Pražské metro
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
Quetzalcoatl
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pražské metro
To těžko, předpokládám, že to bude jen pro VIPy. 
Tak prosím sem napište až to bude jisté, rád bych měl stříhání pásky na fotce.
Dle dnesni porady probehne strihani pasky 8.5.2008 ve 12:00 hod. ve stanici Letnany.Pravidelny provoz s kastany ma byt zahajen mezi 15 -16 hod. nebo operativne.
Ad Marty:s koordinaci provozu pri mimoradnosti jsou jiz dlouhodobe zkusenosti.
Ad Marty:s koordinaci provozu pri mimoradnosti jsou jiz dlouhodobe zkusenosti.
Re: Nin
Ač bude v práci méně fírů, oproti všednímu dni, tak i tak je dost velký problém koordinovat jejich práci, protože se nebudou moct jezdit stanovené směny na daný GVD, navíc se musí hlídat max. délka výkonu a konce směn.
Ač bude v práci méně fírů, oproti všednímu dni, tak i tak je dost velký problém koordinovat jejich práci, protože se nebudou moct jezdit stanovené směny na daný GVD, navíc se musí hlídat max. délka výkonu a konce směn.
Ad Marty: 8.5 je svatek bude se jezdit nedele GVD 77C takze mene masin ,mene firu v tom nevidim velkej problem.V DK je uz po oprave P5 vuz Ecs ev.cisla 1085.
Jednoduše VD zadá interval na který se bude jezdit a po otevření VD přečísluje oběhy aby to odpovídalo GVD. Pro VD to je maličkost, ale DSPO bude mít dost starostí srovnat si fíry aby jezdili ve své směně.Tonda Ježek píše:
Toho 8. bude nejspíše od rána provoz zajišťován dle dispozic VD a po otevření se budeme trefovat do GVD.
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
A já se těšil na brigádu...MOp píše:A možná ne zrovna najatí DPP...
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No to sice pouštělo, ale tam to byla megalomanská oslava s koncertem a podobně. U IV.C2 je předpoklad ve čtvrtek 8. května mezi 16. - 17. hodinou.Proxy píše:A pokud se při tom pojídání chlebíčků nadrobí, tak se to bude muset ukliditjara píše:Tak nějak až položí věnce a přejedou na místo určení naši velitelé státua spapají chlebíčky a tak vůbec..... počitám že nejdříve v 16:00 ale oficielní dokument jsem neviděl ani o něm neslyšel. A to jsem to včera studoval dosti poctivě.
pokud se nemýlím, tak IV.C1 (tj. NH-LA) se pouštělo v 19:00 h večer...
Toho 8. bude nejspíše od rána provoz zajišťován dle dispozic VD a po otevření se budeme trefovat do GVD.
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A pokud se při tom pojídání chlebíčků nadrobí, tak se to bude muset ukliditjara píše:Tak nějak až položí věnce a přejedou na místo určení naši velitelé státua spapají chlebíčky a tak vůbec..... počitám že nejdříve v 16:00 ale oficielní dokument jsem neviděl ani o něm neslyšel. A to jsem to včera studoval dosti poctivě.
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak nějak až položí věnce a přejedou na místo určení naši velitelé státu
a spapají chlebíčky a tak vůbec..... počitám že nejdříve v 16:00 ale oficielní dokument jsem neviděl ani o něm neslyšel. A to jsem to včera studoval dosti poctivě.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak nějak jsem se chtěl taky zeptatJosef píše:V kolik hodin bude otevřeno metro![]()
A kde se ta páska bude stříhat
V kolik hodin bude otevřeno metro
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
V prvních dnech budou přítomni i informátoři. A možná ne zrovna najatí DPP...
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Koukal jsem do těch změn, ale to bude blázinec
, jsem zvědav, jak se to podaří zrealizovat a zdalipak nebude v prvních okamžicích/dnech moc zpruzeného substrátu.
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Až tak?? Já slyšel, že tyhle šaškárny proběhnou až 9.5. a od 10.5. s ranním výjezdem začnou platit všechny ty změny v busech. Nebo se něco změnilo?Karosák píše:Prosáklo ke mě, že 8.5.2008 se bude otevárat IV.C2. Stříhat páskaPrvní jízdy s kaštany
Prosím, co o tom kdo ví
![]()
Edit: Aha, tak je to tak, jak píšeš, Karosáku. 8. se nejspíš bude slavit a od 9.5. už jezdí PIDka naostro dle naplánovaných změn. Viz tady: http://www.ropid.cz/prakticke-informace ... 8x399.html