Jeje, někdo byl rychlejšíMOp píše:Opoclu09 byl zabanovan.
Provoz fóra
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Provoz fóra
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Opoclu09 byl zabanovan.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jo...Petřina. Díky, já to tušil ale nešlo mi to na jazyk...no a teď k tomu pánovi co může šmelit tu hrufricoolinek2 píše:Pan Chroust je b.lbe.c (nebo snad lidovec?Karosák píše: Připadám si jako ten chlapeček v Na samotě u lesa který brečel, protože nevěděl kdo umřel, jestli pan Chroust, nebo pan nebožtík
A nebo mi to nějak osvětlete prosím![]()
), v "Na samotě u lesa" zemřel pan Petřina (nebo Petřinoha, ted si nejsem 100% jist)
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
Pan Chroust je b.lbe.c (nebo snad lidovec?Karosák píše: Připadám si jako ten chlapeček v Na samotě u lesa který brečel, protože nevěděl kdo umřel, jestli pan Chroust, nebo pan nebožtík
A nebo mi to nějak osvětlete prosím![]()
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nechtělo by to na páteř spíš nějakej vánoční obrázek s přáním hezkých svátků místo tý vypečený hry jak musí soutěžit jen nějakej pán co to ještě navíc může vošmelit, jak mu tam lidi na Karlově mostě držej palce nebo co to tam je

Připadám si jako ten chlapeček v Na samotě u lesa který brečel, protože nevěděl kdo umřel, jestli pan Chroust, nebo pan nebožtík
A nebo mi to nějak osvětlete prosím
Připadám si jako ten chlapeček v Na samotě u lesa který brečel, protože nevěděl kdo umřel, jestli pan Chroust, nebo pan nebožtík
A nebo mi to nějak osvětlete prosím
- Tom 11
- Uživatel
- Bydliště: Byla doba, kdy se mé bydliště nacházelo u linky, jejíž číslo mám v nicku.
- Kontaktovat uživatele:
A právě proto,že je místo,kam můžeme chodit kvákat moudra,které není zadarmo,tak by jsme se taky mohli nějak provozovateli odměnitBrejšín píše:![]()
Jak kdo si všimnul
. Snad majitel musí projevit jak je strašně rád že sem chodíme kvákat ty svoje moudra.
- Tom 11
- Uživatel
- Bydliště: Byla doba, kdy se mé bydliště nacházelo u linky, jejíž číslo mám v nicku.
- Kontaktovat uživatele:
No,já si říkal,kdo si toho ještě všimne..Brejšín píše:Máme nový rekord 79 uživatelů najednou a ještě ani nebyl provozovatelem vyhlášen termín oslavy na jeho účet.
Máme nový rekord 79 uživatelů najednou a ještě ani nebyl provozovatelem vyhlášen termín oslavy na jeho účet. 
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Abych předešel dotazům - Pro správné zobrazení času v zimním období je třeba kliknout na nápis "vypni letní čas" v pravém horním rohu.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Dnes časně nad ránem se konečně povedlo rozchodit obrázky vizuálního ověřování Captcha.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se všem, kteří se chtěli na forum nově registrovat a nešlo to, nevšiml jsem si, že je již plná cache a je nutné ji vyprázdnit. Nyní by již mělo být vše bez problémů.
-
admirak
No jo, vážně, máte pravdu. Já jsem čekal, že se mi teď ten čas resetne a stále mám "Poslední návštěva: 14.5.2008 10:59"... Tak to tedy vážně netuším. Tak přecijenom, PHPbb je velký projekt, tak se mohlo na nějakou tu chybku zapomenout, když se dělala nová verze. 
Mně se před několika měsíci ukazovalo taky datum někdy kolem konce září/začátku října 2007. Dnes jsem měl zobrazeno 10. 6. 2008 a poté, co jsem se odhlásil a přihlásil, tak 31. 7. 2008. Toho 10. 6. jsem se na fórum přihlašoval z jiného kompu (na svém se přihlašuji automaticky).
Ale dělá to asi jen někomu. Mně se ten čas ukazuje správně a reaguje na to, když se odhlásím a znovu přihlásím.demon píše:V profilu to mám taky správně, zamrzl jen ten čas vlevo nahoře...