Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...

Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět

Kolikrát jste byli v Muzeu MHD ve vozovně Střešovice?

Nebyl
52
14%
Jednou
53
14%
2-3x
73
20%
3-5x
58
16%
Více než 5x/nespočetněkrát
113
31%
Klikací koutek
18
5%

Celkem hlasů: 367

Petrpes
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...

Příspěvek od Petrpes » 09.9.2012 12:21

Neházejte flintu do žita, aneb naděje umírá poslední :?:

petr03
Uživatel

Příspěvek od petr03 » 09.9.2012 9:27

To neni dotaz na mistni,ale zkusil bych to vyse na dpp, nebo magistrat, ci jeste vyse, rovnou do plzne.

cwapa
Uživatel

Příspěvek od cwapa » 08.9.2012 22:15

Nevím kam to napsat tak to zkusím tady. Mám takový trochu možná blbý dotaz. Je naděje, že budou někdy všechny nové tramvaje typu 14T a 15T provozu schopné a nebudou jen postávat kvůli různým závadám ve vozovně?

Absolut
Moderátor

Příspěvek od Absolut » 07.9.2012 8:51

Třeba mají v Intersparu hezký cedule s cenovkama.

jannnn
Uživatel

Příspěvek od jannnn » 07.9.2012 8:39

Jen taková zajímavost ze včerejšího nákupu v OC Park Hostivař.

Značné množství příslušníků se tam shánělo po nám dobře známém Matěji Lisoňkovi a to tak, že krom vyvolávání rozhlasem pak i pobíhali po prodejně a všem mladým kontrolovali občanky...že bych hoch přesedlal z kradení cedulí ještě někam výš...?

Petr
Provozovatel
Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr » 02.9.2012 20:54

MM-Mikulovsky píše:Já teda nevím, proč se Vám všem nelíbí název "Multiaréna Praha", protože název "Pražská tržnice" u Holešovické tržnice Vám evidetně nevadí.
A přitom v tržnici se, narozdíl od arény (pořádající různá mistrovství v několika možných sportech či jediné vystoupení někoho slavného pro celou střední či východní Evropu), mezinárodně významné akce nekonají!
Jestli on tady nebude problém v tom, že Pražská tržnice pražskou byla protože šlo o hlavní tržiště novodobé Prahy a ten název je tu desetiletí. A dávalo se tím najevo, že je centrální tržnicí, když jsme měli i lokální, např. Staroměstskou.... #-o

9001
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 9001 » 02.9.2012 12:18

Jak jsem už jednou psal. Pokud není nějaký starý název, tak to přejmenovávat podle aktuáln sponzora areny...
Jinak Eden je Synotip Arena, Výstaviště myslím Tipsport arena...

Jedna dábělská myšlenka. Co ji pojmenovat Českomoravská :lol: Docházková vzdálenost kratší než u Hlavního nádraží a zabilo by to dvě mouchy jednou rano...

Martin Šubrt
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin Šubrt » 02.9.2012 11:54

Mně se nelíbí slovo Multiaréna, protože mu nerozumím a nepřipadá mi české....Pražská megatržnice, Maxivýstaviště Letňany, Veleveletržní palác, Starosídliště Spořilov...

MM-Mikulovsky
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MM-Mikulovsky » 02.9.2012 11:21

Já teda nevím, proč se Vám všem nelíbí název "Multiaréna Praha", protože název "Pražská tržnice" u Holešovické tržnice Vám evidetně nevadí.
A přitom v tržnici se, narozdíl od arény (pořádající různá mistrovství v několika možných sportech či jediné vystoupení někoho slavného pro celou střední či východní Evropu), mezinárodně významné akce nekonají!

Martin Šubrt
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin Šubrt » 02.9.2012 11:11

Slavia=Eden, Sparta=Letná, Bohemians=Ďolíček, Mulťák Praha=Aréna Libeň/Vysočany/Českomoravská...Bohužel v posledním případě trošku hezčí název nakonec neprošel pravděpodobně kvůli tomu, že aréna není úplně v Libni a čtvrť samotná nevypadala světově, tak z toho máme pražskej mulťák....

MM-Mikulovsky
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MM-Mikulovsky » 02.9.2012 11:06

Včera mi nějaký z kolegů tvrdil, že ve VJŘ měl uveden chybně starý krátký název VÝSTAVIŠTĚ. Nevíte o tom něco? Oddělení JŘ nemusí dodržovat platné názvy? :lol:

PS: A když jsme u chybných dat "v deskách", tak "gól" byl, že pro včerejší během rozťatou l.18 VJŘ uváděl jednosměrný objezd "Ch.sady - Malostranská nábř. - Právnická fakulta - Malostranská =M= - Ch.sady", ale vlepka přesně opačně a PDT obvolával jednotlivé příslušné řidiče, že chyba je ve vlepce a platí VJŘ!

Bobik
Uživatel

Příspěvek od Bobik » 02.9.2012 10:32

willyjeff Z:arrow: s těma arénama to máš těžký. Slavia je prostě zažitej název klubu, stejně jako Sparta. Oni ty Sparty jsou vlastně dvě. Ta fotbalová byla (mimo jiné) jeden čas generali arena, za chvíli zas toyota arena či co a tam se naštěstí hraje jen fotbal. Ta hokejová byla "vodjakživa" sportovní hala a měla kliku že byla na Výstavišti. Jenže bohužel se v ní nehraje jen hokej a pořadatelé koncertů rádi uvádí že se to koná v cojávimjaksetoteďjmenuje areně (asi že je to in a světový). Takže když se mě tuhle někdo ptal kde to je, vejral jsem jak puk kam že to chce, až kdosi znalejší poučil že ve sportovní hale. Takže na Výstavišti. Nicméně jsi si jistej, že ten stadion ve Vršovicích se jmenuje Slavia arena? Já moc ne... :D
Tudíž buďme rádi za univerzální název "multiarena", kterej by snad mohl nějakej ten pátek vydržet. No a to Praha je tam asi proto, že název Multiarena sám o sobě je takovej trošku blbej (a Multiarena Vysočany zřejmě není dost světový), tak tam prdli tu Prahu.
A ono s tím Výstavištěm to taky dopadlo neslavně. Dobře, máme dvě. Nicméně když se řekne "výstaviště", valnou většinu napadne Julda-Fulda. To za prvý. A za druhý, to v Letňanech tam alespoň skutečně leží.... 8-)
Takže tak.

XSC
Uživatel

Příspěvek od XSC » 02.9.2012 0:53

Absolut píše:Jasně. Ale to bychom měli asi taky přejmenovat Anděl na Nový Smíchov, ne?
A takových zastávek by se v Praze našlo mnohem víc.

P_V
Uživatel

Příspěvek od P_V » 02.9.2012 0:42

Absolut píše:Jasně. Ale to bychom měli asi taky přejmenovat Anděl na Nový Smíchov, ne?
Anděl je tam pořád, malovaný na skle.

willyjeff
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od willyjeff » 02.9.2012 0:17

Já zase nemůžu rozdejchat tu Multiarénu Praha...Proč to prostě jednoduše není "Arena". Proč tam měli nutkání použít tu Prahu (aby si ji lidi nespletli s Brnem?). Co je to ta Multiarena?? Jestli je to její multifunkčnost, tak sport a společenské akce se pořádají i v jiných arénách (např. Slavia)...Prostě naprosto nelogicky pojmenovaná zastávka. Nebo aspoń mě to žádnou logiku nedává. A tý pani, co to hlásí to ani nejde přes pysky, pěkně se tam zadrhne.

Odpovědět