Brejšín píše:Škodovky tak leda upozorňují na to, že je něco v nepořádku s jejich nápravovým zatížením.
Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Škoda 14T (Porschetra)
Škodovky tak leda upozorňují na to, že je něco v nepořádku s jejich nápravovým zatížením. 
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Chyba je v tom, že i v 21. století v Praze stále straší BKV panely a stále se vyměňují za nové (a ještě se tím JDCT chlubí v DP-K). Škodovky na tento problém akorát výrazně upozorňují, takže teoreticky by mohly pomoci, se těchto panelů zbavit, ale na to nejsou peníze.
-
radek31
- Moderátor
chyb tam máš hned několik a jsou docela zásadníaspirine píše:14T to opravdu není pro Prahu,polovička stejně ve všední den stojí v Motole.Hlavně co jsou v provozu tak si určitě všimnete že tratě se značně zhoršily a zhoršují,jelikož je 14T těžký tak rovná koleje svími pevnými podvozky,a pomalu už nesmí na půlku Prahy.Kde je chyba?
V technickém stavu kolejnic...aspirine píše:14T to opravdu není pro Prahu,polovička stejně ve všední den stojí v Motole.Hlavně co jsou v provozu tak si určitě všimnete že tratě se značně zhoršily a zhoršují,jelikož je 14T těžký tak rovná koleje svími pevnými podvozky,a pomalu už nesmí na půlku Prahy.Kde je chyba?
- aspirine
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
14T to opravdu není pro Prahu,polovička stejně ve všední den stojí v Motole.Hlavně co jsou v provozu tak si určitě všimnete že tratě se značně zhoršily a zhoršují,jelikož je 14T těžký tak rovná koleje svími pevnými podvozky,a pomalu už nesmí na půlku Prahy.Kde je chyba? 
- PvvS
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Kde jsem to jenom cetl, ze tyhle tyce, tusim i dvere , oznacovace a podobny dulezity prvky by mely byt znaceny vyraznyma barvama ..
- 2217
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
K tyčím: Já bych na každou svislou tyč dala takový červený proužek v úrovni očí, tj. cca 150cm vysoko. My hůře vidící bychom nenaráželi a interiér by to myslím nijak výrazně nepoškodilo co do honosnosti. Rozhodně míň, než lešení v 9111.
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Ona byla venku už včera, na sedmičce. Jenže já hlava děravá...Tom 11 píše:KGXz terénu : Na 309/9 dnes vůz 9111(pro ty,co nečtou celé vlákno - úprava tyčí).
- Tom 11
- Uživatel
- Bydliště: Byla doba, kdy se mé bydliště nacházelo u linky, jejíž číslo mám v nicku.
- Kontaktovat uživatele:
KGX
z terénu : Na 309/9 dnes vůz 9111(pro ty,co nečtou celé vlákno - úprava tyčí).
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem za nerezový tyče rád. Možná nejsou tak dobře vidět, ale interiér s nimi vypadá, když to srovnám se 13T, monohem více honosně.bokša píše:Nevím, proč ty tyče už od začátku nejsou v nějaké jasné barvě (asi spíš červená než žlutá...) ale jsou nerezové - to proto aby byly hůř vidět, když se teď DP "chová odpovědně"?
- zastavaman
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
koukám že už je opravdu skoro více 14t než tratí, kam můžou, viz víkendové garance na devítce v deset večer
http://img217.imageshack.us/img217/3183/gar9hp5.jpg
http://img217.imageshack.us/img217/3183/gar9hp5.jpg
Nevím, proč ty tyče už od začátku nejsou v nějaké jasné barvě (asi spíš červená než žlutá...) ale jsou nerezové - to proto aby byly hůř vidět, když se teď DP "chová odpovědně"?
Mě na tom všem udivuje jiná věc. Od prvního prototypu se nadává na zku***ný interiér a první úpravy přišly až po dodání 40ti kusů. Nejdřív 1,5 sedadla, potom upravené tyče zakrývající v předním článku hodiny. A po 60-ti kusech to bude zralé na další úpravy - např. širší dvousedadla v sudých článcích a úpravy podélných sedadel v lichých? Zkrátka a dobře - proč dělat věci jednoduše, když se to dá vyřešit složitě taky a dodatečně upravovat 60 kusů místo jednoho nebo dvou prototypů.
A přibývající místa se zákazem vjezdu 14T krásně ukazují, jak se tato "pomsta nejpopulárnějšího politika" "osvědčuje" v provozu.
A přibývající místa se zákazem vjezdu 14T krásně ukazují, jak se tato "pomsta nejpopulárnějšího politika" "osvědčuje" v provozu.
Re: Lešení ve 14T
Hlavně když to pomůže. Aby to vypadalo nějak kompaktněji, musel by se vyměnit celý systém tyčí, což by bylo nákladnější.MOp píše: Nicméně původní ladnost a estetika je ta tam..