V noci jezdí také d-21MOp píše:Manipulačně od vodárny? Nočky?vencavasek píše:Můžete mi někdo osvětlit, proč dle JŘ končí večer na lince 21 v zast. Nádr.Braník 8 spojů, když dle vypravení zatahuje 17 vozů?
Vypravení vozů
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
Re: Vypravení vozů
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ranní část mého šejdra třeba nebyla v ZJŘ vůbec uvedena. Třeba je takových spojů víc...MOp píše:Manipulačně od vodárny? Nočky?vencavasek píše:Můžete mi někdo osvětlit, proč dle JŘ končí večer na lince 21 v zast. Nádr.Braník 8 spojů, když dle vypravení zatahuje 17 vozů?
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Manipulačně od vodárny? Nočky?vencavasek píše:Můžete mi někdo osvětlit, proč dle JŘ končí večer na lince 21 v zast. Nádr.Braník 8 spojů, když dle vypravení zatahuje 17 vozů?
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ještě určitě vím o vozech 8214 a 8215, které na seznamu rovněž chybí.Absolut píše:Pane Ježdík, určitě Vám tam něco chybí, protože dneska ráno tam byl Hornbach.
Ty zastávky jsou neskutečnej paskvil. Zastávka na nábřeží mohla být o pár metrů zpět, tak, aby čumák tramvaje byl před přechodem. Takto vzniká situace, kdy se lidé motají v kolejišti před tramvají, kde z pro mě nepochopitelného důvodu chybí aspoň náznak chodníku a zezadu tramvaj obchází jen málokdo. Za další je, když tramvaj do této zastávky přijede, tak se přihlásí do signalizace a za 30s dostane volno, potom ho dostane v krátkém intervalu ještě jednou a pak už musí jít řidič s kličkou - výborný. Kdyby byla zastávka kousek zpět, tak by byl kontakt až za zastávkou - za 30s se tam náklad vyložit fakt nedá. I když teď to tam řídí policajti ručně, takže brnkání stejně není potřeba.Absolut píše:O kvalitě zastávek TRAM na Podolské vodárně nemluvě, to jsem zkoušel prostřelit už při přípravě výluky a bylo to bez šance, takže o výsledku si udělejte obrázek sami.
Další paskvil je zastávka s přestupem na X-17. Proč je probůh až u té sámošky? Proč nemůže být tam, co normálně? Děláme lidem naschvály, je to jasné. Když mi tam náhodou někdo zůstane, pouštím ho tam, kde není zastávka - tedy v pravidelné nástupní 148 a X-17. Vézt toho někoho až tam dozadu? To je kravina na kvadrát!
-
vencavasek
- Uživatel
Můžete mi někdo osvětlit, proč dle JŘ končí večer na lince 21 v zast. Nádr.Braník 8 spojů, když dle vypravení zatahuje 17 vozů?
- Absolut
- Moderátor
Pane Ježdík, určitě Vám tam něco chybí, protože dneska ráno tam byl Hornbach.
Jinak z dneška provozní postřehy: a-728 kolem 7:00 prázdná (ale třeba se na ni tím pádem lidi naučí), d-21 kolem 7:00 hodně plná (interval 3 minuty asi není to pravé nebo zrovna přijela loď, ale sázím na interval - d.c. jezdily taky plné), samozřejmě půl tramvaje vystoupilo na Belárii a šupky do Nestlé, Sekyry, HVB Signallu a Zakládání staveb.
Mimochodem, navázat na loď o kapacitě 4xT3 soupravou 1xT3 je fakt luxus. O kvalitě zastávek TRAM na Podolské vodárně nemluvě, to jsem zkoušel prostřelit už při přípravě výluky a bylo to bez šance, takže o výsledku si udělejte obrázek sami.
Rekonstruovaný úsek OKS Modřanská jede skvěle. Vrchní stavba má po Olšanské další bod
Jinak z dneška provozní postřehy: a-728 kolem 7:00 prázdná (ale třeba se na ni tím pádem lidi naučí), d-21 kolem 7:00 hodně plná (interval 3 minuty asi není to pravé nebo zrovna přijela loď, ale sázím na interval - d.c. jezdily taky plné), samozřejmě půl tramvaje vystoupilo na Belárii a šupky do Nestlé, Sekyry, HVB Signallu a Zakládání staveb.
Mimochodem, navázat na loď o kapacitě 4xT3 soupravou 1xT3 je fakt luxus. O kvalitě zastávek TRAM na Podolské vodárně nemluvě, to jsem zkoušel prostřelit už při přípravě výluky a bylo to bez šance, takže o výsledku si udělejte obrázek sami.
Rekonstruovaný úsek OKS Modřanská jede skvěle. Vrchní stavba má po Olšanské další bod
Ve smyčce Braník jsou deponovány vozy: 8217,8218,8219, 8230,8231,8300,8301,8302,8309,8314,8315,8336,8337,8396,8397,8400,8401,8402,8403,8407,8409 a také 8254,8255 = celkem 21+2 vozy.
Poslední věta Bingo. Na tuto službu mohou být přiřazení pouze řidiči s oprávněním na T6, jelikož by tam T6 mohla býti.
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Žižkov jen T6
Četl jsem nové rozjezdy a vidím že vozovna Žižkov má oficiálně vypravovat jen T6.
To se tedy dá očekávat nějaké velké tramvajové škatulata: Motol
ŽI, ŽI
SA, SA
KOREA???
Nebo je to jen z pohledu řidičáků, čili co Žižkov, to T6 možná kdekoli... a zbytek T3SU.
To se tedy dá očekávat nějaké velké tramvajové škatulata: Motol
Nebo je to jen z pohledu řidičáků, čili co Žižkov, to T6 možná kdekoli... a zbytek T3SU.
Opravdu je nutné mít alespoň dvě navíc jelikož pravděpodobnost nehody s vážnějším následkem (nutný alespoň lak) je vysoká, nebo obyčejná kontrolní prohlídka vozu, otáční podvozků, ..... . Pro tento případ je právě to jedno negarantované. 14T na 22 zatím nelze bo řidičské oprávnění na tento typ.
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
No právě....Brejšín píše:Na 22tce je jedno dočasně negarantované pořadí.
VO budou od 3.11. mít k dispozici možná jen 10 wan, ale to je důvod k tomu, aby nemohly zajišťovat 8 garantů? 2 rezervní vozy jsou na 8 garantů málo? V Praze jezdí přeci už 12 wan, ne? Pokud tedy opravdu nebudou VO schopny zajistit 8 garantů, tak by mohla na d-22 jezdit 14T... Teda, ona by tam tak na 2 garantovaných pořadích jezdit měla kvůli navýšení počtu NP spojů na d-22 jezdit tak či tak.
Na 22tce je jedno dočasně negarantované pořadí.
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
V souvislosti s vyšehradskou výlukou bude tedy wany vypravovat vozovna Pankrác, ačkoliv se žádná wana fyzicky do budovy vozovny Pankrác nepodívá?
Bude se jednat jednu nebo dvě wany? Pokud se bude jednat o dvě wany, tak jedna wana bude trvale vyčkávat ve "vozovně" Braník, kde bude jako záloha při případné poruše první wany (jak je vlastně případná porucha či nehoda na takovémto odříznutém úseku velký problém?) a nemůže být tedy vypravena ani jako negarant?
I pokud by tedy bylo zapotřebí na d-21 2 wan, tak na zajištění 8 NP vokovických garantů je 10 wan málo? Vypraveno bude pouze 7 NP G + 1 NP NG...
Bude se jednat jednu nebo dvě wany? Pokud se bude jednat o dvě wany, tak jedna wana bude trvale vyčkávat ve "vozovně" Braník, kde bude jako záloha při případné poruše první wany (jak je vlastně případná porucha či nehoda na takovémto odříznutém úseku velký problém?) a nemůže být tedy vypravena ani jako negarant?
I pokud by tedy bylo zapotřebí na d-21 2 wan, tak na zajištění 8 NP vokovických garantů je 10 wan málo? Vypraveno bude pouze 7 NP G + 1 NP NG...
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Moje hláška s erpévéčky byla myšlena spíš ironicky, holt tétrojková totalita na 22 se po nějaké době vrací...
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Přesně. Ty T6 to bylo jentak abychom se občas také trochu pobavili, jak by řekli Cimrmanologovépawel píše:no pěkně děkuji, vrchol moderní dopravy ... doufám, že se během toho půl roku, co teď budu pryč, nějak změní vypravení, protože tétrojková totalita je pro mě trestem nejtěžšího kalibru. ach jo........