A vidíš, já zrovna chodím ze zast. K Barrandovu do filmových ateliérů, a ta lávka je velmi praktická - pinožit se přes dva až tři přechody se mi při cyklu SSZ Lamačova x K Barrandovu fakt nechce. Jsem si vědom teoretické možnosti spojení na Filmové Ateliéry, leč to se od září Báječně Zlepšilo, takže teď tam jezdí tři spoje za hodinu místo původních šesti, navíc bez jakékoli návaznosti na okolní dopravu. Čili: jakkoli byla lávka dosud zbytečná, letos nečekaně získala na významu.XSC píše:Jenže tam to mají lidé blíž k busu nebo přibližně stejně daleko na Geologickou.
Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Však taky na tom přechodu je mnohem víc lidí než na lávce. A jinak při své stavbě samozřejmě nebyla prezentovaná jako lávka k Lidlu, ale spojka k tomu bloku paneláků. Jenže tam to mají lidé blíž k busu nebo přibližně stejně daleko na Geologickou.Filip8399 píše:S tím si dovoluji nesouhlasit. Lávka vede od zastávky tramvaje k Lidlu, jinak by se muselo chodit přes přechod.
-
Filip8399
- Uživatel
- Bydliště: V noci s dalekohledem je to jediná zastávka, kde je vidět na tubus metra, ale jede se tam 20minut
S tím si dovoluji nesouhlasit. Lávka vede od zastávky tramvaje k Lidlu, jinak by se muselo chodit přes přechod.XSC píše:Ano, lávku to staticky nijak neohrožuje. Ale ukazuje se, že bylo použito zcela nevhodné řešení. Další věcí je, že ta lávka v podstatě vede od nikud nikam, provoz na ní je minimální. Přitom kousek vedle by se lávka místo úrovňového přechodu uživila.
Ano, lávku to staticky nijak neohrožuje. Ale ukazuje se, že bylo použito zcela nevhodné řešení. Další věcí je, že ta lávka v podstatě vede od nikud nikam, provoz na ní je minimální. Přitom kousek vedle by se lávka místo úrovňového přechodu uživila.Petrpes píše:Tý lávce nic není, jen je trochu odlouplej asfalt, no bože...
-
Filip8399
- Uživatel
- Bydliště: V noci s dalekohledem je to jediná zastávka, kde je vidět na tubus metra, ale jede se tam 20minut
Přesně tak. Zrovna dneska jsem tam šel a to že tam ty díry byly jsem si uvědomil až když se koukám na tu fotkuPetrpes píše:Tý lávce nic není, jen je trochu odlouplej asfalt, no bože...
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tý lávce nic není, jen je trochu odlouplej asfalt, no bože...
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ano i u 3 souhlasí, ale právě proto necelý úsek Karlínskou zástavbou a hlavně ne vždy jezdím plnejch 50 - záleží na momentální situaci = i případným zpoždění nabraným ještě před dojetím do Kralína!Bobik píše:Teda nevim jak je na tom trojka, ale s osmičkou jezdit Karlínem 50 je totální nesmysl, protože pak blbě čumíš místy až 2min buď na Republice, nebo na Invalidovně (jistě, čidlo tam není, ale plížit se pak na Palmu 20 taky není ono.)
- Bobik
- Uživatel
Teda nevim jak je na tom trojka, ale s osmičkou jezdit Karlínem 50 je totální nesmysl, protože pak blbě čumíš místy až 2min buď na Republice, nebo na Invalidovně (jistě, čidlo tam není, ale plížit se pak na Palmu 20 taky není ono.) 
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Takže ke Karlínu a rychlosti:
Florenc - Urxova jezdím 30 až 50, dle momentální situace (konkrétního úseku a směru - podjezd železnice méně DZ i ZC, k SSZ před Urxovou ZC určo naplno - je tam předzvěst a IAD už má pruh vedle TT - škoda jen, že není za podélnými prahy bez ohledu na minimální provoz IAD)
Urxova - Invalidovna jezdím jedině 50 a jsem přesvědčen, že právě díky tomu (a ani ne tak případnému doprovodnému zvonění) mi to žádné IAD dosud "neposlalo" před TRAM na tom přejezdu u "vlatsní staré" Invalidovny!
Florenc - Urxova jezdím 30 až 50, dle momentální situace (konkrétního úseku a směru - podjezd železnice méně DZ i ZC, k SSZ před Urxovou ZC určo naplno - je tam předzvěst a IAD už má pruh vedle TT - škoda jen, že není za podélnými prahy bez ohledu na minimální provoz IAD)
Urxova - Invalidovna jezdím jedině 50 a jsem přesvědčen, že právě díky tomu (a ani ne tak případnému doprovodnému zvonění) mi to žádné IAD dosud "neposlalo" před TRAM na tom přejezdu u "vlatsní staré" Invalidovny!
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak když tě ty nehodový papíry baví vyplňovat, proč ne. Seš v tanku a nic se ti nemůže stát. Nezaviněná nehoda tě nijak nepoškodí, zaviněná donutí trochu odkašlat, ale vesele jezdíš dál. Zabít můžeš i v menší rychlosti a třeba se stačí jen nešikovně rozjet ze zastávky...
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
chemik: To je tvém uvážení kolik tam povalíš. Na Karlín bych viděl max 40. Velké štěstí že do voleb je ještě daleko 
50 jedu od Florence až na Palmovku. Nevidim jedinej důvod, proč se Karlínem plazit třeba 30. A pokud mi to tam někdo pošle, provozně zastavím - aby mi nepopadali lidi, tak nebudu magnetit...
A teď do mě. Kdo mi poví, jakej jsem hazardér, vrah a blázen?
A teď do mě. Kdo mi poví, jakej jsem hazardér, vrah a blázen?
-
von Špilberk
- Uživatel
V úseku Urxova - Invalidovna to také často praktikuji.Petrpes píše:Karlínem se dá krásně jezdit 50, což také často praktikuji,
-
Filip8399
- Uživatel
Sakra já ti závidim, že si tramvaják
Holt si musim ještě pár let počkat...