A proč se RP z KO nestěhují rovnou na ŽIPetrpes píše:Koukám na PA se stěhují RP čísel 8417 - 8436 cca a na ŽI zase 82xx...
PA ztratí svoje klasické šumperáky.
Moderátor: TRAM-FÓRUM
A proč se RP z KO nestěhují rovnou na ŽIPetrpes píše:Koukám na PA se stěhují RP čísel 8417 - 8436 cca a na ŽI zase 82xx...
jojo je to tak. A děje se toho trošku víc. Ze žižkovských pořadí dnes zatahuje (vrací se po letním hostování zpět) několik souprav T6 do Motola. Kobylisy si z Hloubětínem předají KT8N, a Motol vrátí do KO 14T...Petrpes píše:Koukám na PA se stěhují RP čísel 8417 - 8436 cca a na ŽI zase 82xx...
Ucelená řada RP na PA asi nehrozí
Jenže ono taky jde o to, že podnik náhle z čista jasna jim dal tržní nájemné, takže jaksi to, co se dalo s ohledem na výši tehdejšího nájmu a s ohledem na "velikost" těchto bytů tehdy přejít se teď za ty prachy přejít nedá, resp nikomu normálnímu nechce (At je AH normální či neGeorge píše:Bobik: já hlavně netuším proč se to vůbec řeší a těmhle lidem ustupuje. Paní dostala SLUŽEBNÍ byt u vozovny,takže musela počítat s tím, že tam budou tramvaje. Jestli se to madam nelíbí, nic jí nebrání pořídit si baráček za Prahou kde o tramvajích ani neuslyší. Tam by si asi zase stěžovala na hluk z přírody. Pokud jí to ruší, existuje takové řešení jako špunty do uší.![]()
Já mám taky před domem tramvaje a prostě jsem si na ně zvykl. Zkrátka bydlím ve městě, musím počítat s hlukem: tu projede auto, pak za to "vezme" dárce, projede tramvaj, na druhé straně řeky jede nákladní vlak, nade mnou letí letadlo, po řece jede discoparník, z hospody táhnou opilci a ještě ke všemu řvou ptáci. Přes ten kravál ta tramvaj ani pořádně není slyšet.
von Špilberk píše:Oběžník říká, že do 30.8.fricoolinek2 píše:A do kdy to má vlastně trvat, ta výluka těch KO?
Nemusí být. Hlavně v noci, při otevřeným okně, RP pod oknem a magistrála o kus dál. Navíc v létě, když se tam přiženeš, tak u R.P ještě chvíli hučej větráky a to docela dost. A čím větší horko, tím dýl.Karosák píše:...RP bude na dB určitě prd, proti magistrále.
Atentát je řešení č.3 .MM-Mikulovsky píše:Petrpes píše:Řešení jsou 2:
- obnovit stání v obratišti
- nebo přemístit zmíněné návěstidlo
řešení 1. sotva průchozí bez úmrtí myšlené osoby
řešení 2. - až smysluplně vymyslíš a dáš mi vědět, kam s ním (na což já dosud nepřišel), tak s radostí budu prosazovat
Oběžník říká, že do 30.8.fricoolinek2 píše:A do kdy to má vlastně trvat, ta výluka těch KO?