Preference / antipreference MHD
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Preference / antipreference MHD
A U Vorlíků od Sparty totální tma. Vzdálený kontakt nepřihlašuje a ten blízký má ulomenou pacičku a taky nepřihlašuje, takže si musíte počkat na hlavní volno. Včera 4 kola a bylo to 50:50, ještě občas navolilo, dneska fakt tma, ikdyž nás jelo více. Zítra tam jedu zase,takže kdyžtak zavolám.
Malý Břevnov-to si vcelku rozumíme Grossáku, ale nejenže o vás neví Bolívarka (ta alespoň zblízka), ale právě ani ta Falcká. Ale to snad hoši na místě zjistí. Díky
Malý Břevnov-to si vcelku rozumíme Grossáku, ale nejenže o vás neví Bolívarka (ta alespoň zblízka), ale právě ani ta Falcká. Ale to snad hoši na místě zjistí. Díky
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dnes ve 20:02 mě nepřihlásil vzdálené rádio na NbS...
Průjezd Italskou dnes celé odpo naprosto OK
No a včera jsem celkem koukal, že preferuje??? Kartouzská
Průjezd Italskou dnes celé odpo naprosto OK
No a včera jsem celkem koukal, že preferuje??? Kartouzská
Dnes dopledne také OK, ale v odpoledních hodinách (čas 14:11) se na mne opět do jízdy usmály kuličky vedle sebe. V dalším kole již při příjezdu svítilo na stůj a čekačka.Grossák píše:Dílčí info: Na Švandově divadle ZC jsem byl včera a fungovalo, na rozdíl od úterý.
Mohu prosím ještě info o Kotlářce DC od Poštovky? Po provedené úpravě šlapala SSZ v pořádku, ale tento týden už zase zlobí. Z 12 jízd 8x na stůj (z toho 2x padlo stůj do jízdy při příjezdu cca na délku jedné soupravy).
Dílčí info: Dlabačov už by měl být v dynamice. Vzdálené rádio na SSZ Otakarova od NBS přímo by mělo chodit. Na Švandově divadle ZC jsem byl včera a fungovalo, na rozdíl od úterý. Prosím tedy další info. Malý Břevnov vypadá dle popisu na odhlašovák, tedy zároveň asi přihlašovák k Bolívarově. Bylo předáno, tak snad se řeší. Záseky na Vozovně Žižkov fakt někdy jsou. Udělal jsem i nějaké video, když se mi to stalo. Ale asi se na nic nepřišlo.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A jedeme dál:
Malý Břevnov poodhalen-od Bílky DC se někde na úrovni domečku s kytičkama a obchodu s keramikou nachází PTK. Je mechanicky v pořádku, ale Malý Břevnov-Falcká jím není detekován! Potmě vn i kz. Když se to v noci rozhodne probliknout, vyhráli jste holt černýho petra. Dále nevím, jestli je další ptk v zastávce, ale při stanicování o vás následující ssz (Bolívarova, u zast. ZC) neví! Opět vn i kz potmě. Navolíte se až blízkým ptk a tak se může stát, že holt už volno nestihnete. Tady celkem zřejmá chyba v detekci, prosím prověřit.
Švandovo divadlo > Arbes opravdu zhoršení bus nebus. Po ukončení zelené od fontány to začne vypouštět Holečkovu plným proudem. Opačným směrem nenastává, tudíž to bude něco, jako dělala onehdy Hostivařská DC a Groš DC (kde již v pořádku).
A dále stále trvají záseky na Vozovně Žižkov přímo DC
Kartouzská luxus!
Malý Břevnov poodhalen-od Bílky DC se někde na úrovni domečku s kytičkama a obchodu s keramikou nachází PTK. Je mechanicky v pořádku, ale Malý Břevnov-Falcká jím není detekován! Potmě vn i kz. Když se to v noci rozhodne probliknout, vyhráli jste holt černýho petra. Dále nevím, jestli je další ptk v zastávce, ale při stanicování o vás následující ssz (Bolívarova, u zast. ZC) neví! Opět vn i kz potmě. Navolíte se až blízkým ptk a tak se může stát, že holt už volno nestihnete. Tady celkem zřejmá chyba v detekci, prosím prověřit.
Švandovo divadlo > Arbes opravdu zhoršení bus nebus. Po ukončení zelené od fontány to začne vypouštět Holečkovu plným proudem. Opačným směrem nenastává, tudíž to bude něco, jako dělala onehdy Hostivařská DC a Groš DC (kde již v pořádku).
A dále stále trvají záseky na Vozovně Žižkov přímo DC
Kartouzská luxus!
- Bobik
- Uživatel
Vexle do Zámecký od Radnice/Horek zase mrtvý rádio. Hlášeno.
Ale nebojim se, tam je to věčně nějakej problém.
Ale nebojim se, tam je to věčně nějakej problém.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dlabačov stále napevno. Nahlášeno, ale ač jsem sePD ptal, jestli už o tom ví, že trvá cca týden, odpověď byla jen "rozumim-tút". Takže sledujte, ať víme, jestli předali. Vzdálené rádio u K-i-n zdá se šlape, Užocká drží.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A ještě info o Edenu, večer je tam 60 sec. cyklus, z toho jen 15 pro tram a 45 pro kolmé a kolizní směry. A pokud jde o chodecké panáčky, tak padají na červenou jen 2 vteřiny před stůj a pak už je odbočení
Každopádně je tam víc vaty, než na Bořislavce DC, kde při překlápění na stůj už svítí žlutá na levé odbočení k Jenerálce. Pokud vám to padne někde na úrovni konce výlezu z metra a odbočující bude svižník, nebo motorkář je to takřka tutovka, hnus, není tam žádná vyklizovačka
Už mi to tam takhle padlo a byl jsme zpocenej až na 
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ano, Dlabačov pevný cyklus :-S Zítra mám 22, takže nahlásím.
- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Asi je upozornil jejich externí spolupracovník ze SERveru OMG96 
Naposledy upravil(a) Petrpes dne 12.4.2016 20:50, celkem upraveno 1 x.
-
von Špilberk
- Uživatel
Italské už se chytil i Blesk: http://www.blesk.cz/clanek/regiony-prah ... c-exchange 
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
přihlášení vzdáleného rádia do SSZ za zast. NBS DC PRO ODBOČENÍ (nejen levé pro l.6 a 18, ale i pravé pro výjezdy z PA na Čechovo nám. a dál na východ od něj) NIKDO NEROZPORUJE, TAM TO JEDE OKmart337 píše:Já měl včera odpoledne tři kolečka na 18 a přihlašování bez problémů. Dvakrát volno do jízdy a jednou jsem čekal až odstanicuje a odjede 7 z Otakarky. Ale pravidlo to není. Často to vypadává. Ale není to jen tady.
Já měl včera odpoledne tři kolečka na 18 a přihlašování bez problémů. Dvakrát volno do jízdy a jednou jsem čekal až odstanicuje a odjede 7 z Otakarky. Ale pravidlo to není. Často to vypadává. Ale není to jen tady.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Bobik-NBS: Měl jsem 5 kol 11 a od NS vždy vzdálená výzva a 3x volno do jízdy, 2x jsem musel přibrzdit, ale normálka. Od NBS naopak vždy výzva potmě a musely se nejdříve zablokovat ROV, pak bylo vždy volno přiděleno normálně, takže stojím za tím, že nefunguje vzdálené rádio
To co popisuješ se mi nestalo, ale nevyvracím a může se to dít paralelně...
-
von Špilberk
- Uživatel
Pochvala za hnědý návrh - neřešit LV, ale preferenci, z čehož by se na vyšších místech určitě po....Bobik píše:To je výhrůžka, nebo kompliment?![]()
Jsem optimista, takže určitě pochvala. Ó děkuju.