Reklamní nátěry tramvají
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
viva.tv1
- Uživatel
- Bydliště: 1, 5, 6, 9, 11, 16, 19, A22, A25, A26, A27, A53, A55, A56 i S5
- Kontaktovat uživatele:
Re: Reklamní nátěry tramvají
6892+6863 byly sloupnuty v květnu 2008
To už ale sakra dlouho...demon píše:Nevím kdy se oloupaly, ale dnes v unifiku na d-11.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nevím kdy se oloupaly, ale dnes v unifiku na d-11.Pepa píše:Co jsem zahlídl tak loupat by se měli v pátek.demon píše:Takže zbývají 6892+6863, ty ještě včera oloupané nebyly.
Vůz 6831 se toulá za Suchojem 7055.Tom 11 píše:A ještě se někde toulá vůz 6831,jelikož 6828 je po nehodě už přes měsíc odstavena v SA.
- syverin
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tanvaldský chleba se v nemalém množství vozí i do jednoho ze žižkovských Albertů, ale místní důchodci bývají kvůli němu rychlejší než Blesk.JANEK.L píše:Jinak tanvaldský chleba lze koupit v obchůdku s pečivem na zastávce Kobylisy ve směru z centra.
-
JANEK L.
- Uživatel
Já vím, aAbsolut píše:Náhodou v Tanvaldě mají koleje.
- Absolut
- Moderátor
Náhodou v Tanvaldě mají koleje.
-
JANEK L.
- Uživatel
Jojo, pekárna Tanvald je super, mám na ni velmi krásné vzpomínky, neboť do Kořenova jezdíme s rodinou na dovču. Jinak tanvaldský chleba lze koupit v obchůdku s pečivem na zastávce Kobylisy ve směru z centra.Absolut píše:Pekárna Tanvald je geniální, v tomhle mám na týdny v Kořenově krásné vzpomínky.
Jak vidím, tak jsme se od kolejí vzdálily do pekáren
- Absolut
- Moderátor
Pekárna Tanvald je geniální, v tomhle mám na týdny v Kořenově krásné vzpomínky.
- syverin
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
pawel píše:penam. a nejlepší je toastový chléb clever z billy (by penam) - něco tak jemného a nadýchaného nemá delta/odkolek ani v té nejluxusnější edici.
Kdyby něco, tak Alberty mají taky privátní toustové chleby od Penamu. Ale co se normálního chleba (Šumavy...) týče, u mě jasně vede Schneider z Tanvaldu
penam. a nejlepší je toastový chléb clever z billy (by penam) - něco tak jemného a nadýchaného nemá delta/odkolek ani v té nejluxusnější edici.
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Oki a koho volíš? Penam nebo Deltu?manil píše:Nemám, jen čistě pro pořádekProxy píše:Jejda, promiň - doufám, že nemáš exkluzivní smlouvu na zobrazení fotky s k-repemale ten obrázek je pouze prolink, a fotka i náhled zůstaly tam, kams je vložil...
Nemám, jen čistě pro pořádekProxy píše:Jejda, promiň - doufám, že nemáš exkluzivní smlouvu na zobrazení fotky s k-repemale ten obrázek je pouze prolink, a fotka i náhled zůstaly tam, kams je vložil...
- Absolut
- Moderátor
Boží smajlík, pane Démon.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nepochopil jsem, omlouvám se a sypu si popel na pleš...Quetzalcoatl píše:Správně.
Jenže brněnské DF má něco proti neregistrovaným, protože jim nedovoluje stahovat přílohy. A já jsem reagoval, že nemám právo si ji prohlédnout, na to reagoval Proxy zveřejněním fotky z K-R, na to jsem reagoval zveřejněím odpovědi (...) a důsledkem toho všeho je tento příspěvek.
-
Quetzalcoatl
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Správně.demon píše:Tu pražskou jsi snad viděl naživo předevčírem a brněnskou jsem tady pro porovnání dával taky předevčírem jako reakci na tvoje info !
Jenže brněnské DF má něco proti neregistrovaným, protože jim nedovoluje stahovat přílohy. A já jsem reagoval, že nemám právo si ji prohlédnout, na to reagoval Proxy zveřejněním fotky z K-R, na to jsem reagoval zveřejněím odpovědi (...) a důsledkem toho všeho je tento příspěvek.