Z toho i plyne, že už to nemůže opravit frajer s kladivem, ale s počítačem a znalostma. A tím rozhodně nemyslím, že musí mít školy
T3, T3M, T3SU, T3SUCS
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: T3, T3M, T3SU, T3SUCS
MM: Že by to náhodou bylo tím, že 15T má lepená okna a T3 jenom v gumě? Přece jenom tu gumu přehodí depák za dopoledne, Lepené okno má své technologické postupy, které urychlit nejdou.
Z toho i plyne, že už to nemůže opravit frajer s kladivem, ale s počítačem a znalostma. A tím rozhodně nemyslím, že musí mít školy
- Radek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ke spřahování na Pankráci: v pondělí vytvořili zase po dlouhé době dvojici digitál+analog v podobě 8372+8308.
logicky to vychází tak, že zůstane 35 analogů "šumperk" a možná ještě pár (cca 5-10) hostivařských. takže digitály nebudou. ale to je jen můj skromný odhad..
- Vojta Tramvaj
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nějaký sóla mít musí. Mají přece noční a 6, ...
Zůstanou na Pankráci i nějaký digitály, nebo se to všechno převede jinam?
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pepa: U nás na PA to však do nedávna (rostoucí převahy 15T v deponovaných vozech) jev běžný nebyl
= depáci byli schopni udržet dostatečně velké procento vozového parku v provozním stavu, aby na nočních spojích jezdili převážně vozy přes den odstavené či vyjímečně plánovaně přejíždějící z CD/odpoledních směn
(= pokud s čerstvě exPA vozy mají HL či VO problém, tak asi chyba není ve vozech, ale v neschopnosti tamních depáků)!
= depáci byli schopni udržet dostatečně velké procento vozového parku v provozním stavu, aby na nočních spojích jezdili převážně vozy přes den odstavené či vyjímečně plánovaně přejíždějící z CD/odpoledních směn
(= pokud s čerstvě exPA vozy mají HL či VO problém, tak asi chyba není ve vozech, ale v neschopnosti tamních depáků)!
To je v SA běžný jev... V 5h zatáhne 57 a 59 a za půl hodiny, pokud se podaří spojit a oživit, souprava vyjíždí třeba na 7MM-Mikulovsky píše:v úterý jsem ráno kolem 6. vyjížděl na šejdrový spoj s jednou soupravou (určitě minimálně ze dvou, ne-li ze třech) spojenou z vozů, které se chvíli před tím vrátili z nočních!
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak, navíc oprava čehokoliv na jedné 15T je exvivalentně odstavení dvou T3.
Je to vidět i v motole který měl 130 T6tek a pár T3 a po příchodu 60 14T (tedy ekvivalent 120 T6) mu jich přitom zůstalo daleko víc než 20.
Je to vidět i v motole který měl 130 T6tek a pár T3 a po příchodu 60 14T (tedy ekvivalent 120 T6) mu jich přitom zůstalo daleko víc než 20.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
pawel: Se stěhováním nespěchej, protože neměli by jsme na PA s čím jezdit - v úterý jsem ráno kolem 6. vyjížděl na šejdrový spoj s jednou soupravou (určitě minimálně ze dvou, ne-li ze třech) spojenou z vozů, které se chvíli před tím vrátili z nočních!
Důvod asi:
1.) Při zátahu kolem 11. dopolední jsem viděl přípravy na převoz nějakých podvozků 15T - už byla v nějakém médiu zpráva, že některé 15T budou preventivně "přezuty" kvůli protáčení obručí kol už podruhé.
2.) (V novém čísle DP Kontaktu jsou kupodivu zajímavé informace -) Výměna čelního/zadního skla 15T trvá týden (cituji poslední větu z příslušného článku: Na tomto "jednoduchém" příkladu chceme ukázat, že údržba nových tramvají je daleko více náročná na údržbu, kvalifikaci našich pracovníků a nové technologické postupy.)
Důvod asi:
1.) Při zátahu kolem 11. dopolední jsem viděl přípravy na převoz nějakých podvozků 15T - už byla v nějakém médiu zpráva, že některé 15T budou preventivně "přezuty" kvůli protáčení obručí kol už podruhé.
2.) (V novém čísle DP Kontaktu jsou kupodivu zajímavé informace -) Výměna čelního/zadního skla 15T trvá týden (cituji poslední větu z příslušného článku: Na tomto "jednoduchém" příkladu chceme ukázat, že údržba nových tramvají je daleko více náročná na údržbu, kvalifikaci našich pracovníků a nové technologické postupy.)
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nejdřív je někdo musí odvšivit a zprovoznit, ne ?!
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Spíš z PA do HL a pak do VOpawel píše:9001: už aby to bylo
zpět k tramvajím: nemělo by se brzy konat vystěhování většího množství T3RP z PA do VO? mi připadá, že jich tam pořád mají nějak moc, při téměř 50 ks 15T.
9001: už aby to bylo 
zpět k tramvajím: nemělo by se brzy konat vystěhování většího množství T3RP z PA do VO? mi připadá, že jich tam pořád mají nějak moc, při téměř 50 ks 15T.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ač se to nezdá tak docela dost.fibou píše:Marně přemýšlím, co má tohle ještě společného s tramvajemi T3?
- Vojta Tramvaj
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jednoduše nic
Marně přemýšlím, co má tohle ještě společného s tramvajemi T3?