Předpokládám správně, že to nebudou kachy?4021 píše:Tak budeme svědky dalšího měnění čísla tramvajové linky za jízdy. Tentokrát bude místo konání Masarykovo nádraží a linky 9 a 26. Bude to ale pouze v noci z 27. na 28. června, kdy se zamezí jízda tramvajím na Husineckou, NAD bude zajíždět až na Masaryčku.
Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- 2217
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výluky a jiná omezení
Tak budeme svědky dalšího měnění čísla tramvajové linky za jízdy. Tentokrát bude místo konání Masarykovo nádraží a linky 9 a 26. Bude to ale pouze v noci z 27. na 28. června, kdy se zamezí jízda tramvajím na Husineckou, NAD bude zajíždět až na Masaryčku.
- syverin
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To je ještě dobrý, v infokioscích v metru jsou nahrané jízdní řády platné od 14. 3. 2008. Třeba taková linka 7 podle nich jezdí v úchvatné trase Sídliště Řepy / Kotlářka - Albertovdušan píše:v DP se asi zastavil čas - po 14 dnech stále nikdo z kompetentních pracovníků nepřišel na to, že již dávno máme po výluce. Zda-li pak to někdo někdy sundá?
Opět posláno přes mms, foceno mobilem
-
jaluh
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Aby měla Evropská ul. spojení do centra...ANTI píše:Mám trochu opožděný dotaz, takže jestli už je zodovězen, tak se omlouvám a stačí, když mě nasměrujete na odpověď.
Neví náhodou někdo, proč mají linky 8 a 20 vzájemně prohozené trasy směrem od Vítězného náměstí na Divokou Šárku / Podbabu. Není to zbytečné? Má to souvislost s výlukou úseku Hradčanská-Stossmayerovo náměstí? (Začalo to ve stejnou dobu.)
Mám trochu opožděný dotaz, takže jestli už je zodovězen, tak se omlouvám a stačí, když mě nasměrujete na odpověď.
Neví náhodou někdo, proč mají linky 8 a 20 vzájemně prohozené trasy směrem od Vítězného náměstí na Divokou Šárku / Podbabu. Není to zbytečné? Má to souvislost s výlukou úseku Hradčanská-Stossmayerovo náměstí? (Začalo to ve stejnou dobu.)
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Při muzejní noci byla přesunuta stanice autobusu 133 o pár metrů dále a byl tam krásný sloupek viz foto. Nevím proč Krematorium Strašnice (možná to byla menší informace k tomu, že v blízkosti je židovské město). Ale hlavně se tam psalo, že je to zastávka Staroměstská. No jo hold o 100 metrů dál velká chvála vedení se plácá po ramenou a zarohem už je zase špína podniku
- dušan
- Uživatel
- Bydliště: v roce 2015 u nové tramvajové trati, tedy dá-li Bůh,Bém a DP
v DP se asi zastavil čas - po 14 dnech stále nikdo z kompetentních pracovníků nepřišel na to, že již dávno máme po výluce. Zda-li pak to někdo někdy sundá?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) dušan dne 16.6.2008 10:05, celkem upraveno 1 x.
Ne to je záchodMOp píše:Tam neprodávájí mouku dvounulku?![]()
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
No, víš, jak bych Ti to řekl - usušit a namlít by se to asi dalo, ale jako dvounulku bys to neprodal nejspíš ani Lidlu. Leda do akce... 
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tam neprodávájí mouku dvounulku?

- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
No, 00 je universální značka jedné dosti důležité instituce, třeba to jsou směrovky pro turisty v nouzi 
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Pro Krista...dušan píše:tak mi tak dnes dopoledne přišla úžasná MMS, podnik po krátké době opět zabodoval a vytvořil úžasný zmetek. Kolik lidí ho mělo v ruce, než se objevil na sloupku? Dnes ráno, než kolega zavolal na dispečink, to tam ještě bylo, na dispečinku tomu ale nechtěli věřit.
- dušan
- Uživatel
- Bydliště: v roce 2015 u nové tramvajové trati, tedy dá-li Bůh,Bém a DP
tak mi tak dnes dopoledne přišla úžasná MMS, podnik po krátké době opět zabodoval a vytvořil úžasný zmetek. Kolik lidí ho mělo v ruce, než se objevil na sloupku? Dnes ráno, než kolega zavolal na dispečink, to tam ještě bylo, na dispečinku tomu ale nechtěli věřit.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
Quetzalcoatl
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jednou jsem takhle narazil. Paní seděla na Letenském náměstí pod přístřeškem, před ní hromada žuly. Já v samaritánském duchu na ní, že tramvaj tady nejede, že musí autobusem. Odpověděla ale já nikam nejedu, já tady jenom sedim... 
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Ano ano. Bohužel...Karotka píše:Někteří zvláště odolní jedinci by čekali na tramvaj, i kdyby jim někdo přímo před nosem rozebíral koleje, to už tu bylo.