Za depem - 7152+7153, 7130+7131, 6929+6831, 7178
Před depem - 18.kol: 6866+6867
Před kantýnou - 7179, 7197
Omlovám se za zpoždění, holt skleróza místy cementóza. Nebýt toho že jsme večer s panem J. drbali pana A. opět bych na to zapomněl.
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Pokud nebude někdo rychlejší, tak se na to v neděli večer juknu (dřív do práce nejdu).MOp píše:Kucí z Vokovic, mohl by někdo projít objízdku co tam stojí?
Předpis asi existuje (u DPP pomalu snad i na použití WC), ale tentokrát má jistě pravdu:peterkostelecky píše:Určitě existuje v DP předpis který se zabývá čistotou vozů (podlaha, sedadla, exterier, interier, dezinfekce ...)
Jinak když už sme u toho, jak často se provádí mytí podlahy ve vozech, odstraňování tagů, mytí sedadel apod? Můj osobní tip je cca dvakrát do roka a to ještě tím stylem "co je mokrý to je čistý".
Jenže podívej se na BUS - i ta nejšpinavější TRAM je snad čistější než nejčistší BUS. Zrovna dnes při mém návratu domů odjížděl ze Dvorců jeden BUS "Béďa" (jak říkají někteří "gumáci" NP Renault/...) na 118 či 124, jenž měl v zablácení pod oknem před druhými dveřmi vytřený nápis "UMEJT" a nedávno (během předchozí vlny minusových teplot) jsem osobně viděl Na Knížecí hned několik BUS totálně černých až po střechu! Kolegy pokuřujícího u toho nejbližšího jsem se tázal, jakým oraništěm s ním jezdí - on odpověděl, že žádným, ale týden jim již v Řepých nejede myčák z důvodu nevhodných klimatických podmínek.MOp píše:Nezda, onehda jsem jel tusim 7121+7122 a byl to extra eklhaft..
Rekl bych, ze v teplotach pod nulou nelze pouzit venkovni myci ramy..
Je to tak - dokonce se od včera podepisuje i na PA "lesjtro" seznamující s řešením provozu v ÚD.opocenskylukas píše:Pokud jsem to dle JŘ pochopil správně a myslím správně tak ÚDDP a Hloubětínmalesak píše:Do jakých všech vozoven se přesunou Vokovice od 5. do 13. února?
Pokud jsem to dle JŘ pochopil správně a myslím správně tak ÚDDP a Hloubětínmalesak píše:Do jakých všech vozoven se přesunou Vokovice od 5. do 13. února?