Jak dál s Tram-fórem ?
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
-
Ivan
-
KM
Moc se omlouvám, snad to sem nezatáhne ty diskutující z uzamčeného fóra, ale shodou okolností dneska v novinách zajímavé povídání - tak alespoń stručný obsah, když to už do uzamčeného nejde, aby bylo zřejmé co je to za lidi:
• 4 lidé ze sta se v Česku živí tzv. „přímým prodejem“ , 75% výrobků takto prodávaných tvoří kosmetika, zákazníky i prodejci jsou především ženy (je jich 100 tis.) a obrat těchto podomních obchodníků činí 4 mld. Kč ročně (růst za rok o 25%). (HN/15)
• 4 lidé ze sta se v Česku živí tzv. „přímým prodejem“ , 75% výrobků takto prodávaných tvoří kosmetika, zákazníky i prodejci jsou především ženy (je jich 100 tis.) a obrat těchto podomních obchodníků činí 4 mld. Kč ročně (růst za rok o 25%). (HN/15)
-
Honzík
- problémový jedinec
- Kontaktovat uživatele:
Martin KT8
je pěknej nafoukanec, když se takhle naváží.
-
MOp
-
Martin-KT8D5.RN2P
-
Yvona
Boží mlýny melou pomalu ale jistě.Martin-KT8D5.RN2P píše:Nikdo tady nevyskakuje, ale tohle trpané schazování od primitivní holčičky, která si myslí, že je něco extra, opravdu nezkousávám, já jsem ji slušně pozval, jako všechny, ale ona tady bude schazovat něco co bylo super??? Ježiš ať neřeší, že nebyla, nikomu nechyběla, ale pozvaná byla, tak to už dále neřešim.PvvS píše:
Prestan tady laskave vyskakovat na ostatni.
-
Martin-KT8D5.RN2P
Nikdo tady nevyskakuje, ale tohle trpané schazování od primitivní holčičky, která si myslí, že je něco extra, opravdu nezkousávám, já jsem ji slušně pozval, jako všechny, ale ona tady bude schazovat něco co bylo super??? Ježiš ať neřeší, že nebyla, nikomu nechyběla, ale pozvaná byla, tak to už dále neřešim.PvvS píše:Martin-KT8D5.RN2P píše:Mluv za sebe tobě určitě nikdo nepsal. Po tobě nevzdech ani potkan...
Prestan tady laskave vyskakovat na ostatni.
-
Martin-KT8D5.RN2P
Já mezi tuhle "divnou partičku" patřit ani nechci už. Ale regaoval jsem, protže máš pořád ústa plná řečí, jak si to vyřikáš a pak tady trapně schazuješ naše příjemné setkání... Inu si mečiarovka.Yvona píše:"Potrefená husa se vždycky ozve"
Prdelinko, není to tak dávno, co jsi se ohodnotil, že jsi mezi těmi Vyvolenými, Vyhozenými. Srovnej se s tím, že do vily se už nikdy nevrátíš a lidi z té vily Tě už NIKDY NEPŘÍJMOU ZPĚT. Proč asi? Odpověď najdeš sám u sebe.
Martin-KT8D5.RN2P píše:Mluv za sebe tobě určitě nikdo nepsal. Po tobě nevzdech ani potkan...
-
Yvona
Věř mi, že pravdu ode mne by "někteří" neunesli. Wau, to by mohla být dortová válka
jara píše:Myslím si že pajda tě dostatečně omluvil. A před nemocí neni dobro zdrhatMOp píše: za sebe mohu rici, ze ja jsem tedy esemeskama osloven nebyl. sve neucasti llituji, ale muj stav mi to neumoznuje.. A je mi líto že si se zrovna ty ivono nedostavila. Mohla si dát do davu co si myslíš a poslechnout si názory ostatních a ihned řešit na místě, a to vše bez krve. A ještě jednou sraz byl super