Poznáte místo na fotografii? (Odpovědi pomocí Soukr.Zpráv)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Poznáte místo na fotografii? (Odpovědi pomocí Soukr.Zpráv)
Nevidim duvod, proc by zde nemohla byt hadanka z ciziho mesta. Vlakno se jmenuje poznate misto na fotografii. Je jen na vuli autora, zda uvede ci neuvede mesto pripadne poznamku - toto neni Praha.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A účastníci oslav Prtek a RT6 jej určitě viděli při návštěvě vozovny Pisárky...9001 píše:Ted vážně. Brno šlo poznat na první pohled díky typickému vozu. Dokonce tenhle se dost často objevuje při historických jízdách.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) MM-Mikulovsky dne 11.8.2011 20:23, celkem upraveno 1 x.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ale správný šoutouš zná všechny města.egee píše:kruťák
Je to fórum Pražských tramvají
A Brno má tady taky svou stránku . No co si myslí ostatní o chytácích do jiného města ?
Ted vážně. Brno šlo poznat na první pohled díky typickému vozu. Dokonce tenhle se dost často objevuje při historických jízdách.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pozor Dům obuvy je tento - viditelný na několika jiných fotkách v sadě z níž byla ta uvedená!kruťák píše:... Nuže dobrá, jedná se o Brno, Dům obuvi, ulice Kobližná...
PS: Sice samotnému se mi nechtělo věřit, že bylo zvoleno Brno, ale dům v pozadí z Malinovského náněstí mne přesvědčil a věděl jsem, že v historii Kobližnou (tak jako mnoha ještě užšími uličkami centra Brna) TT vedla. Takže ostuda by byla, kdybych to nepoznal - po čtyřech letech v Brně na střední a žití tehdy od nedělního večera do pátečního odpoledne na intru (A - ubytování na pobočce, B - stravování na hlavní budově). Ovšem říkal jsem si, že alespoň desítka účastníků oslav Prtek a RT6N1 si jí při průjezdu "Maliňákem" všimnout mohla - no jak vidu nestalo se, ale naprosto to chápu ve voze bylo zábavy víc než dost.
kruťák
A Brno má tady taky svou stránku . No co si myslí ostatní o chytácích do jiného města ?
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No myslel jsem, že by malý chytáček nezaškodil. Podle počtu příchozích zpráv (3) ale soudím, že tedy asi ne. Nuže dobrá, jedná se o Brno, Dům obuvi, ulice Kobližná.
http://www.bmhd.cz/historie/pohledy.php ... d=kobl195x
(napoprvé správně odpověděli MM-Mikulovsky a Syverin)
http://www.bmhd.cz/historie/pohledy.php ... d=kobl195x
(napoprvé správně odpověděli MM-Mikulovsky a Syverin)
Ale ta, co nikdo neví, je prostá, milý Watsone! (Pravda, ulici bych nedal
)
(Kruci, než to člověk dopíše, už tam jsou dvě...)
(Kruci, než to člověk dopíše, už tam jsou dvě...)
Ano máš pravdu není uvedeno Praha ... a tak prozraď místo z tvé fotografie ... Neber to jako kritiku či výtku , myslím že každý tady předpokládá fota z pražských ulic a když už tak rovnou napsat Olomouc - poznejte kde to je
nikdy by mě nanapadlo se zeptat v jakém městě jezdí tato tramvaj - nevím to a předpokládám že nikdo z fóra

nebo tato

pak by soutěž asi neměla cenu ...
no můj dotázek na místo :

nikdy by mě nanapadlo se zeptat v jakém městě jezdí tato tramvaj - nevím to a předpokládám že nikdo z fóra

nebo tato

pak by soutěž asi neměla cenu ...
no můj dotázek na místo :

Naposledy upravil(a) Tedy dne 11.8.2011 18:40, celkem upraveno 1 x.
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To já taky
Jakápak podpásovka? Název tématu je "poznáte místo na fotografii", nikoliv "poznáte místo na fotografii z Prahy" 
Kruťáku
to je podpásovka ... po tom co jsem pátral taky marně po místě vykolejené 1... a prohlížel baráky a domy na křižovatkách
to je podpásovka ... po tom co jsem pátral taky marně po místě vykolejené 1... a prohlížel baráky a domy na křižovatkách
- Jakub
- Uživatel
- Bydliště: Jedno z posledních nádraží, kde jsou komplet mechanická návěstidla.
Aspoň nejsem sám, kdo měl zcela stejný pocit.Karotka píše:Sakra, to je déja vu! Mně ty domy připadaly děsně povědomě, přitom jsem je nikdy v životě vidět nemohl!
- Karotka
- Uživatel
Sakra, to je déja vu! Mně ty domy připadaly děsně povědomě, přitom jsem je nikdy v životě vidět nemohl!matti píše:(...) Kdo to tam v tomto stavu nikdy neviděl, tak nemůže mít ani "šajnu".
- syverin
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k tomu, že na žlutozelených stránkách se už správná odpověď objevila, tak ji dám i sem. Fotka je z křižovatky ulic I. V. Mičurina a Obránců Míru, nebo přeloženo do dnešní mluvy Badeniho a Milady Horákové.