Jak dál s Tram-fórem ?

Archiv starých nebo neaktuálních příspěvků. Příspěvky, které přinášejí informace, jejíchž poselství již bylo naplněno v minulosti.

Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM

Zamčeno
Gagarin
Uživatel
Bydliště: Jednu tram. smyčku slyším, jednu TT a železnici v dálce vidím a jedna žel. trať mi stojí pod okny.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gagarin » 23.11.2005 15:25

JJ, tato diskuze přesně vystihuje stav dnešního T-F.

(nezapomeňte dodat, že za to můžu já)

Ivan

Příspěvek od Ivan » 23.11.2005 15:12

Yvona píše:Věř mi, že pravdu ode mne by "někteří" neunesli. Wau, to by mohla být dortová válka :lol: :lol:
¨

Pořád tu něco na někoho máš a ale sama jsi na srazu nebyla, možná jsi se sama bála tam přijít 8-)

KM

Příspěvek od KM » 23.11.2005 8:57

Moc se omlouvám, snad to sem nezatáhne ty diskutující z uzamčeného fóra, ale shodou okolností dneska v novinách zajímavé povídání - tak alespoń stručný obsah, když to už do uzamčeného nejde, aby bylo zřejmé co je to za lidi:
• 4 lidé ze sta se v Česku živí tzv. „přímým prodejem“ , 75% výrobků takto prodávaných tvoří kosmetika, zákazníky i prodejci jsou především ženy (je jich 100 tis.) a obrat těchto podomních obchodníků činí 4 mld. Kč ročně (růst za rok o 25%). (HN/15)

Honzík
problémový jedinec
Kontaktovat uživatele:

Martin KT8

Příspěvek od Honzík » 22.11.2005 23:12

je pěknej nafoukanec, když se takhle naváží.

MOp

Příspěvek od MOp » 22.11.2005 21:34

je evidentni, ze vy dva se nesnesete, ale musite tim zatezovat forum?

p.s. Yvone 30 neni ani nahodou.. tos ji pekne urazil..

Martin-KT8D5.RN2P

Příspěvek od Martin-KT8D5.RN2P » 22.11.2005 21:32

Yvona píše:Boží mlýny melou pomalu ale jistě. :wink:
Yvono, ale vážně, je ti 30 a chováš se, jak děcko. Proč máš potřebu napadat zbytečně ono setkání? Protože tam byl podle tebe "póvl"??

Boží mlýny...
Jsem bezvýhradný atheista, až se bojím, že mě pánbůh potrestá... :wink:

Yvona

Příspěvek od Yvona » 22.11.2005 21:00

Martin-KT8D5.RN2P píše:
PvvS píše:

Prestan tady laskave vyskakovat na ostatni.
Nikdo tady nevyskakuje, ale tohle trpané schazování od primitivní holčičky, která si myslí, že je něco extra, opravdu nezkousávám, já jsem ji slušně pozval, jako všechny, ale ona tady bude schazovat něco co bylo super??? Ježiš ať neřeší, že nebyla, nikomu nechyběla, ale pozvaná byla, tak to už dále neřešim.
Boží mlýny melou pomalu ale jistě. :wink:

Martin-KT8D5.RN2P

Příspěvek od Martin-KT8D5.RN2P » 22.11.2005 20:52

PvvS píše:
Martin-KT8D5.RN2P píše:Mluv za sebe tobě určitě nikdo nepsal. Po tobě nevzdech ani potkan...

Nikdo tady nevyskakuje, ale tohle trpané schazování od primitivní holčičky, která si myslí, že je něco extra, opravdu nezkousávám, já jsem ji slušně pozval, jako všechny, ale ona tady bude schazovat něco co bylo super??? Ježiš ať neřeší, že nebyla, nikomu nechyběla, ale pozvaná byla, tak to už dále neřešim.

Martin-KT8D5.RN2P

Příspěvek od Martin-KT8D5.RN2P » 22.11.2005 20:50

Yvona píše:"Potrefená husa se vždycky ozve"
Prdelinko, není to tak dávno, co jsi se ohodnotil, že jsi mezi těmi Vyvolenými, Vyhozenými. Srovnej se s tím, že do vily se už nikdy nevrátíš a lidi z té vily Tě už NIKDY NEPŘÍJMOU ZPĚT. Proč asi? Odpověď najdeš sám u sebe.

Martin-KT8D5.RN2P píše:Mluv za sebe tobě určitě nikdo nepsal. Po tobě nevzdech ani potkan...
Já mezi tuhle "divnou partičku" patřit ani nechci už. Ale regaoval jsem, protže máš pořád ústa plná řečí, jak si to vyřikáš a pak tady trapně schazuješ naše příjemné setkání... Inu si mečiarovka.

PvvS
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PvvS » 22.11.2005 19:38

Ne na parsi kachnu

Yvona

To PvvS

Příspěvek od Yvona » 22.11.2005 19:37

PvvS píše:

To bylo míněno na mě?

PvvS
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PvvS » 22.11.2005 19:25

Martin-KT8D5.RN2P píše:
Yvona píše:Já myslím, že na ty, na které se čekalo, co nedorazili, a co byli smskama skrze to atakovaní, NEPROHLOUPILI a ani toho nelitují, že se naobjevili.
Mluv za sebe tobě určitě nikdo nepsal. Po tobě nevzdech ani potkan...

MOp

Příspěvek od MOp » 22.11.2005 19:21

jara píše:Ale vím že dost lidí má velké oči ...
a nekteri maji i dobre srdce...

jara
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jara » 22.11.2005 19:13

a to je škoda že si nedorazila. Je-li to myšleno třeba na mě tak si myslím že by ses divila. A za další neznám tě. Ale vím že dost lidí má velké oči a pak když o něco jde tak nic moc. :lol:

Yvona

Příspěvek od Yvona » 22.11.2005 19:11

Věř mi, že pravdu ode mne by "někteří" neunesli. Wau, to by mohla být dortová válka :lol: :lol:
jara píše:
MOp píše: za sebe mohu rici, ze ja jsem tedy esemeskama osloven nebyl. sve neucasti llituji, ale muj stav mi to neumoznuje.
Myslím si že pajda tě dostatečně omluvil. A před nemocí neni dobro zdrhat :lol: . A je mi líto že si se zrovna ty ivono nedostavila. Mohla si dát do davu co si myslíš a poslechnout si názory ostatních a ihned řešit na místě, a to vše bez krve. A ještě jednou sraz byl super :lol:

Zamčeno