Zajímavé, vůz 8607 je řazený jako řízený za 8601, v pátek na 584/73, včera na 510/03. Kde se vzal za 8623????DavidD píše:No jelikož při poruše dveří 8623+8607 byla dnes vyměněná za 8605+8604, tak to v počtu T6tek nebude.
Provoz na linkách
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Re: Provoz na linkách
No jelikož při poruše dveří 8623+8607 byla dnes vyměněná za 8605+8604, tak to v počtu T6tek nebude.pawel píše:jakub: aha, pravda, např. dnes na 507/22 jely SUCS.. přitom v Pd SA garance dodržují.
Je to rozepsané. O vypravení na 91 rozhoduje hlavně to, jaké vozy jsou objednané na komerční jízdy, které mají pochopitelně přednost. Například dneska se jich sešlo docela hodně, což byl pravděpodobně důvod výjezdu T1.
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Existuje nějakej rozpis, podle kterýho se vypravují vozy na 91, nebo tam jezdí to, co ten den přijde šoférovi zrovna pod ruku?Štěpán píše:T1 byla pouze dneska (http://www.tramfoto.cz). Zítra by měli být klasické historické soupravy. T1 bývá vyjímečně, neb si na ní loni několik lidí stěžovalo, že je prý: "moc moderní."
T1 byla pouze dneska (http://www.tramfoto.cz). Zítra by měli být klasické historické soupravy. T1 bývá vyjímečně, neb si na ní loni několik lidí stěžovalo, že je prý: "moc moderní."
Bude zítra vaprave na T1, T2, nebo T3 na linku 91, nebo je to jen náhoda, že to dneska jelo T1 ????
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Kdoví, třeba to souvisí s počtem SA řidičů s oprávněním na T6 a na tom, kolik z nich má zrovna o víkendu volno...pawel píše:jakub: aha, pravda, např. dnes na 507/22 jely SUCS.. přitom v Pd SA garance dodržují.
jakub: aha, pravda, např. dnes na 507/22 jely SUCS.. přitom v Pd SA garance dodržují.
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Slangová označení se berou všude možně. To se budeš ptát i jestli není kachna spíš pták než tramvajJosef píše:Suchoj??? Není to snad letadlo ???
Suchoj??? Není to snad letadlo ???Jakub píše:To už tu bylo několikrát, ale jen málokdy jsou opravdu všechna tvořená T6, vždy se tam většinou vyskytne i nějaký suchoj.pawel píše:víkendová 22: "Na všechna svá pořadí vypravuje vozovna SA soupravy 2xT6"![]()
- Jakub
- Uživatel
- Bydliště: Jedno z posledních nádraží, kde jsou komplet mechanická návěstidla.
To už tu bylo několikrát, ale jen málokdy jsou opravdu všechna tvořená T6, vždy se tam většinou vyskytne i nějaký suchoj.pawel píše:víkendová 22: "Na všechna svá pořadí vypravuje vozovna SA soupravy 2xT6"![]()
víkendová 22: "Na všechna svá pořadí vypravuje vozovna SA soupravy 2xT6"

Kurna ... a já se na to chtěl blíže mrknout v ST 
Sakra, kdyžtak, někde mě na trase 2jky zejtra potkáte
Sakra, kdyžtak, někde mě na trase 2jky zejtra potkáte
Hmm, to mne vůbec nepřekvapuje. Párkrát jsem s ní ve špičce jel po Evropské a z Petrin a nepřipadalo mi, že by byly potřeba soupravy. Radši možná soupravy o víkendech na d-25, jak tu někdo psal.Absolut píše:Zajímavé.
- Absolut
- Moderátor
Zajímavé.