Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Re: Výluky a jiná omezení
Odklony od 7.7.:
http://www.dpp.cz/omezeni-dopravy/olsan ... -tramvaji/
http://www.dpp.cz/omezeni-dopravy/olsan ... -tramvaji/
Naposledy upravil(a) Damir Holas dne 05.7.2008 11:14, celkem upraveno 1 x.
-
kasme
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Na Seifertově zbývá jen něco málo zaasfaltovat a trošku uklidit. Koleje a troleje vypadají provozuschopně ...
Na Olšanské koleje stále jen mizí a mizí. A ještě chvíli mizet budou
Na Olšanské koleje stále jen mizí a mizí. A ještě chvíli mizet budou
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No a co třeba že d-3/17 by se převlíkala na Palackého náměstí, 21 zrušena a d-16 by objížděla blokově Moráň
Botanická zahr.
Albrtov
Výtoň
Karlovo nám. a zpět na Spojovací, nebo opačně. A hle, Výtoň je obsloužena i s společně s linkou 7. To celkem jde 
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Jenže tahle varianta by znamenala, že nám vlastně NIC nepojede z Výtoně, což je trošku špatně, žeFořtík píše:Jéé, to bude ďábelská linka!Jízdní doba baj voko 80 minut.
Akorát bych jí nehnal přes ten Albertov, máme přeci krásné, skoro nejeté nové oblouky na Palačáku. Jinak včera jsem vyplnil jakousi anketu preferuji/nepreferuji výjezd z Bráníka - byl tam uvedený termín 18.7.-23.8. Jak moc je tento termín směroplatný nevím...
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Víme, bydlel jsem tenkrát zrovna v Podolí, takže to mám ještě v živé paměti.fricoolinek2 píše:No, a nemohla by býti po dobu výluky zavedena stará dobrá NLD?(Náhradní L**** Doprava)
(Doufám, že víte, co mám na mysli pod tím "L")
Bylo by to šmakózní, Parník X3...
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
No, a nemohla by býti po dobu výluky zavedena stará dobrá NLD?
(Náhradní L**** Doprava)
Možná někdo rozumně argumentoval, že koleje mohou počkat, ale plynovod pod nimi ne.Absolut píše:Vyšehradský tunel zatím stále vypadá že bude a to v níže uvedeném termínu.
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Jedině dobře, že bude a že tu výluku neodpískali...Absolut píše:Vyšehradský tunel zatím stále vypadá že bude a to v níže uvedeném termínu.
- Absolut
- Moderátor
Vyšehradský tunel zatím stále vypadá že bude a to v níže uvedeném termínu.
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jéé, to bude ďábelská linka!Petr píše:A co takhle d-3/17d-3 Lehovec-(...)-Karlovo náměstí-ALBERTOV-/d-17/Palackého náměstí-(...)-Sídliště Ďáblice
- syverin
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Původně to tak mělo být, ale když se odstranil kryt a zjistilo se, že kolejnice nemají na čem držet, plány se změnily.zastavaman píše:jestli se nepletu, tak původně to bylo napsaný tak, že nejdřív by byl v Olšanský zavřenej jeden směr a pak druhej (ale třeba to je jenom muj mylnej dojem)
mno moc mi tydle přejezdy zrovna nevoněj, ale asi to tak bude, díky..Petr píše:A co takhle d-3/17Mišelin píše:Teď mě tak napadlo, když má být výluka Výtoň - Podolská vodárna, nevíte někdo, jak to bude jezdit...? Předpokládám, že 33 směr Levského - Podolská vodárna, kam ale pudou 3,17...? Předpokládám taky, že 21 bude zrušená... Návrh: 3 - Lehovec (vnitřní kolej)- .. - Palackého náměstí - Výtoň - Albertov - .. - Nám. bří Synků - ... - Horky - ... Spořilov (vnější kolej) ... 17 - Sídliště Ďáblice (vnější kolej) - .. - Palackého náměstí - Výtoň - Albertov - ... Náměstí bří Synků - ... Vozovna Pankrác ( vnitřní kolej s tím, že 18 by manipulovala pouze na vnější) ... (Teď tu nějakejch 14 dní nebudu, ale určitě si to rád přečtu potom...) takže předem díky za odpovědid-3 Lehovec-(...)-Karlovo náměstí-ALBERTOV-/d-17/Palackého náměstí-(...)-Sídliště Ďáblice
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
A co takhle d-3/17Mišelin píše:Teď mě tak napadlo, když má být výluka Výtoň - Podolská vodárna, nevíte někdo, jak to bude jezdit...? Předpokládám, že 33 směr Levského - Podolská vodárna, kam ale pudou 3,17...? Předpokládám taky, že 21 bude zrušená... Návrh: 3 - Lehovec (vnitřní kolej)- .. - Palackého náměstí - Výtoň - Albertov - .. - Nám. bří Synků - ... - Horky - ... Spořilov (vnější kolej) ... 17 - Sídliště Ďáblice (vnější kolej) - .. - Palackého náměstí - Výtoň - Albertov - ... Náměstí bří Synků - ... Vozovna Pankrác ( vnitřní kolej s tím, že 18 by manipulovala pouze na vnější) ... (Teď tu nějakejch 14 dní nebudu, ale určitě si to rád přečtu potom...) takže předem díky za odpovědi
Teď mě tak napadlo, když má být výluka Výtoň - Podolská vodárna, nevíte někdo, jak to bude jezdit...? Předpokládám, že 33 směr Levského - Podolská vodárna, kam ale pudou 3,17...? Předpokládám taky, že 21 bude zrušená... Návrh: 3 - Lehovec (vnitřní kolej)- .. - Palackého náměstí - Výtoň - Albertov - .. - Nám. bří Synků - ... - Horky - ... Spořilov (vnější kolej) ... 17 - Sídliště Ďáblice (vnější kolej) - .. - Palackého náměstí - Výtoň - Albertov - ... Náměstí bří Synků - ... Vozovna Pankrác ( vnitřní kolej s tím, že 18 by manipulovala pouze na vnější) ... (Teď tu nějakejch 14 dní nebudu, ale určitě si to rád přečtu potom...) takže předem díky za odpovědi 
- zastavaman
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
jestli se nepletu, tak původně to bylo napsaný tak, že nejdřív by byl v Olšanský zavřenej jeden směr a pak druhej (ale třeba to je jenom muj mylnej dojem)