Po dílních se nikdo s fotoaparátem bez povolení pana H..... nesmí pohybovat a jedinou vyjímku má snad jen pak Fojtík. Takže jak znám tyto dva, kteří dodržují všechny předpisy by stejně nefotiliI.am.good píše:Nojo, holt včera se nám po UD potuloval pan Nejvyšší admin s panem Mr.Cross, tak šotili jak o závod..
KT8D5 a KT8D5.RN2P
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
-
I.am.good
-
I.am.good
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Protože se chystá nový kabát stránky o vozech KT8D5, mohu sem trochu textu zkopírovat.Absolut píše:(...)Ale jak jsem psal ve SŽ - kachny jsem nikdy nepovažoval za tak důležité, protože mě v 90. letech nenapadlo, že se budou modernizovat tak brzy. Takže mám zrovna v téhle záměně trošičku guláš. Pokud by někdo uměl poradit, tak budu rád.
9011 - těžce poškozen článek B po dopravní nehodě v roce 1989, článek B byl v ČKD znovu vyroben, článek A využit na vůz 9018, nahrazen článkem 9018 A, který byl přečíslován na 9011
9017 - původní jsou články A a C, článek B poškozený po nehodě byl nahrazen článkem B vozu 9019 a přečíslován na 9017
9018 - poškozen článek A po dopravní nehodě, nahrazen článkem A z vozu 9011, který byl přečíslován na 9018, původní článek A vozu 9018 byl po opravě přečíslován na 9011 A
9019 - původní jsou články A a C, článek B poškozený po nehodě byl nahrazen článkem B vozu 9017 a přečíslován na 9019
Jenže co ten nadbytečný článek C?
Taky něco přihodim: Kdysi v UDDP.Mám pocit že ty čb fotky jsou ještě předlistopadové.Ty barevný jsou přeskenovaný diáky a proto omluvte prosím qualitu.
9019:mám takový poměrně jasný pocit že v roce 90 jsem jí tam vídával na kompletní opravě (skoro až novostavbě)krajního článku.Kterýho to už netušim.
9019:mám takový poměrně jasný pocit že v roce 90 jsem jí tam vídával na kompletní opravě (skoro až novostavbě)krajního článku.Kterýho to už netušim.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.