U těch desítek si nemyslím, že by měly devastující vliv na podvozky. Na kdejakém křížení se nahopsáš více. Jinak OR 20 v podjezdu Bulhar směrem DC byla prodloužena až na začátek ostrůvku, taktéž pro vzdutí, střížka rozříznuta s mezerou, jako v Bělehradské pod Schody. Pomalu se ochlazuje, takže doufám začnou vyvařovací akce (kolejnic).
Na Malostranském nám. před Starbucksem se oba oblouky minulý týden navařovaly strojně za provozu. Zvedám palec pro šikovnost dělníků a techniky a tedy ušetření výluky, na druhou stranu to bylo trochu o hubu, ocenil bych alespoň generální volbu. BTW mezi Na Hroudě a Nádr. Strašnice není signál-často mi tam svítí vidle a je-li relace, tak tady nechytím nic a i vysílačka to vzdává a ukončuje sama relaci

To by se asi mělo nahlásit co?

Ještě k tomu stavu TT, jsem si tak přemítal - Evropská bude muset být nějakým způsobem zachována, ať již pro nějakou eventualitu k letišti, či Dědině, tak minimálně pro vozovnu na jejím konci, do níž se nyní investuje (co ta objízdná, bude, nebude, nevíme?). Když se teď udělají jen úseky kolem metra, tak ve zbytku se můžou činit Vrchní a povyměňovat pár panelů a nebude-li trať dále huntována busy a věčným vedením IAD po TT, ještě chvíli vydrží bez masivního vyvěšování OR. Zůstane hlučnost, prašnost a nekomfortní jízda, ale pořád to půjde. RTT tam padla též také kvůli výběrku? Jak je na tom Poděbradská? Tam se pořád hádají, nebo se to už vzdalo ad acta? Nepostřehl jsem někde, že na to jsou již připravena kolejová pole/kolejivo/materiál?
Hostivař si myslím, že nepojde - zaprvé má dost velký potenciál, vláčky 22 jsou nesmysl, ale vzduch se tam také nevozí, do betonové díry na konci davy nejezdí, ale třeba na SZM i ve večerních a nočních hodinách vystupuje dost lidí, Dubečská, NA Padesátém, Interspar.... Proto je taky takový opruz s tím přechodem, protože to dycky někdo zmáčkne

2 linky jsou akorát a zlepší-li se stav trati, polohy zastávek, preference na SSZ, proč by nemohla přitáhnout další kaštanstvo. Dalším milníkem pro tuto trať může být ten slavnej koridor, který možná započne dřív, než RTT

Nechtěl také někdo náhodou tramvaj do Měcholup a Petrovic? Do té doby můžou Vrchní ve vlastní režii udělat Průběžnou po Čačalu, jako kdysi Olšanskou a dál se to vošefuje busem a Skalkou. A potom je snad momentálně i politicky IN ekologická doprava a tramvaje, ne? Ano znám příběh Gliwic...