Škoda 14T (Porschetra)

Diskuze o všem, co v Praze přepravuje, přepravovalo a přepracovat bude cestující veřejnost...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
Syrda
Uživatel

Příspěvek od Syrda » 02.3.2007 22:08

Tak ty u kterých trvá 10 let jsou samostaný případ. Tam bych problém hledal po celé trase výrobce - provozovatel - příslusný úředník.

demon
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od demon » 02.3.2007 18:59

Syrda píše:Zajímavostní dotaz: za jak dlouho (průměrně), od okamžiku fyzického přetažení z vagonu na pražské koleje, se stihnou vyřídit všechny náležitosti, aby nová tramvaj mohla začít vozit lidi?
Záleží na tom, jak rychle jeden úředník dá dohromady potřebné podklady a na tom, za jak dlouho je druhý úředník zkontroluje a vyhodnotí jako dostatečné.
Takže to může být kus od kusu silně rozdílné.
Od několika dní až po (ve specifických případech) cca 10 let... :wink:

Syrda
Uživatel

Příspěvek od Syrda » 02.3.2007 18:46

Zajímavostní dotaz: za jak dlouho (průměrně), od okamžiku fyzického přetažení z vagonu na pražské koleje, se stihnou vyřídit všechny náležitosti, aby nová tramvaj mohla začít vozit lidi?

DJ LA DÉFENSE
Uživatel

Příspěvek od DJ LA DÉFENSE » 02.3.2007 15:22

jara píše:No ale já jsem o té tramvaji nemluvil jen se svým bratrem ale se známejma. A jsou lidi, kterým se to libí a jsou lidi, kteří na to nadávají. Upřímně to co jsem měl možnost zažít v posledním článku této tramvaje na lince 9 ve špičce je dost hrůza. Ale stále se mi ta tramvaj libí. Furt se mi libí více než audi A8 třeba....
Audi A8 se mi taky nelíbí, ale měl jsem možnost jednou řídit auta jako je Gallardo nebo Porsche GT a to jsou prostě nádherný dokonalý tvary, to ta tramvaj vypadá jaksi uboze proti tomu, ale faktem je, že co se dá dělat elegantního na něčem jako je tramvaj, to je pravda. A mě se 14 taky líbí "po dizajnové" stránce, ale uspořádání interieru ja více než vyhovující, tahle tramvaj není vohdná na provoz ve špičce, pokud chce mít DP flotilu z těchto tramvají, tak musí upravit interval, linkové vedení atd.

DJ LA DÉFENSE
Uživatel

Příspěvek od DJ LA DÉFENSE » 02.3.2007 15:18

arny píše:No někdo má rád vdolky jiný zase holky.
Každý má jiné zájmy, někdo rád fotí tramvaje, jiný zase fotí krajinu, třetí třeba chytá ryby… Myslíš, že zabíjejí čas? No dělají to, protože je to baví.
Kdyby měl mít každý v Praze jen jedno Ferrari, tak by na to rozpočet magistrátu ani nestačil. Škodovka sice není úplně dokonalá, ale T1 ani T3 určitě měli v začátcích mouchy, Věř tomu, že za pár let se to vychytá a tobě ani nikomu nepřijde, že jede „v železárně“ . Teď je 14T prostě nová, tak na ní cestující hledají sebemenší chybu. Časem si lidi zvyknou. Ber to jako fakt.

To jára: OT: koukám, že se blížíš k bájné tisícovce
:lol:
Tady přece nejde o provozní mouchy, věřím tomu, že pro řidiče to je dobrý vozdilo, ale uspořádání interieru naprosto nevyhovující. Je to jaksi nevzdušné. Myslí si to každje s kým jsem se o tom bavil... takže to není náhoda

zastavaman
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zastavaman » 02.3.2007 13:51

poslední dobou mám nějak štěstí na 14t na lince 9, střídám 9113 a 9117 a 9117 je podle mého podstatně tišší (ale možná jenom neni eště rozvrzaná)

pan Vedoucí
Uživatel

Příspěvek od pan Vedoucí » 02.3.2007 6:53

Sheep píše:kolko je teraz v prahe 14T?myslim ze cislo 8 uz neplati :D
deväť, desiata je zpať v Plzni.

Sheep
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sheep » 02.3.2007 0:25

kolko je teraz v prahe 14T?myslim ze cislo 8 uz neplati :D

admirak

Příspěvek od admirak » 01.3.2007 23:25

Někomu se hold líbí někomu ne... Každý vnímame něco jiného jako pozitiva a něco jiného jako negativa... 8-)

jara
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jara » 01.3.2007 21:37

DJ LA DÉFENSE píše:Bráška není šotouš pouze cestující, pro lidi je to haluz, zlatá T6 proti tomuhle aušusu... Zkus to pochopit, že ta tramvaj je pro lidi ne proto, aby si měl jak zabíjet volnej čas a fotit si to... :lol:
No ale já jsem o té tramvaji nemluvil jen se svým bratrem ale se známejma. A jsou lidi, kterým se to libí a jsou lidi, kteří na to nadávají. Upřímně to co jsem měl možnost zažít v posledním článku této tramvaje na lince 9 ve špičce je dost hrůza. Ale stále se mi ta tramvaj libí. Furt se mi libí více než audi A8 třeba....

Valema
Uživatel

Příspěvek od Valema » 01.3.2007 21:13

arny píše:No někdo má rád vdolky jiný zase holky.
Každý má jiné zájmy, někdo rád fotí tramvaje, jiný zase fotí krajinu, třetí třeba chytá ryby… Myslíš, že zabíjejí čas? No dělají to, protože je to baví.
Kdyby měl mít každý v Praze jen jedno Ferrari, tak by na to rozpočet magistrátu ani nestačil. Škodovka sice není úplně dokonalá, ale T1 ani T3 určitě měli v začátcích mouchy, Věř tomu, že za pár let se to vychytá a tobě ani nikomu nepřijde, že jede „v železárně“ . Teď je 14T prostě nová, tak na ní cestující hledají sebemenší chybu. Časem si lidi zvyknou. Ber to jako fakt.

ano plně s váma souhlasim s tím že každé má jiné zájmy...........každej by mněl pochopit člověka to co dělá člověk. Já třeba když fotim tramvaje tak všichni na mně koukaj proč si to fotim a občas my to je i nepříjemné ale je to v mém zájmu co fotim a těm ostatnim lidem do toho nic neni neni-li to na soukromém pozemku............jo a napsal jste to hezky.

Karotka
Uživatel

Příspěvek od Karotka » 01.3.2007 20:52

2217 píše:A nevíte co a na jak lince může být poršetra, která jela od Karláku rovnou na Národní Třídu, jkao 6,22,23??? :?
Dík.
Cvičná jízda nebo zátah.

arny
Uživatel

Příspěvek od arny » 01.3.2007 20:22

DJ LA DÉFENSE píše:Bráška není šotouš pouze cestující...
No někdo má rád vdolky jiný zase holky.

DJ LA DÉFENSE
Uživatel

Příspěvek od DJ LA DÉFENSE » 01.3.2007 19:33

jara píše:Ne to si myslí tvůj bratr!!!!
Bráška není šotouš pouze cestující, pro lidi je to haluz, zlatá T6 proti tomuhle aušusu... Zkus to pochopit, že ta tramvaj je pro lidi ne proto, aby si měl jak zabíjet volnej čas a fotit si to... :lol:

Kerberos
Uživatel

Příspěvek od Kerberos » 01.3.2007 19:11

Mapl píše:Nevíte někdo prosím, kdy má dorazit 9121? :)
Pondělí

Odpovědět