Neboj se - dřevo lepit nebude, zato...Petr píše:Jo, koženka je super. Už jsem si myslel, že období, kdy jsem se přilepil k sedačce v horku skončilo s odchodem koženkových sedadel z železničních vozů (zelené a červené, které mi způsobovaly dětské noční můryjara píše:Takto jsem si to myslel, že to bude. Ano jedná se o ty kožené červené viz 2.foto. No jinak konečně po dlouhé době zase dobrý krok vedení. připijme si) a ejhle, mám je nyní úplně nejblíž moc, jak jsem kdy měl
Pražské autobusy
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pražské autobusy
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Jo, koženka je super. Už jsem si myslel, že období, kdy jsem se přilepil k sedačce v horku skončilo s odchodem koženkových sedadel z železničních vozů (zelené a červené, které mi způsobovaly dětské noční můryjara píše:Takto jsem si to myslel, že to bude. Ano jedná se o ty kožené červené viz 2.foto. No jinak konečně po dlouhé době zase dobrý krok vedení. připijme si
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Takto jsem si to myslel, že to bude. Ano jedná se o ty kožené červené viz 2.foto. No jinak konečně po dlouhé době zase dobrý krok vedení. připijme siPeter píše:Koženky budou (by měly být) dosazovány postupně na většinu vozů. Není to tak, že by někdo vyhazoval peníze, plátěné potahy se po určité době periodicky mění tak se jen místo nich se dají červené koženky.
-
Peter
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Koženky budou (by měly být) dosazovány postupně na většinu vozů. Není to tak, že by někdo vyhazoval peníze, plátěné potahy se po určité době periodicky mění tak se jen místo nich se dají červené koženky.
-
Quetzalcoatl
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
- zastavaman
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
jsou dvě verze - červená látka jako na foto a pak opravdická koženkakasme píše:Myslíš takovéto?jara píše:V poslední době jsem měl nějak štěstí na kožené sedačky v autobusech. Jsou to vozy asi po nějaké udržbě a čalounění sedačky je nahrazeno koženkou. Vypadá to podobně jako mají vozy 6599 a 3599 (ty pujčené či líznuté či co to je) citybusy. Bude se to ted dělat u všech neví někdo ??? Každopádně docela změna,
jinak dneska se mi poštěstil na 133 SOR a ty sedačky bokem vymyslel magor... sice uvnitř v NP části to je průchozejší než citybus, ale jinak nic moc
-
kasme
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Myslíš takovéto?jara píše:V poslední době jsem měl nějak štěstí na kožené sedačky v autobusech. Jsou to vozy asi po nějaké udržbě a čalounění sedačky je nahrazeno koženkou. Vypadá to podobně jako mají vozy 6599 a 3599 (ty pujčené či líznuté či co to je) citybusy. Bude se to ted dělat u všech neví někdo ??? Každopádně docela změna,
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
V poslední době jsem měl nějak štěstí na kožené sedačky v autobusech. Jsou to vozy asi po nějaké udržbě a čalounění sedačky je nahrazeno koženkou. Vypadá to podobně jako mají vozy 6599 a 3599 (ty pujčené či líznuté či co to je) citybusy. Bude se to ted dělat u všech neví někdo ??? Každopádně docela změna,
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Dneska se KarosaC734 kladenského dopravce Lamer na Dejvické "potkala" s vozem B951E DP Praha (evid. č. si nepamatuju, ale byla to linka 161). Jak to dopadlo? C734 měla dost hnutý pravý roh předního čela, u B951E hnutý zadek, zadní panel s číslem linky se prohnul do vozu a rovněž zadní sklo se poroučelo. Vypadalo to mooc pěkně...
Stalo se někdy okolo půl třetí odpoledne a cca o 15-20 min. později jsem na konečný v Suchdole zmerčil zdechlou 6280 (hradila ji tuším 6302).
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ale nějaká z mejch psanejch to mívala dřívekasme píše:já viděl 1282Varecka píše:165 s Connex Praha ... to má dost často, ale ted nevím jaký vůz, něco mi říká že 1270/1272 ?
Pořád lepší mít Connex Praha s.r.o. než třeba :
1293 (---)
1301 Baba I
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Díky!Proxy píše:Já jsem zjistil toto:
KGX 31 - Oblast severni části města na pravé straně řeky
KGX 33 - Oblast jižní části města na pravé straně řeky
KGX 34 - Oblast Smíchova,Strahova,Řep a Vypichu
KGX 36 - Oblast Vypichu, Petřin, Dejvic a Suchdola
KGX 35 - Oblast Celé levé části Prahy, mimo oblast Holešovic (víkend)
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zřejmě loučení se starým názvemkasme píše:já viděl 1282Varecka píše:165 s Connex Praha ... to má dost často, ale ted nevím jaký vůz, něco mi říká že 1270/1272 ?
-
kasme
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
já viděl 1282Varecka píše:165 s Connex Praha ... to má dost často, ale ted nevím jaký vůz, něco mi říká že 1270/1272 ?
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem zjistil toto:7080 píše:Po Praze krouží maximálně devět autíček, z toho 39 je určena pro vnitřní část města, 37 a 38 jsou v záloze. Rozdělení zbytku do oblastí neznám.Damir Holas píše:Neví někdo, kolik po Praze krouží dispečerských autiček a jak mají přidělené oblasti? Vzhledem k názvu tohoto vlákna mám samozřejmě na müssli autobusové dispečery
KGX 31 - Oblast severni části města na pravé straně řeky
KGX 33 - Oblast jižní části města na pravé straně řeky
KGX 34 - Oblast Smíchova,Strahova,Řep a Vypichu
KGX 36 - Oblast Vypichu, Petřin, Dejvic a Suchdola
KGX 35 - Oblast Celé levé části Prahy, mimo oblast Holešovic (víkend)