Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Fořtík: Máš pravdu, před nějakýma 2lety jsem přihlašoval auto na Bohdalci a i s evidenčkou mi to trvalo asi 20minut a to jsem tam byl kolem 10h. Ale jinak bych ti taky doporučil registr na Spojovací, je to někde tam jak je Auto Jarov.
Ja bych zkusil registr na Spojovaci - mapa - nevim jaka je presna adresa ale pred zacatkem prazdnin se cekalo asi 30 minut v dopolednich hodinach
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Díky, právě že ještě loni to bylo na Bohdalci přesně takhle - dalo se tam přijít i odpoledne a mít za hoďku vyřízeno. Jenomže teď nějak prověřujou auta v nějaký databázi a šíleně dlouho to trvá a nestíhaj...syverin píše:Já mám dobré zkušenosti s registrem ve Vysočanech, adresa Na výběžku 11. Přihlášení mého poloauta tam včetně "fronty" trvalo asi hodinu a čísla byla (pravda, 8. 11. 2007) i půl druhé hodiny před zavíračkou. Mapa zde
- syverin
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já mám dobré zkušenosti s registrem ve Vysočanech, adresa Na výběžku 11. Přihlášení mého poloauta tam včetně "fronty" trvalo asi hodinu a čísla byla (pravda, 8. 11. 2007) i půl druhé hodiny před zavíračkou. Mapa zde
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Registr vozidel
Přátelé, potřebuju poradit. Někde se mi ztratila přední SPZ (někdo jí ukrad, nebo upadla za jízdy, nevím), tak jsem si říkal, že si vyřídím novou. Ze zkušeností z minula i ze sondování od kamarádů vím, že nejrychlejší registr je na Bohdalci. Tak jsem to zkoušel ve středu odpoledne, to už nebyla pořadová čísla, zkusil jsem to i ve čtvrtek ráno, asi půl hoďky po otvíračce už opět nebyla čísla. Tak tam jedu dnes na šestou (otvírají od sedmi) s tím, že snad konečně něco vyřídím. Ovšem podle toho, jak tam ta fronta vypadala tipuji, že se stojí už od čtyř ráno. Protože jdu odpoledne na tramvaj, opět jsem odjížděl s nepořízenou.
To jsou všechny registry v Praze takhle přeplněné, nebo začal být o Bodalec větší zájem? Kde jste byli s autem vy? A jak to tam šlo? Já znám jenom Bohdalec a Stodůlky, přičemž ty Stodůlky, to byla hrůza děs...
Můžete sem napsat vaše zkušenosti? Myslím, že to nepomůže jenom mě... 
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Že to je netolerantní sebestředný i-d-i-o-t?demon píše:Co se na to dá říct ?
Co se tomu chudákovi stalo proboha? Každej má něco svýho, na čem je ,,ulítlej", tak ať si svůj proslov strčí do pr**le a nechá si ho tam, když neví, co řiká. MHD von jel naprosto jistě jenom jednou to měl asi bohužel štěstí na nějakej starej křáp, kterejch je pravda, Praha má zásobu i pro další město, ale no tak bóže no, tak nejel np garantem v podobě vozu 14T nebo KT8D5.RN2P či T3R.PLF no... se stane, mě taky štve, že na Modřanskejch linkách, kde bdlim je jenom to co tam teď je, toim myslim hlavně Hloubětín v sestavě 2xT3, ale tak co, no, doveze mě to, doveze, mohlo b to bejt lepší, ale bohužel neni, no tak se nedá nic dělat, přece nebudu stát na zastávce jak ***** půl hodiny nebo hodinu abch si počkal na np garanci, abch se moch svézt něčim lepšim než je T3M ... bože, to je ale nešťastník, by mě zajímalo, co ho žere a čim jezdí ve městě, jestli autem, tak to mu přeju, ať si to užije, až se mu auto rozbije, to bude chodit pěšky? nebo na kole....? .... proboha to je ale názor...Obecne som dosť tolerantný človek ale ľudí ktorí uznávajú, fandia alebo sa radi vozia mestskou hromadnou dopravou jednoducho neznášam. Je to úchylka hraničiaca s masochizmom, ale narozdiel od toho neposkytuje sexuálne uspokojenie. Kultúra cestovania mestskou hromadnou dopravou na Slovensku a Česku jednoducho nie je a to som vyskúšal hodne českých a slovenských miest. Nové súpravy sú zásadne nasadzované na tie linky ktorými nikto nechodí - tie čo chodia napríklad z bodu A - urobia kolečko okolo bloku a zástavku majú na tom istom bode A a podobne. Kým tam kam ľudia potrebujú ísť nasadia jednu skurvenú starú hnilú električku na ktorej sa premával ešte Stalin. Jediné na čo tí retardi z MHD vyhadzujú peniaze je zbavovanie električiek grafitov. Ok, tie grafity sú často škaredé ale radšej by som šiel v totálne potegovanej električke ala New Yorkské metro ale sedel ako touto preplnenou - zato čistou sračkou. Potom ešte sú tam reklamné letáky typu: "Prídite sa rozlúčiť poslednou jazdou s autobusom typu Škoda 12345, slúžil nám tu od konca 60 tych rokov, bla bla bla.." prečo by som sa s ním ***** mal lúčiť? Jazdil som tou mrchou do školy 4 roky a nenávidel som ju a teraz jej mám z nejakej nostalgie ešte dopriať poslednú jazdu? Už vidím presne akí týpci na tieto šialené posledné jazdy idú - dôchodcovia ktorí majú plnú hubu kecov typu: "Jo, stará dobrá 12345.. takové se dnes už nedelají.." a Fricolinek (+ iní chlapci ktorí nevedia čo s voľným časom). Ak by som mal dopriať autobusu číslo 12345 poslednú jazdu, tak jedine že by som ho mohol riadiť ja a vnútri by bol Fricolinek, fandovia mestkej hromadnej dopravy, webmasteri stránok prazsketramvaje.cz, ilovemhd.com, suckmybus.org a ich návštevníkov. Odviezol by som vás na šrotovisko, rozmačkal spolu s tým zasraným autobusom, potom by som podpálil sídlo MHD a namiesto neho vybudoval niečo čo viac lahodí oku napríklad nové krematórium alebo tak. A všade by som chodil na bicykli, čo sa teraz nikdy nedá, pretože tie 50 ročné kurvy sa pokazia vždy v strede mosta alebo tunelu a ochromia dopravu v celom meste.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No a máš to...fricoolinek2 píše:Vyjma doprvaních diskuzních navštěvuji i několik jiných.... Na jedom z nich přešla náhodou diskuze i na MHD, při které vznikl i tento zajímavý názor na nás - sotouše...
Co se na to dá říct ?
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
Vyjma doprvaních diskuzních navštěvuji i několik jiných.... Na jedom z nich přešla náhodou diskuze i na MHD, při které vznikl i tento zajímavý názor na nás - sotouše...
Obecne som dosť tolerantný človek ale ľudí ktorí uznávajú, fandia alebo sa radi vozia mestskou hromadnou dopravou jednoducho neznášam. Je to úchylka hraničiaca s masochizmom, ale narozdiel od toho neposkytuje sexuálne uspokojenie. Kultúra cestovania mestskou hromadnou dopravou na Slovensku a Česku jednoducho nie je a to som vyskúšal hodne českých a slovenských miest. Nové súpravy sú zásadne nasadzované na tie linky ktorými nikto nechodí - tie čo chodia napríklad z bodu A - urobia kolečko okolo bloku a zástavku majú na tom istom bode A a podobne. Kým tam kam ľudia potrebujú ísť nasadia jednu skurvenú starú hnilú električku na ktorej sa premával ešte Stalin. Jediné na čo tí retardi z MHD vyhadzujú peniaze je zbavovanie električiek grafitov. Ok, tie grafity sú často škaredé ale radšej by som šiel v totálne potegovanej električke ala New Yorkské metro ale sedel ako touto preplnenou - zato čistou sračkou. Potom ešte sú tam reklamné letáky typu: "Prídite sa rozlúčiť poslednou jazdou s autobusom typu Škoda 12345, slúžil nám tu od konca 60 tych rokov, bla bla bla.." prečo by som sa s ním ***** mal lúčiť? Jazdil som tou mrchou do školy 4 roky a nenávidel som ju a teraz jej mám z nejakej nostalgie ešte dopriať poslednú jazdu? Už vidím presne akí týpci na tieto šialené posledné jazdy idú - dôchodcovia ktorí majú plnú hubu kecov typu: "Jo, stará dobrá 12345.. takové se dnes už nedelají.." a Fricolinek (+ iní chlapci ktorí nevedia čo s voľným časom). Ak by som mal dopriať autobusu číslo 12345 poslednú jazdu, tak jedine že by som ho mohol riadiť ja a vnútri by bol Fricolinek, fandovia mestkej hromadnej dopravy, webmasteri stránok prazsketramvaje.cz, ilovemhd.com, suckmybus.org a ich návštevníkov. Odviezol by som vás na šrotovisko, rozmačkal spolu s tým zasraným autobusom, potom by som podpálil sídlo MHD a namiesto neho vybudoval niečo čo viac lahodí oku napríklad nové krematórium alebo tak. A všade by som chodil na bicykli, čo sa teraz nikdy nedá, pretože tie 50 ročné kurvy sa pokazia vždy v strede mosta alebo tunelu a ochromia dopravu v celom meste.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Takhle přesně bych ten proces nepojmenoval, ale něco podobného to bude...Absolut píše:Znamená to, že 9038=9088 již neprochází Prasizací, ale čistě Démonizací?
fricoolinek2: Vyjma kolíbky a čepu, nevšiml jsem si toho včera úplně správně.
- Absolut
- Moderátor
Znamená to, že 9038=9088 již neprochází Prasizací, ale čistě Démonizací?
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Vyjma kolíbky úplně celý.fricoolinek2 píše:Úplně celý? Žádné díly z původního středního článku se při stavbě 9088 použít nedají?
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
Úplně celý? Žádné díly z původního středního článku se při stavbě 9088 použít nedají?demon píše:No ano, takhle neslavně dopadl střední článek vozu 9038...
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No ano, takhle neslavně dopadl střední článek vozu 9038...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
a že by to byl tygr? Tedy tučňákův střední článek?