Pane profesore, měkký znak je ten bez vlaječky a B = ?...
Na tu slovní hříčku jsem přišel až nedávno a v novém světle se mi i líbí, i název OpenCard se dá překousnout.
Moderátor: TRAM-FÓRUM
?????? ???????, ?? ??????? ????? ?. ?. ??????? To já jo, čtyři roky na základce. A díky tomu třeba vím, že ??????? ????? ????? ?????? a jiná moudra!MF píše:Tomu nerozumím, poňádž jsem tomuto předmětu těsně utekl...
Tomu nerozumím, poňádž jsem tomuto předmětu těsně utekl...Jabberwocky píše:??????? ???????? ??? ???????? ??MF píše:Azbucko-buzícká azbuka.
??????? ???????? ??? ???????? ??MF píše:Azbucko-buzícká azbuka.
Jojo, to taková plzeňská karta... a to přitom američané tu Plzeň osvobodily a nelezou jim do prr. No ale zase lepší Open kart, než nějaká Azbucko-buzícká azbuka. jako vděk za osvobození Prahy rudy-army.Jakub píše:To je takový ten dnešní všeobecný názor, že anglicky to zní líp, viz také Cool tour linka, 15T For city a tak dále.
Naštěstí si to nemyslíme všichni, ale je nás menšina.
No ja bych radsi zustal u auktualni verze. Ne ze bych byl nejak konzervativni, naopak jsem pro (skoro) kazdou novinku, ale open card se mi proste nelibi...aspirine píše:To je dobrý dotaz,taky by mě to zajímalo.Třaba už ji na novej rok dostanem se zam.jízdnymFořtík píše:Co vím, tak zaměstanci se zatím o open card starat nemusejí.
To je dobrý dotaz,taky by mě to zajímalo.Třaba už ji na novej rok dostanem se zam.jízdnymFořtík píše:Co vím, tak zaměstanci se zatím o open card starat nemusejí.nitro píše:Nevite, prosim, jestli bude na open card mozne nahrat i zamestnanecke kupony respektive pro cleny rodiny zamestance?
Co vím, tak zaměstanci se zatím o open card starat nemusejí.nitro píše:Nevite, prosim, jestli bude na open card mozne nahrat i zamestnanecke kupony respektive pro cleny rodiny zamestance?