Quetzalcoatl píše:No nemohl, protože jsem neviděl tu brňenskou, až dnes...
Tu pražskou jsi snad viděl naživo předevčírem a brněnskou jsem tady pro porovnání dával taky předevčírem jako reakci na tvoje info !
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Quetzalcoatl píše:No nemohl, protože jsem neviděl tu brňenskou, až dnes...
No nemohl, protože jsem neviděl tu brňenskou, až dnes. Ta fotka sem byla dána po půlnoci a já jsem jeden z těch, co se občas rádi prospí.demon píše:A to jsi fčera nemohl, když už jsi obé viděl ?Quetzalcoatl píše:Demon, Proxy: Teď už můžu prohlásit, že ano, je to stejná reklama.
A to jsi fčera nemohl, když už jsi obé viděl ?Quetzalcoatl píše:Demon, Proxy: Teď už můžu prohlásit, že ano, je to stejná reklama.
Jejda, promiň - doufám, že nemáš exkluzivní smlouvu na zobrazení fotky s k-repemmanil píše:Hele, moje fotka
Připisujte pánové prosím i autory fotek, když už se vám to tady z odkazu tak pěkně naservíruje i s náhledem
Nějak mi nedocvaklo že neni podepsaná, omlouvám se autorovi fota z mého odkazu...manil píše:Připisujte pánové prosím i autory fotek...
Někteří ano, někteří ne (odkaz na Manilovu fotku na k-report)Quetzalcoatl píše:Nemám na to právo, brňáci si svoje pečivo chrání...

LidiJosef píše:Cože na RPV je cvr ????![]()
máte nikdo fotečku ???KGX 63 píše:Už je to tak... Ale jediné naše RPvéčko s (C)VR zůstává(8171 alias BMX)
SamozřejměMOp píše:Fořtmistr hlásí výskyt Delta pekáren na 10/22. Tome, dodáš časy? Děkuji.