Taky mě to děsí, ale je to tak.MOp píše:demon píše:4 Astry![]()
![]()
KT8D5 a KT8D5.RN2P
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: KT8D5
1) Wany jsou 3 ks nasmlouvány, tedy budou, NP kachny ne, tudíž se pouze dodělají rozpracované,9001 píše:Jaké jsou plány oprav a údržby vozového parku tramvají na rok 2010? Trochu se nám tu už odkryly, ale pořád to vypadá hůř a hůř.
1)Wany, NP kachny stop.
2)hodně osekaný počet VP kachen na údržbu
3) STOP PO pro T3,T3SUCS je tu dávno.
Ted už jenom zbývá otázka jak to vypadá s 15T, jestli se během přístího roku dočkáme v provozu.
2) VP kachny na PÚ naběhnou v počtu 9 ks, což by voko odpovídá počtu vozů s najetými kilometry, žádná likvidace nebo odprodej v plánu prozatím není, byť se naposled generál vyjádřil jinak,
3) stop PO vozů T3/SU/M platí už skoro rok, do PO najede pouze 20 vozů R.P a 4 Astry, do PÚ mimo jiné 6 ks 14T.
S 15T to nevypadá dobře, budou-li kvůli vývojovým problémům vůbec nějaké, pak patrně nezasáhnou do provozu, bo nebudou zaplacené...
- jendelin.i
- Uživatel
Já si myslím, že KT8D5.RN2P je obzvlášť zdařilá reko, a že si to všech skoropadesát kačenek (dříve nebo později) zaslouží.
Na rozdíl od T3, které už mají své odslouženo a RPček už je slušná skvadrona.
Na rozdíl od T3, které už mají své odslouženo a RPček už je slušná skvadrona.
Já bych nehledal problémy, kde nějak významně nejsou. Kdyby náhodou nízké kachny nestačily na pokrytí dotčených linek, tak by se prostě zavedla nějaká kratší, případně prostý pendl. Nebo by se prostě výluky dělaly vždycky od smyčky, příp. trojúhelníku.
- MKzB
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nebo spřahovat Progresovky PX. Akorát nevím, jak by panstvo nahoře vyřešilo chybějící červená světla vpředu.MF píše:..., že by podnik zřejmě musel zakoupit jiné obousměrné tramvaje.
Doufám, že když už by ty kachny končily kvůli penězům, tak že je alespoň nechají odstavené třeba 2-3 roky, než finance budou k dispozici a že je neprodají či hned nezačnou šrotit. Byl by to dost velký omyl se těchto vozů zbavovat. I když jednu výhodu by to možná mělo - jedna by mohla skončit v muzeu a další výhoda by do budoucna byla ta, že by podnik zřejmě musel zakoupit jiné obousměrné tramvaje.
-
Hhoonnzzaa
- Uživatel
15t příští rok jezdit musí. Kdyby nejezdila, stálo by to nemálo křesílek 
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jaké jsou plány oprav a údržby vozového parku tramvají na rok 2010? Trochu se nám tu už odkryly, ale pořád to vypadá hůř a hůř.
1)Wany, NP kachny stop.
Ted už jenom zbývá otázka jak to vypadá s 15T, jestli se během přístího roku dočkáme v provozu.
1)Wany, NP kachny stop.
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
To znamená, že se budou vysoké KT případně vyřazovat a odprodávat/šrotovat? To by byl podle mě velký nerozum…demon píše:Trošku si je šetřete, příští rok bude jen 9 vysokým kačenám prodloužen život pomocí další PÚ.
Nic víc, dílny se totiž díky propuštění dostávají cca 40 lidí pod stav (auditováno)...
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Trošku si je šetřete, příští rok bude jen 9 vysokým kačenám prodloužen život pomocí další PÚ.Štěpán píše:Tak teď jsem teda silně rozpolcen. Jsem rád, že zůstanou 9042, 9044 a 9048, ale představa, že zůstanou i 9008, 9013 a 9036 je pro mne dost hrozná.
Nic víc, dílny se totiž díky propuštění dostávají cca 40 lidí pod stav (auditováno)...