Šotouš s předplaceným stáním ve vozovně hledá odpovídající protějšek, nejlépe majitelku tramvaje. Zn.: T3Isidor píše:lol, berlínský dopravní podnik provozuje na svém webu MHD-seznamkumožná inspirace?
![]()
http://www.bvg.de/index.php/de/Bvg/Index/folder/1195
Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Re: Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
Pěkné, vypadá to, že to máte velkolepěji zorganizované, co se doprovodného programu týče, než my v Praze.Električka píše:http://www.dpb.sk/aktuality/obrazky/dod ... bHiRes.gif
Na obědě v menze jsi někdy bylKarosák píše:Nemám ani tušení, jestli je v ISICích čip...
Ale obávám se, že nahrát na ČVUT kartičku kupon PID je hluboká utopie. Spíš to vypadá na systém "zpátky na stromy", kdy budeme mít studentský kupon na opencard a k němu ukazovat ČVUT kartičku...
-
Električka
- syverin
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak si ho rozlomKarosák píše:(...)Nemám ani tušení, jestli je v ISICích čip...
Pokud nemáš chuť to zkoušet, tak ti můžu prozradit, že čip tam je.
lol, berlínský dopravní podnik provozuje na svém webu MHD-seznamku
možná inspirace?
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Nojo, Morčata, má oblíbená kapela... 
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Jojo. To mi připomíná:Karotka píše:????? ? ???????? píše:Splet si Ivan kombajn s tankemradio Jerevan píše:Nepřátelské stihačky napadly u hranic Sovětského svazu poklidně orající traktor. Ten palbu opětoval a poté spokojeně odletěl na základnu.
Otázka: Se kterými státy sousedí Sovětský svaz?
Odpověď: Se kterými chce.
Ne že by se svatá Rus chovala někdy jinak, že...
- Karotka
- Uživatel
????? ? ???????? píše:Splet si Ivan kombajn s tankem
radio Jerevan píše:Nepřátelské stihačky napadly u hranic Sovětského svazu poklidně orající traktor. Ten palbu opětoval a poté spokojeně odletěl na základnu.
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Ále, jen opravujte, přátelé, jen opravujte. Beztak jsem ty chyby spáchal schválně, abych rozproudil jazykovou debatu
(Učitelská výmluva č. 37)
Co se týče ruštiny, tak v hlavě mám opravdu jen torsa, navíc spíš fonetická. Umím třeba zpaměti přezpívat asi třetinu sovětské hymny, neblahé paměti. Učili jsme se to v hudebce a zkoušelo se to. Já to uměl někam po (už budu psát raději latinkou) slávsja atěšestvo, naše svabodnoje, takže jsem z ní pravidelně dostával buď jedničku (zkoušela se po třetinách), nebo dvakrát kuli (zbylé dvě třetiny jsem se naučit už nenamáhal). Na trojku na konci roku to stačilo, páč Partyzána jsem uměl celého a versi Splet si Ivan kombajn s tankem jsem naštěstí k dobrému nikdy nedal
(Učitelská výmluva č. 37)
Co se týče ruštiny, tak v hlavě mám opravdu jen torsa, navíc spíš fonetická. Umím třeba zpaměti přezpívat asi třetinu sovětské hymny, neblahé paměti. Učili jsme se to v hudebce a zkoušelo se to. Já to uměl někam po (už budu psát raději latinkou) slávsja atěšestvo, naše svabodnoje, takže jsem z ní pravidelně dostával buď jedničku (zkoušela se po třetinách), nebo dvakrát kuli (zbylé dvě třetiny jsem se naučit už nenamáhal). Na trojku na konci roku to stačilo, páč Partyzána jsem uměl celého a versi Splet si Ivan kombajn s tankem jsem naštěstí k dobrému nikdy nedal
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Neee,k ČVUŤáckým kartám se stejně jako doposud budou kupovat papírové kupony, tedy žádné nabíjení.
Papírové kupony budou minimálně celý rok 2009 ještě v prodeji. Ale tvrdit kdy se zruší je zatím asi dost předčasné, neboť "situace se mění každým okamžikem".
Papírové kupony budou minimálně celý rok 2009 ještě v prodeji. Ale tvrdit kdy se zruší je zatím asi dost předčasné, neboť "situace se mění každým okamžikem".
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A že budou nadále platit klouzavé kupony znamená, že je půjde nadále (jak dlouho
) koupit do stávající tramvajenky, nebo že je půjde nadále třeba nabíjet jako aplikace do Opencardů. Jo a ČVUŤácké cokoliv se pro použití v MHD nabíjí jako aplikace na určených místech 
Nemám ani tušení, jestli je v ISICích čip...
Edit: http://www.zelpage.cz/zpravy/6451 zde na ŽelPage tvrdí, že papírové tramvajenky budou funkční do roku 2010
Nemám ani tušení, jestli je v ISICích čip...
Edit: http://www.zelpage.cz/zpravy/6451 zde na ŽelPage tvrdí, že papírové tramvajenky budou funkční do roku 2010
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ad Karosák - Odpovím za oscara. Veškeré současné "vychytávky" typu icis, čvut karet a podobně zůstávají v platnosti, stejně tak jako se i nadále budou vydávat klasické a klouzavé 30 a 90 denní kupony (měsíční a čtvrtletní).
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Tohle tlumočit čínské ambasádě, tak je to možná vytočí víc, než kdybys začal s lidskými právy a Tibetem...Fořtík píše:No to klidně začni - roztrhni doma pytlík s čajem, vysyp ho na stůl a pak ve slovníku hledej, co že jsi to vlastně napsal...