Tak problém je hlavně v přístupnosti. Na rozdíl od současné verze, kdy se k němu dostane člověk zevnitř, ve verzi RT6 musí někdo vylézt do úrovně střechy. Asi hrozí i větší riziko zatečení vody. Ale to není problém pro viditelnost (kterou jsem řešil), která je v tomto případě prostě nejideálnějším řešením. Pro údržbu je to už věc jiná, ale jak často se asi tak leze k transparentu? A pokud často, tak jak kvalitní máme transparenty?Brejšín píše:Tak to provedení RT6 je to nejhorší co může být a taky se to velice rychle opustilo. Hádej proč.
Jestli dodatkáč je ohyzdný - tak to potom asi všechny sorky musíme rovnou podpálit. Protože to je konstrukční průjem, nehledě k tomu že sedící se o transparent mlátí do hlavy - takže trochu soudnosti.
Původně měl být z druhé strany dodatkáče LCD panel od rencáru + by se dali zobrazovat provozní informace.
Toto není autobusové vlákno, ale přesto... Mě se osobně autobusy SOR líbí a hezky se v nich jezdí. A přestože v nich jezdím často jsem si ještě nevšiml žádných dodatkových tabulí.