Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Re: Výluky a jiná omezení
Obávám se, že je to další důkaz toho, jak to současné vedení města myslí s MHD
Hlavně, že nemají problém dát 100 mega na provizorku na Letný a do médií halasit, že je pro ně prioritou zajistit kvalitní MHD, či jak to při obhajobě té provizorky pan primátor říkal... Ale že by ty prachy dali na opravy míst, kde to opravdu pálí, to ne. A potenciální voliči je budou ještě velebit za to, že jim tramky jezdí, nikde se nekope a nemusí přesedat na náhradní bus...

-
radek31
- Moderátor
tak s tím tunelem to není sranda, TT je tam v děsivém stavu
ale víc se se 14T bojím v podjezdu Těšnov - to je fakt zážitek za všechny prachy
ale víc se se 14T bojím v podjezdu Těšnov - to je fakt zážitek za všechny prachy
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
14T by nepomohla. To by chtělo klasiku myšleny tedy T3,t6 nebo kachnu, protože v zákazu provozů 14T je praxeMOp píše:Je vidět, že je třeba menší vykolejení vozu 14T s patřičnými následky ..
A důvod tentokrát?
Takže předělat všechny služby...
Správně, všechny vozy 14T povinně směr Modřany. Zajímavé je, že tenhle havarijní stav TT drážní úřad moc nepálí... .
Takže předělat všechny služby...
Správně, všechny vozy 14T povinně směr Modřany. Zajímavé je, že tenhle havarijní stav TT drážní úřad moc nepálí... .
-
kasme
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak zas pár fotek: Hradčanská, Letná a samozřejmě Olšanská. Né všude jsou TRAMky
Ale pár jich tam je...
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Mne by zajímalo, jakým způsobem se o tomhle rozhoduje. Je třeba nějaké stanovisko, kterým se zamítnutí (či povolení) podloží? Nebo se prostě jenom nezvedne ruka a jede se dál močálem černým kolem bílých skal?
Teda, já jsem se tomu odkladu na dnešek smál, protože jsem si myslel, že to nejsou takový ********, aby to neschválili. No, zase jsem se mýlil... 
Kdo vlastně všechno rozhodoval o této výluce? Ukažme si na ně.
A ještě jeden "vtípek" na závěr. Asi všichni řidiči tramvají právě dostali sms, že se mění páteční rozpisy směn... I když hned přišla další sms s tím, že definitivní rozhodnutí města padne až večer.
Ještě že mám v pátek 25ku...
Kdo vlastně všechno rozhodoval o této výluce? Ukažme si na ně.
A ještě jeden "vtípek" na závěr. Asi všichni řidiči tramvají právě dostali sms, že se mění páteční rozpisy směn... I když hned přišla další sms s tím, že definitivní rozhodnutí města padne až večer.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Je vidět, že je třeba menší vykolejení vozu 14T s patřičnými následky ..
- Absolut
- Moderátor
Pozdrav pro pana radního pro dopravu...
Zasloužil by do ruky lopatu a jít kopat na stavbu...
Tahle TT fakt nepotrebuje opravit...
Zasloužil by do ruky lopatu a jít kopat na stavbu...
Tahle TT fakt nepotrebuje opravit...
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ještě, že jsem se včera do tunelu nehnal a šel si raději lehnout k tour de France..
Ano, povtrzeno, výluka se neuskuteční..
Ano, povtrzeno, výluka se neuskuteční..
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Právě jsem dostal informaci, že výluka Vyšehradský tunel nebude...Štěpán píše:Mimochodem, jen taková maličkost pro zasmání. Včera prý ještě nebyla schválena výluka vyšehradského tunelu. Rozhodnout by se mělo až dneska před 15:00.
Na vysvětlenou: měl jsem tam dělat informátora a právě mi bylo řečeno, že se akce ruší
- Absolut
- Moderátor
Vysertunel
Jeden motiveční obrázek z krabičky od mejdla z Vysertunelu ještě s BKV... Pane MOpe, kdyžtak si to vyzobněte do FŽ 
Štěpáne, ta maličkost není vůbec pro zasmání, je to bohužel velmi smutná realita současné Prahy, kdy o technických věcech rozhodují politici. Kdyby byla výluka z rozmaru politiků zrušena, tak již dnes budou značné ztráty na již provedených pracech včetně nákupu materiálu značné - a to nejen u DP, neboť podstatnou část výluky tvoří výměna vodovodu a plynovodu...
Štěpáne, ta maličkost není vůbec pro zasmání, je to bohužel velmi smutná realita současné Prahy, kdy o technických věcech rozhodují politici. Kdyby byla výluka z rozmaru politiků zrušena, tak již dnes budou značné ztráty na již provedených pracech včetně nákupu materiálu značné - a to nejen u DP, neboť podstatnou část výluky tvoří výměna vodovodu a plynovodu...
Páni, já úplně zapomněl na tu 33.
Tak to se tam toho opravdu moc neudělá. Tak snad na podzim při té další výluce...
Mimochodem, jen taková maličkost pro zasmání. Včera prý ještě nebyla schválena výluka vyšehradského tunelu. Rozhodnout by se mělo až dneska před 15:00.
Mimochodem, jen taková maličkost pro zasmání. Včera prý ještě nebyla schválena výluka vyšehradského tunelu. Rozhodnout by se mělo až dneska před 15:00.
Jen tak mimochodem - ono se to týká autobusů a ne tramvají:
vrtalo mi hlavou, jak je možné, že autobus I3 staví ve směru z centra v ulici Na Valech, která byla zjednosměrněna směrem do centra. Jak jednoduché, milí Watsonové! I3 staví v obou směrech u stejného sloupku... přejeme našim invalidům hodně štěstí při výběru správného autobusu.
vrtalo mi hlavou, jak je možné, že autobus I3 staví ve směru z centra v ulici Na Valech, která byla zjednosměrněna směrem do centra. Jak jednoduché, milí Watsonové! I3 staví v obou směrech u stejného sloupku... přejeme našim invalidům hodně štěstí při výběru správného autobusu.
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dovolím si přidat pár svých úlovků rovnou do diskuze...kasme píše:Pár fotek: změny na Hradčanské, likvidace trati přes Letnou, Samsungy 8394 - 8395 na d-18 a přidána polední Olšanská.