jsem teda nestih. Ale od čtvrtka tam máte i 8707 a 8708 jenžto měla v noci nehodu, odtáhli ji k vám a přihodili dvojče. Takže teď už v tom začíná bejt bordel. A docela se divim, že to teď jde všechno k vám, když vedení v DP kontaktu naslibovalo hory doly strašnicím, za to , že jim vzali barakudy.ježdík píše:Dnes v sobotu 26.dubna 2008 v 18,00 dorazila konečně na Žižkov souprava 8723+8724 z MO
Postřehy z terénu - T6
Dnes v sobotu 26.dubna 2008 v 18,00 dorazila konečně na Žižkov souprava 8723+8724 z MO
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: T6A5 a T6A5.3
Zrovna s dveřma na 8610 bych se s kontrolou moc neoběžoval. Vozy 8609 a 8610 mají totiž nejspíš dveře prohozené (na zadní 8610 nikdy pořádně nedolehnou a i když zamčené se otevírají a klíč z 8609 pasuje do 8610, ale ne do 8609 a naopak)
Osobně jsem vyzkoušel, že zadní vůz opravdu nejde zavřít nikdy tak aby nešel znovu otevřít. Tuto závadu má 8610 již několik týdnů (asi to ve strašnicích nevadí
).
Osobně jsem vyzkoušel, že zadní vůz opravdu nejde zavřít nikdy tak aby nešel znovu otevřít. Tuto závadu má 8610 již několik týdnů (asi to ve strašnicích nevadí
- dušan
- Uživatel
- Bydliště: v roce 2015 u nové tramvajové trati, tedy dá-li Bůh,Bém a DP
žádní šotouši, jen si řidič po zamčení kabiny nezkontroloval, že ji zamknul pořádně. znám to, taky se mi to párkrát stalo a zamykal jsem třeba na 4 pokusy, než se podařilo. nechce to nic jiného, než zkusit za ty dveře vzít.Oskar píše:Taky jsem jeden takový vůz potkal. Hned jsem to nahlásil řidiči, ten říkal, že ji určitě zamykal a naznačoval něco v tom smyslu, že existují univerzální klíče a má je kdekdo... Že by už i šotouši?pawel píše:jinak se už lehce projevuje strašnická "schlamperei" - dnes ráno v 8610 (B vůz) byly dokořán otevřené dveře do kabiny..
univerzální klíč od dveří kabin zamčených na "fabku" je v každé vozovně jen jeden a to ve výpravně, kde by měl být v zapečetěné obálce a u toho kniha o předávce (tak jako na vojně klíče od všeho možného). tak to tvrdil oběžník.
Taky jsem jeden takový vůz potkal. Hned jsem to nahlásil řidiči, ten říkal, že ji určitě zamykal a naznačoval něco v tom smyslu, že existují univerzální klíče a má je kdekdo... Že by už i šotouši?pawel píše:jinak se už lehce projevuje strašnická "schlamperei" - dnes ráno v 8610 (B vůz) byly dokořán otevřené dveře do kabiny..