To ano, ale kolik? Kromě těch 4 garancí, jich moc depo nevypraví, když je nemá navíc.Damir Holas píše:Budeš tam mít erpévéčka z Vokovicpawel píše:konec T6 na 22? začíná se mi zvedat žaludek ... nééé
Vypravení vozů
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
Re: Vypravení vozů
no pěkně děkuji, vrchol moderní dopravy ... doufám, že se během toho půl roku, co teď budu pryč, nějak změní vypravení, protože tétrojková totalita je pro mě trestem nejtěžšího kalibru. ach jo........
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Budeš tam mít erpévéčka z Vokovicpawel píše:konec T6 na 22? začíná se mi zvedat žaludek ... nééé
konec T6 na 22? začíná se mi zvedat žaludek ... nééé
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jo naposledy se pro dnešek zapojím
Co říkáte uklizení strašnických T6 na linku 7. Na 22 teď jezdí řidiči VO i KO na všech pořadích, tak tam T6 dát nemůžou.
Myslím si že linku 22 jako jednu z nejsilnějších linek vozy T6 značně zkulturnily.
Když už nemůžou bejt na 22, zkulturnil bych linku 11, tam by mohla stašnická T6 jezdit na všech pořadích
I když na šejdry bych je neplýtval. Tam by jezdily T3 s cedulí venku
Co říkáte uklizení strašnických T6 na linku 7. Na 22 teď jezdí řidiči VO i KO na všech pořadích, tak tam T6 dát nemůžou.
Myslím si že linku 22 jako jednu z nejsilnějších linek vozy T6 značně zkulturnily.
Když už nemůžou bejt na 22, zkulturnil bych linku 11, tam by mohla stašnická T6 jezdit na všech pořadích
I když na šejdry bych je neplýtval. Tam by jezdily T3 s cedulí venku
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
V Hloubětíně vím o jednom kolegovi, který má papíry na T3 a (podržte se židle) 14TPetr píše:ANo, bude třeba 11 kobyliských řidičů na směnu. Jinak k tomu "hrnutí se" kmenových do rozšiřovacích kurzů.... Nějak jsem si nevšiml, že by kmenový řidič měl možnost říct, já si chci udělat papíry na to a na to. Fakt jsem si toho nevšiml...
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Střídání 11 ve Strašnicích, to je jiná, klídek na periférii, 6 minut na konečnou. Tam si každý v klidu zařídí vůz a odjíždí do centra včas.
Linka 9 a Vápenka + Voz.Motol, také ideální, ale tomu IPP nemůžu přijít na chuť.
Na 22 bych také raději zachoval Průbežnou a ??? Letohrádek... např. na Malovance by bylo více možností sehnání si krmě a podobně.
Střídání na IPP, 4 soupravy na 22 za jednu šichtu - ano i taková šlichta tam je!!! A místnost na CD má kapacitu asi 5 sedících.
Pak je tu možnost postupně prožírat vejplatu v MC a KFC a společně se Zárubkem nabírat jeho tvarů.
Střídaná pauza by měla být jen jedna. Ještě že si z pozice mimopodnikového brigádníka můžu vybírat, pro kolegy stálý to bude další důvod najít si jinou práci.
Nějaká ta polonoc na 22 1530-1810 a pak už na jednom voze, to bych si dal i já
Je zajímavé že přestávky na 22 nejsou moc ani večer, Hostík max. 22 min, Hora cca 12min.
Při jakémkoli zpoždění budou ševci volat o přestávku. Ale tady se hřeší na to že to dost lidí nedělá.
Ostatně mě je to taky wurst, přestávky do štítku opíšu poslední konec večer a je mi dobře.
Pokud mám T3 s cedulí venku (tu ceduli si zařídím) a teplá kávička, není co řešit...
Kdepak 6710, tak vypadá
absolutní tramway
Linka 9 a Vápenka + Voz.Motol, také ideální, ale tomu IPP nemůžu přijít na chuť.
Na 22 bych také raději zachoval Průbežnou a ??? Letohrádek... např. na Malovance by bylo více možností sehnání si krmě a podobně.
Střídání na IPP, 4 soupravy na 22 za jednu šichtu - ano i taková šlichta tam je!!! A místnost na CD má kapacitu asi 5 sedících.
Pak je tu možnost postupně prožírat vejplatu v MC a KFC a společně se Zárubkem nabírat jeho tvarů.
Střídaná pauza by měla být jen jedna. Ještě že si z pozice mimopodnikového brigádníka můžu vybírat, pro kolegy stálý to bude další důvod najít si jinou práci.
Nějaká ta polonoc na 22 1530-1810 a pak už na jednom voze, to bych si dal i já
Je zajímavé že přestávky na 22 nejsou moc ani večer, Hostík max. 22 min, Hora cca 12min.
Při jakémkoli zpoždění budou ševci volat o přestávku. Ale tady se hřeší na to že to dost lidí nedělá.
Ostatně mě je to taky wurst, přestávky do štítku opíšu poslední konec večer a je mi dobře.
Pokud mám T3 s cedulí venku (tu ceduli si zařídím) a teplá kávička, není co řešit...
Kdepak 6710, tak vypadá
Naposledy upravil(a) Petrpes dne 31.8.2008 13:09, celkem upraveno 1 x.
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Šichty jsou tedy parádní. Například celodenní 22 od 800 do 1930, každý kolo na jiným voze, to je pěkný svinstvo.
Nebo výjezd na 1-16 a pak na IPP 8 min čekání a hop do 2-16, zkrátka mě to přijde zcela zbytečné!!!
IPP jako střídací bod je zcela nevhodná zastávka, největší frekvence v Praze, dlouhý cyklus světel, směrem Štěpánská je problém odjet jako druhý...
A do toho střídání řidičů. Já si vůz zařídím tak abych něco viděl a až po té odjíždím, sice si vezu několik dalších tramvají za sebou a další už stojí mezi magistrálama, ale jak si to DPP napsal, tak to má. Prý se bude kontrolovat (specializovaná činnost pro pana Zárubka) zda-li má řidič oranžovou vestu pokud si bude rovnat levé zrcátko, vstupuje totiž do kolejiště. Asi bude sedět na zahrádce KFC a cpát se hamburgrama, kdo mu přinese hambáč z konkurenčního MC odnaproti, toho nenapíše, ale bude to platit pouze pro jeden den
Nebo výjezd na 1-16 a pak na IPP 8 min čekání a hop do 2-16, zkrátka mě to přijde zcela zbytečné!!!
IPP jako střídací bod je zcela nevhodná zastávka, největší frekvence v Praze, dlouhý cyklus světel, směrem Štěpánská je problém odjet jako druhý...
A do toho střídání řidičů. Já si vůz zařídím tak abych něco viděl a až po té odjíždím, sice si vezu několik dalších tramvají za sebou a další už stojí mezi magistrálama, ale jak si to DPP napsal, tak to má. Prý se bude kontrolovat (specializovaná činnost pro pana Zárubka) zda-li má řidič oranžovou vestu pokud si bude rovnat levé zrcátko, vstupuje totiž do kolejiště. Asi bude sedět na zahrádce KFC a cpát se hamburgrama, kdo mu přinese hambáč z konkurenčního MC odnaproti, toho nenapíše, ale bude to platit pouze pro jeden den
Nicméně máme nový rekord 319 km za den na několika VO 22. 
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Se nedivim, že je s takovou produktivitou práce tak dobře hodnocen svými podřízenými.KGX 63 píše:Nečte, protože má jistě moc a moc práce![]()
V anketě "Slušný manažer" se umístil na krásném prvním místě !
Nečte, protože má jistě moc a moc prácemartyn píše:Poznámka pod čarou: Jestli zatím ševce dosavadní skladba šichet s***a a odcházeli po houfech, nyní čekám jejich hotovou emigraci pryč z řad DP. Není nad cca dvě miliardy kusů omračujících šejdrů do devíti večer a podobný počet celodenních dvanáctihodinových smrťáků. Pane inženýre Tomane, čtete to?
Poznámka pod čarou:
S výše uvedeným tvrzením se nijak neztotožňuji!
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem si to nevymyslel. Ta informace na střídací místnosti IP byla. Bohužel osobně jsem jí neviděl, neb tam moc nechodím, ale hodně se o tom mezi řidiči mluvilo. Už nevím, komu se měli dotyční hlásit, ale kdo chtěl, tak mohl...Petr píše:Nějak jsem si nevšiml, že by kmenový řidič měl možnost říct, já si chci udělat papíry na to a na to. Fakt jsem si toho nevšiml...
-
martyn
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Před chvílí jsem dorazil z přírody do Prahy a čumím jak puk na data od pondělí. Vydržte prosím, zítra snad budou na stránkách, případným nedočkavcům zatím dotazy zodpovím zde.
Poznámka pod čarou: Jestli zatím ševce dosavadní skladba šichet s***a a odcházeli po houfech, nyní čekám jejich hotovou emigraci pryč z řad DP. Není nad cca dvě miliardy kusů omračujících šejdrů do devíti večer a podobný počet celodenních dvanáctihodinových smrťáků. Pane inženýre Tomane, čtete to?
Poznámka pod čarou: Jestli zatím ševce dosavadní skladba šichet s***a a odcházeli po houfech, nyní čekám jejich hotovou emigraci pryč z řad DP. Není nad cca dvě miliardy kusů omračujících šejdrů do devíti večer a podobný počet celodenních dvanáctihodinových smrťáků. Pane inženýre Tomane, čtete to?
Ale ty doby před pár lety ještě bývaly... staré dobré časy..tehdy šlo vlastně jen o KT8, protože ani KT-N, ani 14T nebyla a o RT6 nemluvě a T6ku jsem coby motolský měl...Petr píše:Nějak jsem si nevšiml, že by kmenový řidič měl možnost říct, já si chci udělat papíry na to a na to. Fakt jsem si toho nevšiml...
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
ANo, bude třeba 11 kobyliských řidičů na směnu. Jinak k tomu "hrnutí se" kmenových do rozšiřovacích kurzů.... Nějak jsem si nevšiml, že by kmenový řidič měl možnost říct, já si chci udělat papíry na to a na to. Fakt jsem si toho nevšiml...Fořtík píše:No, oni jsou brigádníci a brigádníci. Ale budeme hovořit o těch normálních brigádnících - nedávno na střídací místnosti na IP visel papír, že si každý může dodělat papíry na co chce (něco v tom smyslu). Tak proč by se brigádník nepřihlásil? Já je neobhajuju, jenom si myslím, že za tím, že brigádník má a kmenovej ne bude možná laxnost kmenovejch, kteří se do rozšiřujících kurzů nehrnou - zvláště staří pardálové, slýchám to u nás často, pochybuji, že v jiných vozovnách by to bylo jinak...
No a k té 22 - ještě větší sranda budou Kobylisy. Co jsem slyšel, kobylišští řidiči budou jezdit také na 22, jejich výkon by měl začínat okolo deváté hodiny na IP (v čase, kdy bude potřeba střídat první řidiče na BP).